| נשלח ב-27/6/2022 17:20 |
|
| |
למה אנו הולכים כצאן לטבח?
האם אנו חמורים לתת חרב ביד אויבנו? בכל מערכת בחירות התופעה המבישה חוזרת על עצמה, הציבור החרדי הולך להצביע ולתת את הכוח שלו לגורים, כולנו יודעים שהגורים דואגים לגורים ואפילו כשזה על חשבון כל הציבור החרדי, אז למה לתת להם את הכוח הזה? כשלא יהיה להם כוח, לא יוכלו לקחת לעצמם מה שמיועד לכלל הציבור וגם נוכל להילחם בכל השחיתויות שלהם, ובפרט באלה החוזרות ונשנות, כגון, כל פעם שאחד מנכדי האדמו"ר שלהם מתחתן, שאז משתקים את כל ירושלים ברשעות ואכזריות נוראה, אלפי אנשים נשים וטף עוברים סבל כפוי למען 'כבוד בית גור' (כנראה שבגור, זה נקרא כבוד) כמובן שלא נוכל לעצור אותם פיזית, לך תדחוף כמה אלפי גורים, אבל אולי נוכל לחוקק משהו כמו, שמוסד שסוגר ציר מרכזי אינו זכאי להקצאות, וגם מנכים את ההוצאות מהתקציב של המוסדות שלהם, וכידוע שהאדמו"ר מגור 'שונא בצע' ולכן הוא כבר יידע איפה לחתן את צאצאיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2022 17:38 |
|
| |
"כצאן לטבח"
כדאי שתמלטו עצמכם מהארץ בטרם יהיה מאוחר, אתם בדרך לתאי הגזים
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 16:53 |
|
| |
momeir
| נוירולוג כתב: |  | "כצאן לטבח"
|
|
יש לך 'תכונה' מוזרה. להיצמד לטפל. זה בלתי אפשרי לנהל אתך דיון ענייני ואיטליגנטי. או קיי,הוא בחר צמד מילים קיצוני מידי. אז מה? תתייחס לעצם הטענה. במקום לדון במהות, ולהתייחס לעיקר, אתה מסיט את הדיון לצמד המילים של: 'כצאן לטבח'. בקוצק חיפשו את האמת! אצלך העובדות והמצב לא רלוונטיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 18:40 |
|
| |
מזמור_שיר אולי נפלת מהירח, אבל במגזר החרדי אין זכות בחירה ואין דמוקרטיה. יש רק קיום מצוות ""ועשית ככל אשר יורוך" "לעשות רצון צדיק" חוב קדוש" ..
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 28/06/2022 18:40:42
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 18:57 |
|
| |
המצב רע ואפילו רע מאוד. אבל כל אלטרנטיבה יותר גרועה. לצערנו אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לנקום בגורים על ידי אי הצבעה ליהדות התורה, כי אנו יורים לעצמנו ברגל. ממשלת בנט תוכיח שכל קול שלא מצביע נותן חרב בידי שונאינו. בינתיים מלאכתנו נעשית ע"י הגורים עצמם, ולפי התחזית זה לא יקח יותר מידי זמן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 21:26 |
|
| |
| momeir כתב: |  | "כצאן לטבח"
יש לך 'תכונה' מוזרה. להיצמד לטפל. זה בלתי אפשרי לנהל אתך דיון ענייני ואיטליגנטי. או קיי,הוא בחר צמד מילים קיצוני מידי. אז מה? תתייחס לעצם הטענה. במקום לדון במהות, ולהתייחס לעיקר, אתה מסיט את הדיון לצמד המילים של: 'כצאן לטבח'. בקוצק חיפשו את האמת! אצלך העובדות והמצב לא רלוונטיים.
|
|
פששש, מה אתה אומר? ממש אבחנת שמדובר ב"תכונה"? אתה מוזמן לעבור על התגובות שלי בהווה ובעבר ולא תמצא זכר לטענה המטופשת והשקרית שאתה מנסה להלביש לי רק בגלל שאני לא שותף למחול השנאה לאדמו"ר מגור, אני משתדל לענות בעיקר לגופם של דברים, אך לפעמים צריך גם להתייחס לעטיפה, ואיך לומר בעדינות, העטיפה של האשכול (קרי הכותרת) כשהתוכן לא מצדיק שימוש בהגדרה הקיצונית הזו, אז התגובה היתה מתבקשת.
במקרה דנן לא צריך להסיט לכלום, מדובר בכותרת, כותרת מטופשת, אבל כנראה מתאימה לאינטליגנציה שלך, אך זה לא נגמר בכותרת, מבחינת פותח האשכול, ונראה שגם מבחינתך, אם חוסמים פעם בכמה שנים את רחוב ירמיהו לטובת חתונה בגור זה ללכת כצאן לטבח. ואתה עוד שואל על דיון אינטליגנטי.
לא ראיתי מהות באשכול הזעם המטורלל הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 21:30 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
המצב רע ואפילו רע מאוד. אבל כל אלטרנטיבה יותר גרועה.
לצערנו אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לנקום בגורים על ידי אי הצבעה ליהדות התורה, כי אנו יורים לעצמנו ברגל. ממשלת בנט תוכיח שכל קול שלא מצביע נותן חרב בידי שונאינו.
בינתיים מלאכתנו נעשית ע"י הגורים עצמם, ולפי התחזית זה לא יקח יותר מידי זמן.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 21:47 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
| momeir כתב: |  | "כצאן לטבח"
|
|
פששש, מה אתה אומר? ממש אבחנת שמדובר ב"תכונה"? אתה מוזמן לעבור על התגובות שלי בהווה ובעבר ולא תמצא זכר לטענה המטופשת והשקרית שאתה מנסה להלביש לי רק בגלל שאני לא שותף למחול השנאה לאדמו"ר מגור, אני משתדל לענות בעיקר לגופם של דברים, אך לפעמים צריך גם להתייחס לעטיפה, ואיך לומר בעדינות, העטיפה של האשכול (קרי הכותרת) כשהתוכן לא מצדיק שימוש בהגדרה הקיצונית הזו, אז התגובה היתה מתבקשת.
במקרה דנן לא צריך להסיט לכלום, מדובר בכותרת, כותרת מטופשת, אבל כנראה מתאימה לאינטליגנציה שלך, אך זה לא נגמר בכותרת, מבחינת פותח האשכול, ונראה שגם מבחינתך, אם חוסמים פעם בכמה שנים את רחוב ירמיהו לטובת חתונה בגור זה ללכת כצאן לטבח. ואתה עוד שואל על דיון אינטליגנטי.
לא ראיתי מהות באשכול הזעם המטורלל הזה.
|
|
נוירולוג, הניסיון מוכיח שאתה קורא את התגובות לדבריך, ואיך נאמר- זה לא מומיר ולא בפעם הראשונה. הרבה מאוד כותבים לךבהמון מקרים את אותה הערה בונה. אתה לא נותן תשובות ממצות ומשכנעות, אתה מחפש את עקב אכילס של מי שלא טוב עם המסר שלך ומתחיל להתחרבש כמו אוטיסט (סליחה על ההשוואה, אבל זו ממש התחושה) סביב אותו פרט, דהוא בדרך כלל שולי וחסר משמעות בדיון. באופן אישי, הייתי ממליץ לך לקחת את הביקורת הבונה ולא להזניח אותה. שים לב שאפילו הפעם, שכבר העירו לך וכאילו הסברת למה בחרת לעסוק בעטיפה (שזו בכלל מטאפורה לא רלוונטית), עדיין בתגובתך השנייה המשכת להתחרבש עם העטיפה ולא הוספת להתמקד בעיקר. כך שהתמה של האשכול נשארה ללא התייחסות והתגובה שלך לא קידמה כלום בדיון עצמו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 21:53 |
|
| |
אני רגיל לזה שאנשים שמנסים לסתום פיות ולא מצליחים, וגם הטיעונים שלהם לא משהו, מנסים את הטקטיקה של לנגן על זה שאני לא עונה להם כמו שצריך. דעתך בעניין זה, מה שאתה מכנה "ביקורת בונה" מעניינת אותי כקליפת השום. ברוב רובם של המקרים אני עונה לגופם של דברים, אך מה לעשות, למגינם לבכם זה לא בדיוק מה שהייתם רוצים שאכתוב, אז מנסים את כל כלי הנשק והטקטיקות, לא התרגשתי מזה בעבר, גם לא בעתיד.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 22:01 |
|
| |
מה? ניורולוג מתייחס לטפל ולא לעיקר? לא יתכן!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 22:05 |
|
| |
סתם לידעתך, אנשים שבאמת לא מתרגשים לא מצהירים על כך השכם והערב...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 22:09 |
|
| |
לא ידעתי, יש"כ על המידע ההחיוני
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 22:20 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
המצב רע ואפילו רע מאוד. אבל כל אלטרנטיבה יותר גרועה.
לצערנו אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לנקום בגורים על ידי אי הצבעה ליהדות התורה, כי אנו יורים לעצמנו ברגל. ממשלת בנט תוכיח שכל קול שלא מצביע נותן חרב בידי שונאינו.
בינתיים מלאכתנו נעשית ע"י הגורים עצמם, ולפי התחזית זה לא יקח יותר מידי זמן.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 22:30 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | אני רגיל לזה שאנשים שמנסים לסתום פיות ולא מצליחים, וגם הטיעונים שלהם לא משהו, מנסים את הטקטיקה של לנגן על זה שאני לא עונה להם כמו שצריך. דעתך בעניין זה, מה שאתה מכנה "ביקורת בונה" מעניינת אותי כקליפת השום. ברוב רובם של המקרים אני עונה לגופם של דברים, אך מה לעשות, למגינם לבכם זה לא בדיוק מה שהייתם רוצים שאכתוב, אז מנסים את כל כלי הנשק והטקטיקות, לא התרגשתי מזה בעבר, גם לא בעתיד. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 22:47 |
|
| |
אני עצרתי מלהגיב לו כי נתנו לו ביקורת מאוד יפה ומכבדת, ובאמת מדובר בהערה מאוד עקבית שחוזרת על עצמה בכל ההודעות שלו. אם הוא כל כך בורח אני לא רואה עניין להגיב לו ישירות (ושוב שימו לב, הוא לא ענה לי עניינית, הוא התחיל להתנשא שכולם פשוט לא יכולים להתמודד עם המוח האנליטי והניתוחים המדויקים ולכן הם כותבים מה שכותבים, ואז כבר אפילו דיון על ה"כצאן לטבח" נהיה דיון בביחס לתגובות לא ממצות ועבר לדיון בהתמודדות עם ההתגלמות של איינשטיין... וככה כמו בכל דיון,עוברים מנושא שולי לנושא שולי אחר וככל שמתייחסים רק עוברים לתנועה החזרתית הבאה של האוטיסט...). התגובה הזו כמובן נועדה לברי הדעת שבינינו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2022 01:09 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | מזמור_שיר אולי נפלת מהירח, אבל במגזר החרדי אין זכות בחירה ואין דמוקרטיה. יש רק קיום מצוות ""ועשית ככל אשר יורוך" "לעשות רצון צדיק" חוב קדוש" ..
|
|
יפה אמרת תרי"ג מצוות התורה ניתנו לחרדים אחריהם יש לגויים שבע מצוות ואז לדתיים יש את מצוות ישוב הארץ
אגב, קורח היה דמוקרטי..
|
|
|
|
|