בית פורומים בחדרי חרדים

מינוי גולדקנופף - לידיעת דגל התורה פרוש ואייכלר.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/6/2022 16:41 לינק ישיר 

קהלת כתב:
המינוי הזה נתפס בציבור החסידי כתחיבת אצבע לעין של הציבור החסידי כולו, וזה לא יעבור.

אנשים אינם מוכנים יותר שחסידות גור, למרות גודלה ועוצמתה, תוכל לעשות מה שהיא רוצה בציבוריות החרדית, ובמקום לשים אדם נח לבריות ונח למקום, ויש להם עדיין כמה כאלה, הם מציבים בפרונט אדם שמעורר אנטגוניזם.

המינוי הזה יעלה ליהדות התורה בלפחות מנדט שלם, והקמפיין סביב המועמדות הזו כבר מתבשל בימים אלו. זכרו את הקמפיין המאסיבי שהיה נגד יהדות התורה אחרי בחירות תשס"ט, בעקבותיו ירדה המפלגה מ-6 ל-5 מנדטים, וירדה בכמות המצביעים כמעט בכל עיר, זה יחזור על עצמו עכשיו ובגדול. גולדקנופף יבחר, וגם יהיה ראש הסיעה, אבל כל החכ"ים האחרים מיהדות התורה יפסידו.

אל תגידו לא אמרנו!

איזה יופי שאנשים מדברים בשם הציבור החסידי כולו. זכור לי שבאשכול אחר (בעניין היחס שיקבל האדמו"ר מגור אם יבוא לביקור באמריקה) דיברת בשם הציבור החרדי בארה"ב.

לגופו של עניין, על אף הזעם ומשאלות הלב של פותח האשכול, המציאות לא בהכרח חופפת, והמציאות היא שהעמדת גולדקנופף לא תשנה לרוב רובם של הבחורים, בטח מהחסידים. חסיד בעלז ישמע לאדמו"ר מבעלז, וכן הלאה והלאה, ולא משנה כמה קהלת ודומיו יהדהדו את המסרים ומשאלות הלב שלהם, גם קמפיינים של צייצני טוויטר מגויסים לא ישנה את זה בהרבה. 

יש את אלו שכבר במערכות קודמות הצביעו לבן גביר וסמוטריץ', והם סביר להניח לא יחזרו ליהדות התורה רק בגלל האף היפה של גולדקנופף, ואולי יהיו עוד שיצטרפו אליהם, כי מה לעשות רבים מהצעירים מרגישים פחות מחוייבים למצווה של "ועשית ככל אשר יורוך", ויותר מעורים ומחוברים לפוליטיקה, ומה לעשות שסמוטריץ ובן גביר יותר אטרקטיביים עבורם מאשר הח"כים של יהדות התורה, אפילו מח"כ ישראל אייכלר (מי היה מאמין). מה גם שלרבים דגל התורה בכלל, וגפני בפרט מצטיירים (ובצדק) כשמאלנים שבלי שום בעיה יעבירו את קולותיהם ללפיד ודומיו, זה בהחלט מבריח מצביעים למקומות בהם הם יותר בטוחים בכך שקולם יילך למקום הנכון מבחינתם.

מקרב מצביעי יהדות התורה ככלל, בין ליטאים, בין חסידים (וגם מקרב מצביעי ש"ס) יש יותר ויותר אנשים שבעבר לא היו מסוגלים להצביע למפלגות אחרות, כיום מסוגלים, וכאמור יש עוד אופציות שבעבר היו נחשבות לעבירה מדאורייתא וכיום כבר לא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2022 16:46 לינק ישיר 
ולשרה_בן

תם_יושב כתב:
אם אתה תנהל מוסד תראה שאין אפשרות להחזיק מוסד חרדי בלי זה.
הפיטורים הם חסרי משמעות וע"פ חוק לא מפסידים בזה ותק, זה נועד ע"מ שיוכל להעביר סייעות מגן לגן ע"פ האילוצים, ולא יטענו להרעת תנאים.
שאר הדברים זה הכרח תקציבי, אני יודע שכולם בטוחים שהוא מרויח מליונים על כל סייעת או עובדת, אני יודע ממנהלי רשתות אחרים, שאין כמעט ריווח על הגנים, (חוץ מאחוז לא גבוה של ניהול), והוא באמת לא נאבק היום על גנים, ובמקומות שיש תחרות הוא מעדיף לסגור, את הכסף עושים היום בחינוך מיוחד, ושם הוא משקיע.

ידוע "שהרב" יצחק גולדקנופף הוא נקי כפיים ועניו. את כל הרכוש שלו הוא רכש בזיעת אפו ולא חס ושלום מכספי ציבור.

רק שאלה קטנה,  מדוע הוא מדבר על עצמו בגוף שלישי ומדוע הוא זוכה לתואר "רב"? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2022 17:25 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

קהלת כתב:
המינוי הזה נתפס בציבור החסידי כתחיבת אצבע לעין של הציבור החסידי כולו, וזה לא יעבור.

אנשים אינם מוכנים יותר שחסידות גור, למרות גודלה ועוצמתה, תוכל לעשות מה שהיא רוצה בציבוריות החרדית, ובמקום לשים אדם נח לבריות ונח למקום, ויש להם עדיין כמה כאלה, הם מציבים בפרונט אדם שמעורר אנטגוניזם.

המינוי הזה יעלה ליהדות התורה בלפחות מנדט שלם, והקמפיין סביב המועמדות הזו כבר מתבשל בימים אלו. זכרו את הקמפיין המאסיבי שהיה נגד יהדות התורה אחרי בחירות תשס"ט, בעקבותיו ירדה המפלגה מ-6 ל-5 מנדטים, וירדה בכמות המצביעים כמעט בכל עיר, זה יחזור על עצמו עכשיו ובגדול. גולדקנופף יבחר, וגם יהיה ראש הסיעה, אבל כל החכ"ים האחרים מיהדות התורה יפסידו.

אל תגידו לא אמרנו!

איזה יופי שאנשים מדברים בשם הציבור החסידי כולו. זכור לי שבאשכול אחר (בעניין היחס שיקבל האדמו"ר מגור אם יבוא לביקור באמריקה) דיברת בשם הציבור החרדי בארה"ב.

לגופו של עניין, על אף הזעם ומשאלות הלב של פותח האשכול, המציאות לא בהכרח חופפת, והמציאות היא שהעמדת גולדקנופף לא תשנה לרוב רובם של הבחורים, בטח מהחסידים. חסיד בעלז ישמע לאדמו"ר מבעלז, וכן הלאה והלאה, ולא משנה כמה קהלת ודומיו יהדהדו את המסרים ומשאלות הלב שלהם, גם קמפיינים של צייצני טוויטר מגויסים לא ישנה את זה בהרבה. 

יש את אלו שכבר במערכות קודמות הצביעו לבן גביר וסמוטריץ', והם סביר להניח לא יחזרו ליהדות התורה רק בגלל האף היפה של גולדקנופף, ואולי יהיו עוד שיצטרפו אליהם, כי מה לעשות רבים מהצעירים מרגישים פחות מחוייבים למצווה של "ועשית ככל אשר יורוך", ויותר מעורים ומחוברים לפוליטיקה, ומה לעשות שסמוטריץ ובן גביר יותר אטרקטיביים עבורם מאשר הח"כים של יהדות התורה, אפילו מח"כ ישראל אייכלר (מי היה מאמין). מה גם שלרבים דגל התורה בכלל, וגפני בפרט מצטיירים (ובצדק) כשמאלנים שבלי שום בעיה יעבירו את קולותיהם ללפיד ודומיו, זה בהחלט מבריח מצביעים למקומות בהם הם יותר בטוחים בכך שקולם יילך למקום הנכון מבחינתם.

מקרב מצביעי יהדות התורה ככלל, בין ליטאים, בין חסידים (וגם מקרב מצביעי ש"ס) יש יותר ויותר אנשים שבעבר לא היו מסוגלים להצביע למפלגות אחרות, כיום מסוגלים, וכאמור יש עוד אופציות שבעבר היו נחשבות לעבירה מדאורייתא וכיום כבר לא.

נראה לי שאתה סותר את עצמך ובאותה תגובה.

יש רבים שלא יצביעו לשחיתות של גור שכגולדקנוף מייצג אותה נאמנה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2022 17:26 לינק ישיר 

ולשרה_בן כתב:
ולשרה_בן

תם_יושב כתב:
אם אתה תנהל מוסד תראה שאין אפשרות להחזיק מוסד חרדי בלי זה.
הפיטורים הם חסרי משמעות וע"פ חוק לא מפסידים בזה ותק, זה נועד ע"מ שיוכל להעביר סייעות מגן לגן ע"פ האילוצים, ולא יטענו להרעת תנאים.
שאר הדברים זה הכרח תקציבי, אני יודע שכולם בטוחים שהוא מרויח מליונים על כל סייעת או עובדת, אני יודע ממנהלי רשתות אחרים, שאין כמעט ריווח על הגנים, (חוץ מאחוז לא גבוה של ניהול), והוא באמת לא נאבק היום על גנים, ובמקומות שיש תחרות הוא מעדיף לסגור, את הכסף עושים היום בחינוך מיוחד, ושם הוא משקיע.

ידוע "שהרב" יצחק גולדקנופף הוא נקי כפיים ועניו. את כל הרכוש שלו הוא רכש בזיעת אפו ולא חס ושלום מכספי ציבור.

רק שאלה קטנה,  מדוע הוא מדבר על עצמו בגוף שלישי ומדוע הוא זוכה לתואר "רב"? 

כי הוא דאג למען השבת
והוא חש את עצמו רשכבה"ג

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2022 18:54 לינק ישיר 

היום פורסם בעיתון המודיע ;
הרב יצחק גולדקנופף נבחר כמועמד הסיעה המרכזית ברשימת אגודת ישראל.
ואז יש הספד מלא שבחים...
בחירתו התקבלה בברכה ובסיפוק רב... לרומם כבוד שמיים ולהגדיל תורה ולהאדירה.
(כמו השרץ בנט שהתכוון לשם שמיים)
נראה שהעניין סגור

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2022 20:56 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:

כפי שכתבתי פה,

אני אישית לא יצביע ליהדות התורה אם גולדקנופף יעמוד בראש יהדות התורה,

ואני מעריך שעשרות אלפים לא יצביעו מאותה הסיבה,

את גולדקנופף הציבור החרדי מכיר עשרות שנים ! ! !

וממש לא לטובה, ולא רק בגלל הגננות, ממש לא.

חייבים לשים מישהו אחר במקומו.

ועדיף שלא יהיה מחסידות גור.

חבל שכל הציבור החרדי יבין את זה רק אחרי הבחירות.

חבל ! ! !

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 24/06/2022 13:19:09

נכון, עדיף פרוש בראש... ובפרט כשממילא אין סיכוי שבנו שהתפרחח יקבל את התפקיד אחריו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2022 21:52 לינק ישיר 

נפל כתב:

רעיונוביץ כתב:

כפי שכתבתי פה,

חבל ! ! !

נכון, עדיף פרוש בראש... ובפרט כשממילא אין סיכוי שבנו שהתפרחח יקבל את התפקיד אחריו...

זה לא עניין של מי בראש,
לא יתכן לשים גולדקנופף ברשימה !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2022 20:27 לינק ישיר 

לצערי מסכים עם פותח האשכול, צריך נציג פחות מוכר ופחות מעורר אנטי. לצערנו המאבקים שהוביל בעבר נתפסו בעיני הציבור כנגועים באינטרסים נוספים. אולי טועה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2022 21:19 לינק ישיר 

muki28 כתב:
לצערי מסכים עם פותח האשכול, צריך נציג פחות מוכר ופחות מעורר אנטי. לצערנו המאבקים שהוביל בעבר נתפסו בעיני הציבור כנגועים באינטרסים נוספים. אולי טועה

לא שאני חולה על גולדקנופף (אולי הוא בסדר ואני טועה), אבל נראה שהליטאים היו רוצים שזכות הבחירה של הנציג הגוראי יהיה בידיהם, נשמע מאוד הגיוני....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2022 21:40 לינק ישיר 

מי שלא יצביע ל"אגודת ישראל"
יצביע לשס או לבן גביר.
יש עדיין המונים שלא דבוקים ממש חזק לאדמור, בכל חסידות יש כמות לא מבוטלת של כאלה שלא נשמעים לאדמור בכל מחיר, וכן יש את חבד ברסלב חרדלים ירושלמים ליטאים מודרנים, והמוני לא מזוהים שהזדעזעו מהפוגרום של "גור רשעים" והשחיתות שלהם, והם לא יצביעו הפעם גולדקנוף.
כולם מחכים בצד לאנשי גולדקנופף, יתכנו הפתעות, זה יכול להיות הסכם עם שס, או פילוג ב"אגודת ישראל".
אגב, פילוג ב"אגודת ישראל" יכול להיות לטובה, הפלג וגור רשעים - ילכו יחד, מצא מין את מינו ויפה לו, ולא בטוח שהם יעברו את אחוז החסימה של 2 מנדטים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2022 06:37 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

לא שאני חולה על גולדקנופף (אולי הוא בסדר ואני טועה), אבל נראה שהליטאים היו רוצים שזכות הבחירה של הנציג הגוראי יהיה בידיהם, נשמע מאוד הגיוני....
זה לא קשור לזכות בחירה, לצורך העניין גם יעקב אשר למשל מעורר אצלי אנטי בתור ראש עיריית בני ברק לשעבר, לכן בתקופה זו כשהציבור גם ככה לא להוט להצביע ומרעננים את השורות כדאי למצוא אנשים שפחות היו מעורבים במשך השנים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2022 08:05 לינק ישיר 

איני_מכיר כתב:

רבותי 

כמה רוע שעלול להיות בליבו של גולדקנופף זה עדיין מאית מהרוע שיש בליבו של ליצמן.

הקמת דגל התורה
60/40
עיתון המבשר
ברקת
תמיכה כלכלית בעצניקים.

הבן אדם במשך 35 שנה הצליח להשניא את גור על כל החוגים כולם ...

23 שנה. נכנס ב 99 לכנסת אחרי נפילת ממשלת ביבי הראשונה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2022 08:34 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:

כפי שכתבתי פה,

חבל ! ! !

משפחת פרוש תסתדר בלעדיך? נראה לי שכן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2022 10:18 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:
איני_מכיר כתב:

רבותי 

כמה רוע שעלול להיות בליבו של גולדקנופף זה עדיין מאית מהרוע שיש בליבו של ליצמן.

הקמת דגל התורה
60/40
עיתון המבשר
ברקת
תמיכה כלכלית בעצניקים.

הבן אדם במשך 35 שנה הצליח להשניא את גור על כל החוגים כולם ...

23 שנה. נכנס ב 99 לכנסת אחרי נפילת ממשלת ביבי הראשונה

נשלח מהאנדרואיד שלי

זה יותר באזור ה 40 שנה כש 23 מתוכם חבר כנסת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2022 15:19 לינק ישיר 

מדוע לגור נדלן מגיע המקום הראשון ??
האם בגור נדלן לא מודעים לאנטגוניזם שגולדקנוף מעורר בציבור ??
אן שהם מודעים ולא איכפת להם בכלל !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מינוי גולדקנופף - לידיעת דגל התורה פרוש ואייכלר.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.