בשביל זה צריך תחקיר??? כל מי שקנה שם יודע. אבל לפעמים יש להם מבצעים טובים (וכידוע להתרחק ממותג MULLER המסוכן, ע"ע המאווררים). אני כל הזמן בודק בכל הרשתות האלה, הרבה פעמים יש ממש הפתעות. באופן כללי, הכי זול זה 'שערי רווחה'.
נשלח ב-26/6/2022 17:31
שטויות שטויות שטויות
למוצרי יסוד מוצרים שהציבור החרדי משתמש בהם בעיקר,.......הרשתות החרדיות זולות בהרבה........
ושערי רווחה ממש לא זולה אושר עד ויש חסד זולים יותר
נשלח ב-26/6/2022 18:21
לפני כמה חדשים לקראת אירוע עשיתי השוואת מחירים עם טבלאות למוצרים שהייתי זקוק להם (בעיקר מוצרי יסוד, שימורים, קפואים) - אושר עד, שערי רווחה, יש ורמי לוי. ברוב הקטגוריות שערי רווחה ניצח בגדול, אבל היו גם הפתעות, יש (מעט) דברים שבהם רמי לוי במותג הפרטי שלהם היה זול יותר, ובשני דברים אושר עד היה הכי זול.
בשביל זה צריך תחקיר??? כל מי שקנה שם יודע. אבל לפעמים יש להם מבצעים טובים (וכידוע להתרחק ממותג MULLER המסוכן, ע"ע המאווררים). אני כל הזמן בודק בכל הרשתות האלה, הרבה פעמים יש ממש הפתעות. באופן כללי, הכי זול זה 'שערי רווחה'.
זה מתקלקל מהר ..
נשלח ב-26/6/2022 22:34
באושר עד הכל ברחבות. באושר עד הבעלים החרדים ידועים כאנשי חסד. באושר עד אין עובדים ערבים.
נשלח ב-26/6/2022 22:48
momeir כתב:
באושר עד הכל ברחבות. באושר עד הבעלים החרדים ידועים כאנשי חסד. באושר עד אין עובדים ערבים.
באושר עד אין תחמונים לגבי מבצעים, מה שרשום אתה מקבל, בלי טריקים ובלי שטיקים.
אצל רמי לוי עד שאתה לא מקבל את החשבונית בקופה,
או מלווה את הקופאית בכל פרט
(מה שמעצבן את הממתינים בתור - אינני עושה את זה אבל יש כאלה שעושים ומבחינתם בצדק)
אתה לא בטוח שתקבל את המוצר במחיר שמוצג במבצע.
נשלח ב-26/6/2022 22:55
רעיונוביץ כתב:
momeir כתב:
באושר עד אין תחמונים לגבי מבצעים, מה שרשום אתה מקבל, בלי טריקים ובלי שטיקים.
אצל רמי לוי עד שאתה לא מקבל את החשבונית בקופה,
או מלווה את הקופאית בכל פרט
(מה שמעצבן את הממתינים בתור - אינני עושה את זה אבל יש כאלה שעושים ומבחינתם בצדק)
אתה לא בטוח שתקבל את המוצר במחיר שמוצג במבצע.
מה דמעצבן אותי זה התורות עצמם ברמי לוי זה נראה כאילו המדיניות שלו זה שיעמדו בתור אני אגב גר בעיר לא חרדית ופה אושר עד יותר זולים מרמי לוי ובעיניין הפירות והירקות אין לי ברירה בכלל כי אני שומר שמיטה לחומרא ורק לאושר עד יש פה בעיר