| נשלח ב-28/6/2022 16:45 |
|
| |
נוירולוג, תודה על כך שחזרת על דבריך לכבודי, ואפילו ציטטת אותי כך שאני פטור מלחזור על דבריי. אבל עדיין לא הבנתי למה הדברים נתפסים בעיניך כתינוקיים. בכל מקרה, אתה סבור שהנימוק השני שלי אינו תינוקי, אז תסתפק בזה בכדי לא להוציא לעז. אגב, אתה טוען שיש צדדים שאני לא דן אותם לכף זכות. אשמח אם בהזדמנות תראה לי מקרה שאני לא דן לכף זכות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 16:57 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 19:30 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  |
מה לגפני ולגרי"ג? הוא מתייעץ עם יענקי לא?
|
|
בעיקרון יש חסידות מסוימת, שהאדמור האחרון שלה נבחר בעקבות כך שהוא התייעץ עם קודמו בתפקיד - חמיו - כאשר הוא כבר לא היה בין החיים. בינתיים יענקי לא פועל בצורה הזו, או כי הוא תמים, או כי הוא לא שרלטן ותאב שלטון, או כי הליטאים פחות קונים סיפורים כאלה. לא יודע מה התשובה הנכונה, אבל בטח נוירולוג יודע נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 21:06 |
|
| |
הדיבוק אובססיבי אלי, וזה לא חדש, לכן לא מפתיע שגם כשאחרים שואלים שאלות הוא דוחף אותי, זאת מלב אובססיית השנאה שלו לגור בפרט ולחסידים בכלל.
בעניין המנהיג הקודם של דגל התורה (ההוא שעדיין חי), מה לעשות שגם אם הוא מאוד רוצה, אין הרבה ביקוש לסחורה הזו, מלבד ערבי זיקוקין וכדו'.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 21:28 |
|
| |
אתה באמת מסכן מאוד, אולי אם תפחית מהאובססיה שלך ל"מנהיג הקודם של דגל התורה" (ואולי גם לזה שאוטוטו נהיה "המנהיג הקודם של אגודת ישראל"), אמנם פחות תתעדכן באירועים שונים, אבל גם פחות תיאלץ לאזכר אותי בהודעות שאתה שולח לאחרים.... הבחירה בידיך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 21:32 |
|
| |
זה חזק ממך, אני יודע, אתה תמשיך להזכיר אותי שוב ושוב גם במקומות שאני בכלל לא שותף לדיונים.
אולי נשלח קוויטעל ליענקי, צריך לברר אם הוא חזק גם בדיבוקים
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 21:58 |
|
| |
רציתי להגיב לך, כי אני אוהב להתדיין ואני מכבד אותך, אבל באמת לא כתבת אפילו מילה עניינית שיש מה לדון בה, אז תסלח לי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 21:59 |
|
| |
יש"כ
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2022 22:22 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  |
| אךטובוחסד כתב: |  |
מה לגפני ולגרי"ג? הוא מתייעץ עם יענקי לא?
|
|
בעיקרון יש חסידות מסוימת, שהאדמור האחרון שלה נבחר בעקבות כך שהוא התייעץ עם קודמו בתפקיד - חמיו - כאשר הוא כבר לא היה בין החיים. בינתיים יענקי לא פועל בצורה הזו, או כי הוא תמים, או כי הוא לא שרלטן ותאב שלטון, או כי הליטאים פחות קונים סיפורים כאלה. לא יודע מה התשובה הנכונה, אבל בטח נוירולוג יודע
|
|
|
|
|
|
|