בית פורומים בחדרי חרדים

דודי זילברשלג - יהדות התורה מפסידה 3 מנדטים ! ! !

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/6/2022 10:57 לינק ישיר 

דחילק. אל תעשה לנו את זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2022 11:37 לינק ישיר 

זילברשלג טוקר ועוד כמה חילונים בתחפושת חרדית, מדברים רק בשם עצמם, הם יושבים בביצה מסויימת בפייס ובטויטר עושים הרבה באזאז, ובטוחים שהם מדבררים את הרחוב החרדי.
אני מוכן להמר, שאגו"י לא תרד בקול אחד מהבחירות שעברו, (ואף יתווסף לה עוד קולות מהריבוי הטבעי), ולא תרד מ7 מנדטים, (המנדט השמיני תלוי באחוז ההצבעה הכללי, ובהסכם העודפים מול ש"ס).
הציבור החרדק"י והנוער קל הדעת שמצביע לבן גביר, כבר היו גם בבחירות הקודמות, והם כבר מזמן לא מצביעים ליהדוה"ת, ולפי האמת אין לי בכלל בעיה עם זה כל עוד זה נשאר בגוש, (בהנחה שזילברשלג לא מצביע למחותן לשעבר), ממש לא בוער לי שטסלר או ברוכי יהיו בכנסת.
אני מזמין את זילברשלג ושות' וחבריהם בפורום לאכול את הכובע במוצאי הבחירות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2022 21:35 לינק ישיר 

גרשום כתב:
לי, בשונה מדודי זילברשלג, אין כישורי נבואה. אני לא יודע מה תהיינה תוצאות הבחירות. 
לא לגבי יהדות התורה ולא כיצד תיראה המפה הפוליטית.

אך כמי שמכיר קצת את הסחר מכר שמאפיין את הפוליטיקה, אני יודע שהפוליטיקה היא
אמנות האפשר.  אין להוציא מכלל אפשרות של קונסטלציה פוליטית שבה תוקם ממשלה
שהמפלגות החרדיות ויש עתיד ישבו ביחד.

ולמה אני אומר יש עתיד? כי יאיר לפיד הוא פוליטיקאי פרגמטי. הח"כים שלו הם כבשים
כנועות וצייתניות שלא ממרות את פיו. הוא שולט בהם ביד רמה.

יאיר לפיד גם נעדר אג'נדה. הערכים אצלו נזילים והוא תכליתי. אפשר לעשות אתו עסקים. 
ובניגוד לנתניהו הוא נחשב לאמין. הוא מכבד את המילה שלו.

אבל האפשרות הזאת הס מלהזכיר לפני הבחירות. כי זה לא יורד טוב בגרון של המצביע
החרדי. הח"כים החרדים מכירים את הלוך הרוחות ברחוב החרדי והם פוחדים להעלות
על דל שפתם את האפשרות הזו. אבל בהחלט חושבים ברצינות בכיוון הזה. 

1. טעות בידך, יאיר לפיד אמנם חלול, אך אינו נעדר אג'נדה, הוא שמאלן מובהק, משמש כסוכן ומקדם המדיניות של של הדמוקרטים מארה"ב. יתירה מזו, אתה חושב שהתקשורת מריצה אותו לראשות הממשלה בגלל הג'ל שעל שיערו? הם מריצים אותו ומאתרגים אותו ומיחצנים אותו בגלל היותו מגשים את החלומות והמדיניות השמאל קיצונית שלהם. הוא יודע לתעתע, הוא נחמד (במקביל להיותו אדם רע ומרושע) אבל אל תתן לזה לבלבל אותך.

2. לא יודע מהיכן לקחת שלפיד אמין, הוא הפר כ"כ הרבה הבטחות והתחייבויות שהבטיח לציבור הישראלי, בין השאר התחייב לממשלת בת 18 שרים, כשבפועל ממשלתו הנוכחית היא בת 28 שרים, הבטיח לבטל את עניין שר בלי תיק, ובממשלתו זה קיים, בממשלתו יש הכי הרבה נורבגים בניגוד גמור להצהרותיו ועוד ועוד.

3. לגבי הבוחר החרדי, אתה מציע להתעלם מרצון הבוחר החרדי ושהנציגים שנבחרו בזכות אותם מצביעים יעשו למצביעים מה שהנוכל מרעננה עשה למצביעיו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2022 14:38 לינק ישיר 

לא צריך להיות זילברשלג כדי להבחין בתופעה הזו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2022 17:53 לינק ישיר 

bakar כתב:

למה צריך להצביע לבן גביר?גם לי נמאס מג' ושס אז לא הצבעתי לאף אחד מהם ואני די נהנה שלא צריך לקחת ללב מכל מה שהם מדברים ועושים,תקציבי הישיבות לא נפגעו אף בחור לא גוייס ואפי המעונות שזה היה קומבינה של החרדים גם לא קרסו ,גם הפעם אשב בבית ולא אצביע ולא אסמיק כל פעם שגפני/פרוש/פינדרוס/אייכלר/"גולדקנופף" ידברו או יעשו שטויות,לקחת את מיסוי החד פעמי כגזירת שמד זה טיפה יותר מידי לטעמי,

האחריות מחיבת שיהיה כאן יהדות,
שיהיה כאן ממשלה ימנית אחראית, כולנו ראינו לפני חודשים ספורים איך שהמדינה היתה בסכנה והערבים טבחו בנו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > דודי זילברשלג - יהדות התורה מפסידה 3 מנדטים ! ! !
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.