בית פורומים בחדרי חרדים

מכת עכברים בבני ברק

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/6/2023 00:57 לינק ישיר 
מעניין מאוד מה שוידר אומר

ואף לפני עשרות שנים לא היה כסף לעיריית בני ברק, אז כעת שיש עשרות מגדילים שמניבים מאות מיליוני שקלים מהארנונה, התירוץ הזה כסר לא קביל.
אזה לאן הולכים כל הכספים האלה?
הרי העיר נראית מוזנחת, עכברים וחולדות, כבישים הרוסים, פסי האטה שהורסים מכוניות, זבל ולכלוך וטינופת.
יש ראש עיר לעיר הזאת?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2023 01:09 לינק ישיר 

אריאל222 כתב:
מעניין מאוד מה שוידר אומר

ואף לפני עשרות שנים לא היה כסף לעיריית בני ברק, אז כעת שיש עשרות מגדילים שמניבים מאות מיליוני שקלים מהארנונה, התירוץ הזה כסר לא קביל.
אזה לאן הולכים כל הכספים האלה?
הרי העיר נראית מוזנחת, עכברים וחולדות, כבישים הרוסים, פסי האטה שהורסים מכוניות, זבל ולכלוך וטינופת.
יש ראש עיר לעיר הזאת?

תתקשר לעיריה והם יספרו לך מה הם עושים בנידון

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2023 04:18 לינק ישיר 

לא הבנתי למה העיריה צריכה הלוואה של 20 מיליון ממשרד הפנים כדי לטפל בחולדות. לאן הולכים כספי הארנונה ושאר הכנסות העיריה? זו אחת העיריות העשירות במדינה ו 20 מיליון זה הבעיה שצריך הלוואה?! אפס השקעה בתשתיות, מעט מאד השקעה בגינות, רק בניה ועוד בניה באישור או שלא באישור הועדה המקומית בראשות זייברט, מעבר לזה כלום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2023 10:02 לינק ישיר 

muki28 כתב:
לא הבנתי למה העיריה צריכה הלוואה של 20 מיליון ממשרד הפנים כדי לטפל בחולדות. לאן הולכים כספי הארנונה ושאר הכנסות העיריה? זו אחת העיריות העשירות במדינה ו 20 מיליון זה הבעיה שצריך הלוואה?! אפס השקעה בתשתיות, מעט מאד השקעה בגינות, רק בניה ועוד בניה באישור או שלא באישור הועדה המקומית בראשות זייברט, מעבר לזה כלום.
כי באמצע השנה אי אפשר להוסיף סעיף לתקציב השנתי שכבר אושר ,אז עשו את זה בצורה של הלוואה ממשרד הפנים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2023 10:16 לינק ישיר 

במשנה במסכת פסחים כתוב שאין חוששין שמא גיררה חולדה חמץ בערב פסח כי אין לדבר סוף. אך בזמן שמצויים חולדות בבני ברק אולי יש כן מצב לחשוש להם ולטלטול חמץ בזמן האיסור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2023 10:45 לינק ישיר 

משגיחבשער כתב:
כי באמצע השנה אי אפשר להוסיף סעיף לתקציב השנתי שכבר אושר ,אז עשו את זה בצורה של הלוואה ממשרד הפנים
יש עודפי תקציב באגף תשתיות, גינון ועוד שאפשר להעביר לאגף תברואה שאם היה עושה את עבודתו בזמן העיר לא היתה מגיעה למצב הזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2023 13:45 לינק ישיר 

העיקר שבונים שירותים לפי הוראת גדו"י.
עם השגחה צמודה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2023 18:21 לינק ישיר 

צריכים לסגור, את כל הפיצריות למיניהם!
הקמח + הגבינה צהובה. גורם למכת חולדות!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2023 01:50 לינק ישיר 

www.inn.co.il/news/604777 בשעה טובה, בני ברק נלחמת בחולדות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2023 08:05 לינק ישיר 

ההודעה שלי היא מלפני שנה ורק כעת העירייה נזכרה לטפל בזה.
בושה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מכת עכברים בבני ברק
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.