|
|
| נשלח ב-24/6/2022 14:46 |
|
| |
מיאמי שמחה tour - הופעה מ1997!
לאחר שכבר העלו קטעים פה ושם, נוסטלגיק הפקות מעלים לערוץ הטלגרם גרסא מלאה - הסרטה של באורך חצי שעה (!!!) מהמופע.
הוסרט במסרטה ביתית והאיכות בהתאם, יש דילוגים ולא תמיד מתמקדים במקום הנכון, אבל אי אפשר שלא להנות מהמופע שיכל להיקרא מיאמי אקספיריאנס 6 ומשום מה לא זכינו לקבלו עד היום (רואים שהיו מסריטים רשמיים! איך זה שהמופע המטורף הזה לא התפרסם נו נו נו ירחמיאל זה לא בסדר)
אז לכל מי שהתגעגע לכוכבי על כמו אריק סטרן ודניאל גובר, מנחם קליין וזייבל פרלמן - מוזמן לצפות ולהתענג!
https://t.me/nostalgicproductions בכוונה פתחתי אשכול חדש כי יש לי עוד הרבה מה לכתוב בנושא, ובטוח שגם לכם יהיה אחרי שתצפו.
בהנאה! (וכמובן תודה לנוסטלגיק)
תוקן על ידי אפרים1 ב- 24/06/2022 14:47:29
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2022 13:01 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2022 16:08 |
|
| |
מומלץ מאוד
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2022 10:19 |
|
| |
שמי חיים אני אחד משלושה אנשים שמנהלים את הארגון הנוסטלגי אני מתנצל שמחקנו את ערוץ הטלגרם לא הבנתי שזה כל כך פופולרי כאן הסיבה העיקרית היא כי בקרוב יש לנו אתר אינטרנט עם הרבה קונצרטים וקליפים ישנים של מיאמי וזמרים אחרים. אם יש עניין אחר אני יכול לעשות טלגרם שוב אני לא בטוח. האם למישהו כאן יש את הגרסה הלא רשמית של מיאמי 36 מהרגע שהוא צולם על ידי מישהו מהקהל. אני רוצה אתכשהם שרים 'תגיד שמע ישראל' הדואט מדהים עם התזמורת. אם למישהו כאן יש נוסטלגיה נדירה של בן דוד, יעקב זינגבוים או משהו בכלל, אנא צור איתי קשר. יש לנו הרבה נוסטלגיה מדהימה מקרליבך ועד מיאמי. תודה. גם אם אנשים רוצים עוד קליפים אז תודיעו לי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2022 18:12 |
|
| |
| chaimbraun כתב: |  | שמי חיים אני אחד משלושה אנשים שמנהלים את הארגון הנוסטלגי אני מתנצל שמחקנו את ערוץ הטלגרם עכשיו אני מבינה למה לא הצלחתי להכנס לערוץ... לא הבנתי שזה כל כך פופולרי כאן הסיבה העיקרית היא כי בקרוב יש לנו אתר אינטרנט עם הרבה קונצרטים וקליפים ישנים של מיאמי וזמרים אחרים. אם יש עניין אחר אני יכול לעשות טלגרם שוב אני לא בטוח. האם למישהו כאן יש את הגרסה הלא רשמית של מיאמי 36 מהרגע שהוא צולם על ידי מישהו מהקהל. אני רוצה אתכשהם שרים 'תגיד שמע ישראל' הדואט מדהים עם התזמורת. יכול להיות שיש באשכול הסרטונים אבל אני לא יודעת אם אפשר להשתמש בזה (זכויות יוצרים...) אם למישהו כאן יש נוסטלגיה נדירה של בן דוד, יעקב זינגבוים או משהו בכלל, אנא צור איתי קשר. יש לנו הרבה נוסטלגיה מדהימה מקרליבך ועד מיאמי.
תודה. גם אם אנשים רוצים עוד קליפים אז תודיעו לי
נשמח לקבל עוד סרטונים נוסטלגיים אם יש לכם:)
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2022 00:54 |
|
| |
לחבר הפורום elimonsy אמור להיות הסרטות מהרבה מאוד הופעות של פרחי מיאמי. תשאל אותו האם הוא מסכים לשתף איתך חלק.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2022 00:56 |
|
| |
ובכלל, תעשה חיפוש בפורום '36' ותמצא את הסיקור של ההופעה, שם גם תוכל להבין מי נכח ומי צילם
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2022 06:26 |
|
| |
אני אהיה כנה, אני מתעניין רק בשנות השמונים. אני בטוח שכל חומר שיש לו משנות התשעים של טלטון או מיאמי הגיע מיוטיוב שלנו חחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2022 09:14 |
|
| |
ממש לא. הוא היה בהופעות וצילם בעצמו.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|