נשלח ב-21/6/2022 22:33
קטטה המונית בישיבת פוניבז', 4 פצועים, כוחות משטרה הגיעו למקום בני ברק: קטטה המונית בישיבת פונוביז', בחורים התיזו גז מדמיע בישיבה. - כונני מענה ראשוני במקום מדווחים על 4 פצועים כוחות משטרה הגיעו למקום (בעולמם של חרדים)
נשלח ב-21/6/2022 23:09
המפכ"ל ביקר אצל ר"א דויטש, וכנראה שהוא פירש זאת כהתרת הרצועה, ואיפשר למאמיניו להתפרע.
נשלח ב-21/6/2022 23:25
המשטרה חייבת להתערב ולבצע צו סגירה למקום
נשלח ב-21/6/2022 23:30
וואו כמה שנורולוג שמח ונהנה
נוירולוג כתב: בני ברק: קטטה המונית בישיבת פונוביז', בחורים התיזו גז מדמיע בישיבה. - כונני מענה ראשוני במקום מדווחים על 4 פצועים כוחות משטרה הגיעו למקום (בעולמם של חרדים)
צריך להוזיל דמעות שזה המצב. הליטפאקעס של פוניבז' וגור נדל"ן , הצד השווה שהם רשעים ותפילתם תועבה.
נשלח ב-21/6/2022 23:57
momeir כתב: בני ברק: קטטה המונית בישיבת פונוביז', בחורים התיזו גז מדמיע בישיבה. - כונני מענה ראשוני במקום מדווחים על 4 פצועים כוחות משטרה הגיעו למקום (בעולמם של חרדים) צריך להוזיל דמעות שזה המצב. הליטפאקעס של פוניבז' וגור נדל"ן , הצד השווה שהם רשעים ותפילתם תועבה.
אין שום צורך להזיל שום דמעות תנין. יש בהחלט צורך לבצע חלוקה של הנכסים, ולבצע תיחום ברור והפרדה מוחלטת של הצדדים, ובכך -ורק כך- יימנעו מקרים כאלו.העובדה ששני מוסדות יריבים מקיימים בו זמנית תפילות ולימודים סדירים 24/7 בבית מדרש אחד, היא הזויה בעליל, ולא קיימת למיטב ידיעתי בשום מקום בגלובוס. ההשוואה לגור מקוממת במיוחד. נסו לרגע לדמיין מצב בו גור וקהילת פנ"מ מתפללים בו זמנית באותו בית מדרש ועורכים בו יחד תפילות, שיעורים וסדרי לימוד 24/7....... אתם מדברים על אלימות בין 2 גופים שאין להם דו"ד על שום נכס! ולא אמור להיות ביניהם שום מגע בכלל. ואתם משווים אותם לשני מוסדות שכלואים אחד בתוך הקרביים של השני 24/7תוקן על ידי פצקו ב- 22/06/2022 00:06:03
נשלח ב-22/6/2022 00:04
Aטורף כתב: המשטרה חייבת להתערב ולבצע צו סגירה למקום
מה עם הרבנים? למה קולם לא נשמע על החרפה הנוראית הזו? מחר נשמע גינויים של רבנים ואדמו"רים?
נשלח ב-22/6/2022 00:21
נשלח ב-22/6/2022 00:31
לעצם העניין, גור ופניבז הן שני צדדים של אותו מטבע.
בפוניבז מה שלא תעשה או תוכיח, יהיה איזה חכם דעסביר למה אתה טועה ותקום קבוצה של אנשים שתתאגד סביב רב כלשהו שיחשוב ככה. הרעיון הוא חוסר סמכות מוחלט.
בגור מרוב סמכות יש פחד איום מפני אפשרות של חוסר ציות מוחלט לאדם מסוים שהוא סהכ חלק משושלת מאוד ספציפית.
במקום שיש חינוך טוב, אנשים לא צריכים סמכות חונקת ולא מחפשים בכל דרך איך לפרוק עול. לכן יש גם חרדים שפויים.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-22/6/2022 01:15
פצקו כתב: אין שום צורך להזיל שום דמעות תנין. יש בהחלט צורך לבצע חלוקה של הנכסים, ולבצע תיחום ברור והפרדה מוחלטת של הצדדים, ובכך -ורק כך- יימנעו מקרים כאלו.
הבעיה לא הנכסים, אלא הנכס, דהיינו הבנין המרכזי המיתולוגי של פונוביץ שנים אוחזין בו, ומה תעשה? תבנה קיר באמצע? וגם את ארון הקודש תחצה לשנים? האמת אפשר היה לבנות עוד קומת בית מדרש ענק מעל בנין הישיבה, העתק מושלם של הבנין למטה, כולל ארון הקודש בצבע זהב, ובא לציון גואל.
נשלח ב-22/6/2022 01:28
פצקו כתב: momeir כתב: בני ברק: קטטה המונית בישיבת פונוביז', בחורים התיזו גז מדמיע בישיבה. - כונני מענה ראשוני במקום מדווחים על 4 פצועים כוחות משטרה הגיעו למקום (בעולמם של חרדים) צריך להוזיל דמעות שזה המצב. הליטפאקעס של פוניבז' וגור נדל"ן , הצד השווה שהם רשעים ותפילתם תועבה.
אין שום צורך להזיל שום דמעות תנין. יש בהחלט צורך לבצע חלוקה של הנכסים, ולבצע תיחום ברור והפרדה מוחלטת של הצדדים, ובכך -ורק כך- יימנעו מקרים כאלו.העובדה ששני מוסדות יריבים מקיימים בו זמנית תפילות ולימודים סדירים 24/7 בבית מדרש אחד, היא הזויה בעליל, ולא קיימת למיטב ידיעתי בשום מקום בגלובוס. ההשוואה לגור מקוממת במיוחד. נסו לרגע לדמיין מצב בו גור וקהילת פנ"מ מתפללים בו זמנית באותו בית מדרש ועורכים בו יחד תפילות, שיעורים וסדרי לימוד 24/7....... אתם מדברים על אלימות בין 2 גופים שאין להם דו"ד על שום נכס! ולא אמור להיות ביניהם שום מגע בכלל. ואתם משווים אותם לשני מוסדות שכלואים אחד בתוך הקרביים של השני 24/7תוקן על ידי פצקו ב- 22/06/2022 00:06:03
לא חשבתי על זה פעם.
אז בסך הכול שני הצדדים מאוד מתגברים ומאוד יראי שמים אם זה מתפרץ לעיתים לא קרובות
אני מדבר ברצינות.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-22/6/2022 01:41
אמתצמח כתב: אז בסך הכול שני הצדדים מאוד מתגברים ומאוד יראי שמים אם זה מתפרץ לעיתים לא קרובות אני מדבר ברצינות.
נשלח ב-22/6/2022 01:43
אפילו בנט ולפיד מצליחים להסתדר ביחד איכשהו, שילמדו מהם כמה רבנים..
נשלח ב-22/6/2022 07:37
נשלח ב-22/6/2022 09:17
יתקנו אותי הבני ברקים פה אם אני טועה, אבל למיטב הבנתי שוב מדובר ב"מחבלים" שהם בעצם העצניקים, ככל שאני צודק הרי שזה מחזק ביתר שאת את מה שטענתי כאן:
נשלח ב-22/6/2022 09:37
תם_יושב כתב: המפכ"ל ביקר אצל ר"א דויטש, וכנראה שהוא פירש זאת כהתרת הרצועה, ואיפשר למאמיניו להתפרע.
הכי יפה זה לקרוא את הסיקור על ביקורי המפכ"ל אצל המופרעים גור/הפלג ולראות שדנו "על הקשר בין הציבור החרדי והמשטרה"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
1 2 3 4 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.