בית פורומים בחדרי חרדים

האדמו"ר מויזניץ' מתח ביקורת נגד גורמים בקהילת הפורשים מחסידות גור

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/6/2022 21:29 לינק ישיר 

מה יותר גרוע, להיות נבל או להיות נבל ברשות התורה?

מה לא מובן בסיפא?
היתה לך "טענה" מדוע לאדמו"ר מויזניץ יש זכות למחות על דברים בגור (לא שברור שהוא בכלל מחה על משהו בקשר לגור), ולחסידי ר' שאול אסור.
נענית שהוא מדבר לכלל ישראל, ואנשי ר' שאול מפיצים לבתיהם של חסידי גור חוברות נגד האדמו"ר מגור.

כמו שאני מכיר אותך יש מצב שתמשיך להתחכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2022 21:43 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

מה לא מובן בסיפא?
היתה לך "טענה" מדוע לאדמו"ר מויזניץ יש זכות למחות על דברים בגור (לא שברור שהוא בכלל מחה על משהו בקשר לגור), ולחסידי ר' שאול אסור.
נענית שהוא מדבר לכלל ישראל, ואנשי ר' שאול מפיצים לבתיהם של חסידי גור חוברות נגד האדמו"ר מגור.

אתה שוכח שמי שהתחיל עם החוברות אלו הם חסידי גור אבל אל תיתן לעובדות לבלבל אותך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2022 21:55 לינק ישיר 

אחרוג ממנהגי להתעלם מתגובותיך, בכדי שאנשים לא יטעו

חסידי גור הוציאו חוברות שהופצו בתוך החסידות, למטרות פנימיות. הם לא הוציאו חוברות הסתה ונאצה נגד ר' שאול במטרה לשלוח לבתיהם של אנשי ר' שאול.

סליחה שבלבלתי אותך עם עובדות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2022 22:08 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

אחרוג ממנהגי להתעלם מתגובותיך, בכדי שאנשים לא יטעו

חסידי גור הוציאו חוברות שהופצו בתוך החסידות, למטרות פנימיות. הם לא הוציאו חוברות הסתה ונאצה נגד ר' שאול במטרה לשלוח לבתיהם של אנשי ר' שאול.

סליחה שבלבלתי אותך עם עובדות

אתה שקרן עלוב שהשנאה שלך לראש ישיבה מעבירה אותך על דעתך.

הם שלחו את זה גם לחסידי הראש ישיבה. אני יודע מאנשים שקיבלו את זה.
מתי תפסיק לשקר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2022 22:08 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

מה לא מובן בסיפא?

לגבי הרישא, התשובה שלי ברורה, אבל מעניין מה הנימוקים לתשובה שלך.

לגבי הסיפא, השאלה הייתה למה הרבי מוכיח חסידים שמקנאים לאדמור שלהם ומתנהגים באלימות כלפי האדמור השכן, כלומר מבחימתו זה בסדר שכשיש אלימות תבוא מחאה נגד חסיגות אלימה למרות שיש להם אדמור אשר כגובה ארזים גובהו. פתאום אנחנו שומעים שהוא נגד על מחאה כלפי אדמורים, כי זה ביזוי תלמידי חכמים. כלומר האדמור נוהג באופן שסותר את מה שהוא דורש מתלמידיו. השאלה שלי הייתה יל הסתירה בהנהגות. יש לך תשובה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2022 13:09 לינק ישיר 

דבר אמת גיליון 166 פר' חקת בארה"ק פר' קרח בחו"ל תשפ"ב - שיעור בענייני שמיטת כספים / שיחת חיזוק בעניני טכנולוגיה / שיחות ממסע רבינו / מורשת בית גור מרבוה"ק הבית ישראל והלב שמחה זי"ע / שבע ברכות ומסיבת סידור / מצורפים דברי מרן אדמו"ר מויז'ניץ שליט"א שביקש לפרסמם

◂ העמק דבר *- שיעור בענייני *שמיטת כספים ותקנת פרוזבול בכולל "מרכז התורה" - לוס אנג'לס

◂ ראש דברך - "ברית כרתי לעיני" / שיחה לרגל כינוס חיזוק בענייני טכנולוגיה - בארה"ב

◂ מסע רבינו - שיחות במוסדות התורה / שיחה בכולל החסידי / שיחה לילדי ת"ת תורת אמת

◂ מורשת בית גור - צדיק מה פעל / שיח חסידים לרגל יומא דהילולא של רבינו הלב שמחה זי"ע

◂ "אמר לבן אחיו הבחור" - מו"מ של תורה בין רבינו הבית ישראל זי"ע - בעת מעמד הקידוש - ובין רבינו שליט"א (בבחרותו) ואביו רבינו הפני מנחם זי"ע

◂ ווארימע ווינקל - "הנה אנוכי והילדים" - שיחה לילדי ת"ת 'חשקת התורה' לרגל מסיבת סידור

◂ "כל היום חונן ומלווה" - שמחת השבע ברכות לבת הנה"ח ר' מנדל טייטלבוים שיחי'

להורדת הגיליון:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2022 13:12 לינק ישיר 

הדיבוק, נענית כבר לעיל על ההבדלים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2022 14:05 לינק ישיר 

לא הבנתי את ההבדל, גם הם מדברים לכלל ישראל.
לגבי חלק מהם, אני לא בטוח שהם קטנים בתורה או בהשפעה מהרבי ר' שרול (ברור שזה יובן כאילו אני פוגע בר' שרול, אז אדגיש: אני מתכוון בדיוק הפוך).

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2022 14:06 לינק ישיר 

קו2 כתב:

דבר אמת גיליון 166 פר' חקת בארה"ק פר' קרח בחו"ל תשפ"ב - שיעור בענייני שמיטת כספים / שיחת חיזוק בעניני טכנולוגיה / שיחות ממסע רבינו / מורשת בית גור מרבוה"ק הבית ישראל והלב שמחה זי"ע / שבע ברכות ומסיבת סידור / מצורפים דברי מרן אדמו"ר מויז'ניץ שליט"א שביקש לפרסמם

◂העמק דבר *- שיעור בענייני *שמיטת כספים ותקנת פרוזבול בכולל "מרכז התורה" - לוס אנג'לס

◂ראש דברך - "ברית כרתי לעיני" / שיחה לרגל כינוס חיזוק בענייני טכנולוגיה - בארה"ב

◂מסע רבינו - שיחות במוסדות התורה / שיחה בכולל החסידי / שיחה לילדי ת"ת תורת אמת

◂מורשת בית גור - צדיק מה פעל / שיח חסידים לרגל יומא דהילולא של רבינו הלב שמחה זי"ע

◂"אמר לבן אחיו הבחור" - מו"מ של תורה בין רבינו הבית ישראל זי"ע - בעת מעמד הקידוש - ובין רבינו שליט"א (בבחרותו) ואביו רבינו הפני מנחם זי"ע

◂ווארימע ווינקל - "הנה אנוכי והילדים" - שיחה לילדי ת"ת 'חשקת התורה' לרגל מסיבת סידור

◂"כל היום חונן ומלווה" - שמחת השבע ברכות לבת הנה"ח ר' מנדל טייטלבוים שיחי'

להורדת הגיליון:

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האדמו"ר מויזניץ' מתח ביקורת נגד גורמים בקהילת הפורשים מחסידות גור
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.