|
|
| נשלח ב-29/6/2022 16:00 |
|
| |
אף אחד איננו שמח לאיד.
אבל צריך לשנן זאת שוב ושוב, את כל מה שהתורה מתייחסת למאבד עצמו לדעת, בכדי שאדם שמעלה בדעתו לעשות זאת, ידע בבירור את ההשלכות, וידע בבירור כיצד כולם יסתכלו עליו ויזכרו אותו לדראון עולם.
אין שום קשר למעשיו הטובים שעשה. הוא פושע ונתעב ברמה הגרועה ביותר, ובמיוחד שהוא ניצל את מעשיו 'הטובים' לעשות את פשעיו הנתעבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2022 17:27 |
|
| |
| timobl כתב: |  |
אף אחד איננו שמח לאיד.
אבל צריך לשנן זאת שוב ושוב, את כל מה שהתורה מתייחסת למאבד עצמו לדעת, בכדי שאדם שמעלה בדעתו לעשות זאת, ידע בבירור את ההשלכות, וידע בבירור כיצד כולם יסתכלו עליו ויזכרו אותו לדראון עולם.
אין שום קשר למעשיו הטובים שעשה. הוא פושע ונתעב ברמה הגרועה ביותר, ובמיוחד שהוא ניצל את מעשיו 'הטובים' לעשות את פשעיו הנתעבים.
|
|
אין פשעים מכבים מצוות . הוא פושע נתעב וגם עושה חסד נשגב. איך קבעת שהוא עשה מצוות כדי לעשות פשעים בקלות יתר ? אתה היית שם ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2022 17:46 |
|
| |
צודקים לגמרי אלה שכתבו שלא ראוי לדוש עכשיו במעשיו. האיש מת ויש להניח למשפחתו שלא חטאה להתאבל בשקט בלי צער מיותר.
על משפחתו עברה שנה איומה. נפשית וכלכלית. וזאת בעטיים של אנשי הצלה שהחליטו לבצע בו החייאה לאחר שהורד מחבל התליה. מתנדבים מטומטמים שאין להם שכל להבין שיש מצבים שאין לבצע בהם החייאה. כגון במצב כזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2022 17:51 |
|
| |
מי הזמין את המטומטמים האלו?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2022 17:55 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2022 18:01 |
|
| |
בפרט לנוכח העובדה שהוא מת בייארצייט של יעקב ישראל דהאן..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2022 18:38 |
|
| |
הוא עסק בו הרבה, ואף הוציא ספר עליו.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2022 18:50 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | | בפרט לנוכח העובדה שהוא מת בייארצייט של יעקב ישראל דהאן.. |
|
לא נכון, דה האן נרצח באור לכ"ט סיון, והוא בל' בסיון.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2022 21:10 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | timobl כתב: |  |
אף אחד איננו שמח לאיד.
|
|
אין פשעים מכבים מצוות . הוא פושע נתעב וגם עושה חסד נשגב. איך קבעת שהוא עשה מצוות כדי לעשות פשעים בקלות יתר ? אתה היית שם ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תסתכל קצת בתחקירים שיצאו עליו, ותראה איך נשים שבאות לבקש ממנו עזרה, הוא מנסה לנצל אותן, ולפתות אותן.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2022 21:14 |
|
| |
ברוך המקום שהרגו!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2022 21:16 |
|
| |
קלעפער
| avishai323 כתב: |  | | הי"ד |
|
?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2022 21:32 |
|
| |
הטוענים שמתאבד לא מתאבלים עליו וכו', טועים. כיום מתייחסים לזה אחרת ברוב המקרים, מאחר שזה תוצאה של מצב נפשי קשה ביותר ונעשה ללא שיקול דעת. גם ידוע החתם סופר בנושא.
הזכירו כאן את חיים ולדר, שעליו גמרו את ההלל בהלוויתו, וביתד נאמן, דווקא אצלו יש שאלה בעניין זה, כי נראה שהוא תכנן את זה מראש בקור רוח, אך גם עליו נסנגר שעשה זאת מחמת קושי נפשי גדול.
והוא רחום יכפר עוון
בכל מקרה תנחומים למשפחתו של יהודה משי זהב שסבלה וסובלת. המקום ינחם אתכם בתוך שאר אבלי ציון וירושלים.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2022 21:50 |
|
| |
ישנם כמה מאלו שמגיבים פה, שעל אף שאולי לא עשו את מה שמשי זהב עשה, הם רשעים לא פחות קטנים ממנו. הלב יודע אם לעקל אם לעקלקלות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2022 22:58 |
|
| |
מצדרביעי
| תמניא_אפי כתב: |  | ישנם כמה מאלו שמגיבים פה, שעל אף שאולי לא עשו את מה שמשי זהב עשה, הם רשעים לא פחות קטנים ממנו. הלב יודע אם לעקל אם לעקלקלות. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
 לא הייתי מגזים "לא פחות קטנים", אבל מסכים עם העיקרון שצריך להיזהר לא להיות "מתכבד בקלון חברו"..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 00:17 |
|
| |
| timobl כתב: |  |
| רציף כתב: |  | | timobl כתב: |  |
אף אחד איננו שמח לאיד.
|
|
אין פשעים מכבים מצוות . הוא פושע נתעב וגם עושה חסד נשגב. איך קבעת שהוא עשה מצוות כדי לעשות פשעים בקלות יתר ? אתה היית שם ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תסתכל קצת בתחקירים שיצאו עליו, ותראה איך נשים שבאות לבקש ממנו עזרה, הוא מנסה לנצל אותן, ולפתות אותן.
|
|
|
|
|
|
|