| נשלח ב-21/6/2022 15:07 |
|
| |
אין כלום
אתמול הייתי בראיון קבלה למרכז הרב תחומי לטיפול בנשים נפגעות טראומה מינית. הפגישה הלכה זוועה כי לילה קודם לא היה לי זודורם אז לקחתי נוזינאן וזה עשה אותי מזומברת, דברתי לא לעניין, לא זכרתי שנים לא זכרתי כמה זמן הייתי מאופזת, מתי היו הנסיונות האובדניים, איך אני כל כך בטוחה שהם פסקו (קרן פלס וכו') היא אמרה שאני בלתי יציבה בעליל. הבטחתי לה שאני יורדת מראעיון ההריון, ומוסיפה את התרופה המעצבנת סרקוול ואז היא אמרה אוקיי, נראה מי הכי מתאימה לטפל בך, ותעשי שאיבת ביציות. אם יש לי בכלל כאלה... כל כך קשה לי עם ההחלטה הזאת כבר שבע שנים שהפסיכיאטר לא מרשה לי אפילו לנסות ואני הולכת מאחורי הגב שלו, לפני חודשיים הוא היוא החליט שאני מספיק יציבה ואפשר להתחיל לעשות את ההחלפה. ההגוף שלי מגיב ממש גרוע לתרופה הזאת רבל הסכמתי לעשות הכל בשביל עוד ילד או שניים או שלושה. עכשיו הלך החלום ואני מרגישה חור שנפער בתוכי. גרוע יותר משאמרו לי שלא אוכל ללדת. כי לכל בעיה יש בסוף פתרון. ועכשיו- לא.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :0
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2022 18:31 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2022 20:11 |
|
| |
אבל מי אמר שהם מחליטים אני לא מבינה.
קודם כל אם במשך תקופה ארוכה את בלווי הפסיכיאטר צועדים באופן אחראי לכיוון של הריון אז מה עכשיו פתאם המכון הזה שהם חדשים בתמונה אומרים לא. ולמה זה נראה לי שיש כאן רבוי התערבויות תקני אותי אותי אם אני טועה. אבל את הסוף לא הבנתי ונראה לי שכתבת ממש בסערת רגשות, כי פתאם כתבת אני עושה מאחורי הגב שלו, הוא אמנם מסכים להחליף אבל הגוף שלי מגיב גרוע, אז לא ברור... אולי בעצם כן כולם סביבך תמימי דעים שזה עדיין לא הזמן?
ואיך את עכשיו? מה עוזר לך להרגע מהיום הזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2022 21:11 |
|
| |
אם יורשה לי, את יכולה לבדוק, למה לי ילדים עכשיו ? לרצות את בעלך ? לרצות את עצמי ? לשמח את עצמי ? מה קורה עם מה שיש לך, ילדים, תחביבים, חיים, הנאות, מצוות, זה מספק אותך ? מה עם השאיפה הגדולה להיות בריאה ולקדם את האישיות שלך ? אולי לכתוב ספר ? תוכלי לתת לילדים מה שהם זקוקים ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2022 22:50 |
|
| |
האמת שאני רוצה עוד ילד משתי סיבות. אחת, כמו כל אמא שמצפה לפרי בטן. והשניה כדי לחוות חוויה מתקנת עם ילד חדש כשאמא שלו בריאה ומתפקדת. כבר שנים שהפסיכיאטר אומר לי לא לנסות כי אני עדיין לא יציבה, אבל לפני תקופה הוא אמר שאפשר לנסות להחליפ את הכדורים המזיקים לעובר, בכדורים אחרים. אני לא חיכיתי להוראות שלו ועליתי במינונים של הכדור החיובי והורדתי במינונים של השלילי להריון. אבל כשהיתי בראיון, התנגדה הפסיכיאטרית המנהלת לכל רעיון של הריון. היא אמרה שזה יגרום לי לחוסר יציבות, אשפוזים,,וככה לא אוכל להתקדם בטיפול שהם נותנים ואין טעם. היא אמרה שאם אני לא יורדת מהרעיון, היא לא מקבלת אותי. גם הפסיכיאטר שלי לא שש בכלל, אבל שיגעתי אותו. בעצם כל הצוות שמטפל בי טוען שזה לא הזמן אבל אני כל כך משתוקקת. איך אני עכשיו? עדיין המומה ולא מעכלת, אבל אני שמחה לעשות שאיבת ביציות, ככה אני אהיה בטוחה שהגיל לא יחבל בנסיונות. התחלתי ללמוד זוהר, זה נותן לי כוחות ואמונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2022 00:02 |
|
| |
הריון, רעיון, ראיון, מירון,,,, לא מומלץ ללמוד זוהר, לא לנשים ולא לגברים, אלא אם כן מדובר באדם בעל מדריגה שלא חטא מימיו, ואדם עם אופי חזק. גם פשטות הזוהר - יכול להיות מסוכן, כי בקלות זה יכול לטלטל אותנו, ולהביא אותנו לחרדות, עולם הספרים היהודי הוא ענק ועשיר, תגשי לך ותבחרי לך, יש הרבה ספרים מחזקים, בחנויות לספרי קודש ישנם ספרים בזול. אני לא בטוח שהצפי אצלך זה יציבות. סיהרה, התפקיד שלנו זה לעשות את רצון הבורא, ולהיות כנים עם עצמנו, ואם יש ספק אז שואלים רב או רבנית. זה אחלה רעיון שאת שוקעת בספרי קודש, אולי תכתבי איזה תחום מעניין אותך ונוכל לתת לך המלצה על ספר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2022 09:39 |
|
| |
אני הכי מתעיינית בספרי אמונה. על הזוהר שאלתי רב והוא אמר בתנאי שאני לא חופרת בהסברים. ויש לי נשמה גבוהה יותר, לכן הסבל הגופני שלי מוגבר
את פרקי השיעורים של הרב גלינסקי, למדתתי בע"פ מפי אבי מורי. שהיה תלמיד מובהק שלו ובכל מוצ"ש הוא ועוד כמה אברכים היו מתקבצים לשיעור.
אני מתענינת במיוחד בספרי אמונה ומלכות ה'
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2022 17:40 |
|
| |
אני ממליץ לך על סדרת הספרים "אל המקורות", וכן הספר ; נתיבות האושר של הרב ראובן שלמה קניגסברג, רחוב אבינדב 9 כ"ד. ירושלים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|