בית פורומים בחדרי חרדים

מי זוכר את המנטוס של ברלנד?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/6/2022 16:54 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

כשאין מה לענות אז אני שומע את ההבלים הללו שאני עושה שירות רע לחבר'ה שלנו (מעניין מי הם) או שאני מקבל שכר מקהילת "פני מנחם". תתקדמו.

עניתי לך תגובה הולמת ל"טיעון המנצח" שלך בעניין השוטה וששיטו בו, אם לא הבנת כדאי שתקרא את הכתבה על האיש שנפטר, הוא למד בבחרותו אצל ר' שאול, כ"כ הוא גיסו.

עדיין לא הבנת אם נראה לך שאתה צריך להסביר לי שהוא גיס של ר' שאול ושזה מסביר את התשובה שלך שאינו קשור בשום צורה לטיעון שלי על הסיפור שכולו או נכון או לא.

אבל, עזוב, מספיק לי שהגולשים פה מבינים...
בסוף, להציב מראה, זו המטרה שלי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2022 21:49 לינק ישיר 

יפה שאתה מחמיא לעצמך, ועוד הגדלת לעשות החלטתם לגולשים מה הם מבינים.

אבל מה לעשות שהמשפט שכתבת הוא חסר לוגיקה. והנה מה שכתבת:

אם הוא היה "שוטה", אז מישהו לפי אותה הגרסה "שיטה בו''.. ואם הרבי לא שיטה, אז שוב, לאותה גרסה, הוא לא היה "שוטה"..

1. שוטה בהגדרה הבסיסית זה אדם שהוא שוטה, ולא אחד ששיטו בו. אפשר לשטות באדם, אפשר גם להפוך אותו לשוטה, אך בהגדרה הבסיסית והפשוטה שוטה זה אדם שהוא בגדר שוטה.

2. אתה לשיטתך ששוטה זה רק אדם ששיטו בו, וקבעת שאם שיטו בו זה הרבי שיטה בו, נענית שאולי ר' שאול שיטה בו.

האשכול הזה הוא בושה וחרפה לפורום, כנ"ל הקרוב משפחה הזה שכותב כל היום נגד גור וניצל את הטרגדיה הזו לטובת העניין, כנ"ל לכל אלו שמצדיקים את הדברים ומנסים לתקוף את מי שמתקומם נגד הדברים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2022 16:05 לינק ישיר 

האשמה רחוקה ולא מבוססת, מקסימום זה מוכיח שלאדמו"ר מגור לא תמיד יש רוח הקודש..

זה תלוי מאוד בנסיבות, כשאדם פונה לרופא המשפחה על כאבי ראש ממושכים, הוא לא מפנה אותו לבדיקת CT, הוא יאמר שזה כנראה מתח וכו' ושינסה להרגיע ע"י כדורים או טיפול. ככה זה היום, אפשר להתווכח על זה, אבל לא ניתן להשוות אדמו"ר שכנראה גם היה מודע לעוד פרטים או להמלצות רופאים, למנטוס של ברלנד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2022 16:49 לינק ישיר 

ההשוואה לבלרנד אינה נכונה. כי ברלנד הסכים לתת מנטוס רק למי ששילם הון רב.
ואילו הרבנים והאדמו"רים הרגילים, נותנים ייעוץ מסוכן בחינם. לכל מי שמבקש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2022 21:53 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
לא חשבתי שדמה של אלמנה שבורה ורצוצה הותר רק כדי להיכנס באדמור זה או אחר אין גבולות?! כמה ניתן לפגוע באנשים מבלי לספק ראיות?! המעניין  הוא שלא שמענו עד היום את נפלאות הכדורים הפסיכיאטריים לריפוי סרטן? הרי גור היא לא חסידות קטנה ומשכך יש ניסיון לאדמור עם סרטן ר"ל ועד הלום איש לא שמע את ההמלצה? אם האלימות של גור הזכירה לרבים את "ליל הבדולח" אז הסיפור הזה מזכיר לי את שיטת התעמולה של גבלס שר ההסברה של הרייך.

אכן אין גבולות

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מי זוכר את המנטוס של ברלנד?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext