|
|
| נשלח ב-27/6/2022 15:20 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| ולשרה_בן כתב: |  | ולשרה_בן
| תם_יושב כתב: |  | אם אתה תנהל מוסד תראה שאין אפשרות להחזיק מוסד חרדי בלי זה. הפיטורים הם חסרי משמעות וע"פ חוק לא מפסידים בזה ותק, זה נועד ע"מ שיוכל להעביר סייעות מגן לגן ע"פ האילוצים, ולא יטענו להרעת תנאים. שאר הדברים זה הכרח תקציבי, אני יודע שכולם בטוחים שהוא מרויח מליונים על כל סייעת או עובדת, אני יודע ממנהלי רשתות אחרים, שאין כמעט ריווח על הגנים, (חוץ מאחוז לא גבוה של ניהול), והוא באמת לא נאבק היום על גנים, ובמקומות שיש תחרות הוא מעדיף לסגור, את הכסף עושים היום בחינוך מיוחד, ושם הוא משקיע.
|
|
ידוע "שהרב" יצחק גולדקנופף הוא נקי כפיים ועניו. את כל הרכוש שלו הוא רכש בזיעת אפו ולא חס ושלום מכספי ציבור.
רק שאלה קטנה, מדוע הוא מדבר על עצמו בגוף שלישי ומדוע הוא זוכה לתואר "רב"? |
|
כי הוא דאג למען השבת והוא חש את עצמו רשכבה"ג
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2022 15:44 |
|
| |
| שרית560 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  |
| ולשרה_בן כתב: |  | ולשרה_בן
| תם_יושב כתב: |  | אם אתה תנהל מוסד תראה שאין אפשרות להחזיק מוסד חרדי בלי זה. הפיטורים הם חסרי משמעות וע"פ חוק לא מפסידים בזה ותק, זה נועד ע"מ שיוכל להעביר סייעות מגן לגן ע"פ האילוצים, ולא יטענו להרעת תנאים. שאר הדברים זה הכרח תקציבי, אני יודע שכולם בטוחים שהוא מרויח מליונים על כל סייעת או עובדת, אני יודע ממנהלי רשתות אחרים, שאין כמעט ריווח על הגנים, (חוץ מאחוז לא גבוה של ניהול), והוא באמת לא נאבק היום על גנים, ובמקומות שיש תחרות הוא מעדיף לסגור, את הכסף עושים היום בחינוך מיוחד, ושם הוא משקיע.
|
|
ידוע "שהרב" יצחק גולדקנופף הוא נקי כפיים ועניו. את כל הרכוש שלו הוא רכש בזיעת אפו ולא חס ושלום מכספי ציבור.
רק שאלה קטנה, מדוע הוא מדבר על עצמו בגוף שלישי ומדוע הוא זוכה לתואר "רב"? |
|
כי הוא דאג למען השבת והוא חש את עצמו רשכבה"ג
|
|
חחח דאג לשבת ??? עם החרם מדומה שלו ??
|
|
הוא החרים את שפע שוק, והם נאלצו להתקפל, כעת התפקיד שלו להחרים את גור.. למען השבת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2022 17:46 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | לצערי מסכים עם פותח האשכול, צריך נציג פחות מוכר ופחות מעורר אנטי. לצערנו המאבקים שהוביל בעבר נתפסו בעיני הציבור כנגועים באינטרסים נוספים. אולי טועה
לא שאני חולה על גולדקנופף (אולי הוא בסדר ואני טועה), אבל נראה שהליטאים היו רוצים שזכות הבחירה של הנציג הגוראי יהיה בידיהם, נשמע מאוד הגיוני....
זה לא קשור לזכות בחירה, לצורך העניין גם יעקב אשר למשל מעורר אצלי אנטי בתור ראש עיריית בני ברק לשעבר, לכן בתקופה זו כשהציבור גם ככה לא להוט להצביע ומרעננים את השורות כדאי למצוא אנשים שפחות היו מעורבים במשך השנים. |
|
יש משהו במה שאתה אומר, אבל אני לא בוחר לגור את הנציגים שלה, וגם לא מכיר את מערכת השיקולים בבחירת הנציג, אך כן אני יודע בוודאות שהסיפור האמיתי הוא לא בדיוק גולדנקנופף האיש אלא השנאה לגור ולעומד בראשה, זו תוצאה של שטיפת מוח, הרבה תעמולה ודמוניזציה. זה עובד אצל הגויים, זה עובד יופי גם אצל החרדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2022 18:43 |
|
| |
ולשרה_בן
| נוירולוג כתב: |  | לצערי מסכים עם פותח האשכול, צריך נציג פחות מוכר ופחות מעורר אנטי. לצערנו המאבקים שהוביל בעבר נתפסו בעיני הציבור כנגועים באינטרסים נוספים. אולי טועה
לא שאני חולה על גולדקנופף (אולי הוא בסדר ואני טועה), אבל נראה שהליטאים היו רוצים שזכות הבחירה של הנציג הגוראי יהיה בידיהם, נשמע מאוד הגיוני....
זה לא קשור לזכות בחירה, לצורך העניין גם יעקב אשר למשל מעורר אצלי אנטי בתור ראש עיריית בני ברק לשעבר, לכן בתקופה זו כשהציבור גם ככה לא להוט להצביע ומרעננים את השורות כדאי למצוא אנשים שפחות היו מעורבים במשך השנים.
יש משהו במה שאתה אומר, אבל אני לא בוחר לגור את הנציגים שלה, וגם לא מכיר את מערכת השיקולים בבחירת הנציג, אך כן אני יודע בוודאות שהסיפור האמיתי הוא לא בדיוק גולדנקנופף האיש אלא השנאה לגור ולעומד בראשה, זו תוצאה של שטיפת מוח, הרבה תעמולה ודמוניזציה. זה עובד אצל הגויים, זה עובד יופי גם אצל החרדים.
|
|
אתה חוזר על הטענה המטומטמת בכל אשכול כאילו כולם שונאים את גור.
תבין שזה שאתה שונא את הראש ישיבה לא אומר שאחרים שונאים את גור. אנשים שפויים שונאים אלימות וכוחניות אבל שוטה כמוך לא מבין את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2022 14:32 |
|
| |
יעקב אשר, שהיה ראש העירייה כלל לא מועורר אנטגוניזם, אם כבר ההפך, הוא הוכיח שניתן לנהל עיר בלי מגזריות קטנה והצעיד את העיר קדימה. ואלמלי הקטנוניות של גור וגם הקנוניות במגזר הליטאי הוא היה צריך להיות ראש העיר עד עכשיו. דוקא כחבר כנסת יכולותיו פחות באות לידי ביטוי, אבל מרגש לראות כמה נוירולוג בתפקידו ומילוי משימתו מסוגל לדבר על ועשית ככל אשר יורוך כמצווה חשובה בלי ציניות.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2022 17:43 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2022 17:44 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
| muki28 כתב: |  | לצערי מסכים עם פותח האשכול, צריך נציג פחות מוכר ופחות מעורר אנטי. לצערנו המאבקים שהוביל בעבר נתפסו בעיני הציבור כנגועים באינטרסים נוספים. אולי טועה
לא שאני חולה על גולדקנופף (אולי הוא בסדר ואני טועה), אבל נראה שהליטאים היו רוצים שזכות הבחירה של הנציג הגוראי יהיה בידיהם, נשמע מאוד הגיוני....זה לא קשור לזכות בחירה, לצורך העניין גם יעקב אשר למשל מעורר אצלי אנטי בתור ראש עיריית בני ברק לשעבר, לכן בתקופה זו כשהציבור גם ככה לא להוט להצביע ומרעננים את השורות כדאי למצוא אנשים שפחות היו מעורבים במשך השנים. |
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2022 00:01 |
|
| |
| שוקולד_תות כתב: |  | | יעקב אשר, שהיה ראש העירייה כלל לא מועורר אנטגוניזם, אם כבר ההפך, הוא הוכיח שניתן לנהל עיר בלי מגזריות קטנה והצעיד את העיר קדימה. ואלמלי הקטנוניות של גור וגם הקנוניות במגזר הליטאי הוא היה צריך להיות ראש העיר עד עכשיו. דוקא כחבר כנסת יכולותיו פחות באות לידי ביטוי, אבל מרגש לראות כמה נוירולוג בתפקידו ומילוי משימתו מסוגל לדבר על ועשית ככל אשר יורוך כמצווה חשובה בלי ציניות. |
|
בתור תושב בני ברק זכותי לחלוק..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2022 00:06 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | | יעקב אשר, שהיה ראש העירייה כלל לא מועורר אנטגוניזם, אם כבר ההפך, הוא הוכיח שניתן לנהל עיר בלי מגזריות קטנה והצעיד את העיר קדימה. ואלמלי הקטנוניות של גור וגם הקנוניות במגזר הליטאי הוא היה צריך להיות ראש העיר עד עכשיו. דוקא כחבר כנסת יכולותיו פחות באות לידי ביטוי, אבל מרגש לראות כמה נוירולוג בתפקידו ומילוי משימתו מסוגל לדבר על ועשית ככל אשר יורוך כמצווה חשובה בלי ציניות.
בתור תושב בני ברק זכותי לחלוק.. |
|
בהחלט זכותך לחלוק,
אבל לא תמצא שום פרמטר שטוב לכל התושבים שבו אלו שהחליפו אותו עשו יותר ממנו.
דבר אחד אני זוכר ממנו,
לראות אותו צועד מוקדם בבוקר בזריזות לעבודה לשכת ראש העיר,
ולראות אותו שוב באותו יום ב11 בלילה מסיים את עבודתו,
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2022 04:41 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | יעקב אשר, שהיה ראש העירייה כלל לא מועורר אנטגוניזם, אם כבר ההפך, הוא הוכיח שניתן לנהל עיר בלי מגזריות קטנה והצעיד את העיר קדימה. ואלמלי הקטנוניות של גור וגם הקנוניות במגזר הליטאי הוא היה צריך להיות ראש העיר עד עכשיו. דוקא כחבר כנסת יכולותיו פחות באות לידי ביטוי, אבל מרגש לראות כמה נוירולוג בתפקידו ומילוי משימתו מסוגל לדבר על ועשית ככל אשר יורוך כמצווה חשובה בלי ציניות.
בהחלט זכותך לחלוק,
דבר אחד אני זוכר ממנו,
|
|
לתחושתי זה מאפיין את כל החכים של דגל: החריצות, בשילוב עם יראת השמים, הרהיטות והשכל הישר. לגמרי הייתי בוחרת בהם לו היה פריימריז.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2022 06:47 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | יעקב אשר, שהיה ראש העירייה כלל לא מועורר אנטגוניזם, אם כבר ההפך, הוא הוכיח שניתן לנהל עיר בלי מגזריות קטנה והצעיד את העיר קדימה. ואלמלי הקטנוניות של גור וגם הקנוניות במגזר הליטאי הוא היה צריך להיות ראש העיר עד עכשיו. דוקא כחבר כנסת יכולותיו פחות באות לידי ביטוי, אבל מרגש לראות כמה נוירולוג בתפקידו ומילוי משימתו מסוגל לדבר על ועשית ככל אשר יורוך כמצווה חשובה בלי ציניות.
בהחלט זכותך לחלוק,
דבר אחד אני זוכר ממנו,
|
|
לא זכור לי שהעיר נראתה טוב יותר בתקופתו, שהשקיעו בגינות או שלא היו חריגות בניה וכו'. אמנם זייברט הצליח להתעלות על כולם, להביא את העיר למחוזות אחרים וליצור ברית ערים תאומות עם עזה, אבל זה שכל אלו שקדמו לו היו ככה או לא היו טובים יותר לא אומר שאני אמור לשמוח שהוא הנציג שלי בכנסת. אגב, גם זייברט חרוץ מאד ותוכל לראות אותו בעיריה מוקדם בבוקר עד מאוחר בערב, היית מאושר שהוא יהיה הנציג של גור בכנסת?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2022 06:49 |
|
| |
| Honeycooki כתב: |  | יעקב אשר, שהיה ראש העירייה כלל לא מועורר אנטגוניזם, אם כבר ההפך, הוא הוכיח שניתן לנהל עיר בלי מגזריות קטנה והצעיד את העיר קדימה. ואלמלי הקטנוניות של גור וגם הקנוניות במגזר הליטאי הוא היה צריך להיות ראש העיר עד עכשיו. דוקא כחבר כנסת יכולותיו פחות באות לידי ביטוי, אבל מרגש לראות כמה נוירולוג בתפקידו ומילוי משימתו מסוגל לדבר על ועשית ככל אשר יורוך כמצווה חשובה בלי ציניות.
בהחלט זכותך לחלוק,
דבר אחד אני זוכר ממנו,
לתחושתי זה מאפיין את כל החכים של דגל: החריצות, בשילוב עם יראת השמים, הרהיטות והשכל הישר. לגמרי הייתי בוחרת בהם לו היה פריימריז. |
| אם היראת שמים שלהם מהווה דוגמה קטונתי :)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2022 19:18 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | יעקב אשר, שהיה ראש העירייה כלל לא מועורר אנטגוניזם, אם כבר ההפך, הוא הוכיח שניתן לנהל עיר בלי מגזריות קטנה והצעיד את העיר קדימה. ואלמלי הקטנוניות של גור וגם הקנוניות במגזר הליטאי הוא היה צריך להיות ראש העיר עד עכשיו. דוקא כחבר כנסת יכולותיו פחות באות לידי ביטוי, אבל מרגש לראות כמה נוירולוג בתפקידו ומילוי משימתו מסוגל לדבר על ועשית ככל אשר יורוך כמצווה חשובה בלי ציניות.
בהחלט זכותך לחלוק,
דבר אחד אני זוכר ממנו,
לא זכור לי שהעיר נראתה טוב יותר בתקופתו, שהשקיעו בגינות או שלא היו חריגות בניה וכו'. אמנם זייברט הצליח להתעלות על כולם, להביא את העיר למחוזות אחרים וליצור ברית ערים תאומות עם עזה, אבל זה שכל אלו שקדמו לו היו ככה או לא היו טובים יותר לא אומר שאני אמור לשמוח שהוא הנציג שלי בכנסת. אגב, גם זייברט חרוץ מאד ותוכל לראות אותו בעיריה מוקדם בבוקר עד מאוחר בערב, היית מאושר שהוא יהיה הנציג של גור בכנסת? |
|
הדבר הכי בולט שנעשה בתקופתו, היה החלפת המדרכות בחלק גדול מרחובות העיר,
באותה תקופה, התברר שבני ברק הפכה להיות מקום ראשון בארץ, עם הכי הרבה הרוגים בתחום 'הולכי הרגל'
הדבר נגע לליבו והוא למד את הנושא,
והצליח לשכנע את אנשי 'משרד התחבורה' שיתנו לו תקציב לתכנון מחדש של צמתים רבים ברחבי העיר,
ואכן הוא קיבל תקציב, והם תוכננו מחדש תוך החלפת המדרכות מסביב לצמתים,
התוצאה ירידה משמעותית בכמות ההרוגים של הולכי הרגל בעיר (עד היום)
וכדרך אגב, החלפת מדרכות ברחבי העיר,
הוא נלחם על כל מגדל משרדים שיקום בעיר,
הוא השקיע בכך מאמצים רבים,
עוד כשהיה מנהל אגף ההנדסה של עירית בני ברק,
וסייע להקים את המגדל משרדים הראשון בבני ברק ב.ס.ר. 2
ומאז צמחו ועלו בבני ברק הרבה מאוד מגדלי משרדים,
שמסייעים לעיר כלכלית הרבה מאוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2022 20:43 |
|
| |
עכשיו סיימתי לקרוא את הראיון הנשכני עם גולדקנופף במשפחה, והשתכנעתי שהוא אכן המועמד הכי ראוי האולטימטיבי שיש לציבור החרדי להעמיד כיום. אדם עם רזומה של עשרות שנים בהתעסקות בשדות החינוך, מוזיקאי, חסיד ממושמע ואחד מגדולי המעסיקים בציבור החרדי שלא הסתבך מעולם עם תביעה של עובד.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2022 23:57 |
|
| |
| קהלת כתב: |  | עכשיו סיימתי לקרוא את הראיון הנשכני עם גולדקנופף במשפחה, והשתכנעתי שהוא אכן המועמד הכי ראוי האולטימטיבי שיש לציבור החרדי להעמיד כיום. אדם עם רזומה של עשרות שנים בהתעסקות בשדות החינוך, מוזיקאי, חסיד ממושמע ואחד מגדולי המעסיקים בציבור החרדי שלא הסתבך מעולם עם תביעה של עובד. |
|
|
|
|
|
|