| נשלח ב-29/6/2022 16:21 |
|
| |
בעלת החלומות
וואי, ספרתי לכם על אדריכל החלומות שלי. תשמעו, הוא מוכשרררר. יש לי את החלומות הרגילים האלה, שמשתחררים מהתת מודע, מהפחדים, מקורות היום, מזכרונות... ולפעמים יש חלומות שכשאתה מתעורר מהם אתה אומר וואו- זה היה חלום אמיתי. ובכן, אני ידועה כבעלת חלומות. כל בני המשפחה עומדים אצלי בתור עם פתק של המסרים שהם רוצים שאעביר למקורביהם שהלכו למכור בייגלה. אולי אני אתחיל לעשות בלוג חלומות... אתמול בלילה חלמתי חלום חזק. ומרוב שהוא ממלא אותי אני רוצה לשתף: חלמתי שתקף אותי נחש רציני. שמן, ארוך, בצבעים אדום ושחור. הוא הכיש אותי 3 פעמים. התחלתי להרגיש עיקצוצים בגוף מלמטה ברגליים שהתפשטו עד למעלה, לאט לאט אבדתי את התחושה באיברים. הרגשתי שאני מתחילה לרחף, ושאלתי את עצמי מתי יבוא הרופא שמטפל בהכשות. ואז, מתוך הערפול, אני רואה דמות לבושה כולה בלבן, שער די ארוך ולבן, וגם זקן לבן. והוא פורש את ידיו על גופי ולוחש "יברכך ה' וישמרך יאר ה' וגו' " והוא חוזר ואומר בעודו מניף את ידיו באוויר מעליי ואומר זאת שוב ושוב, ואז פתאום מתווספים המון פרצופים, גם הם מעבירים ידיהם על פני ולוחשים. ואז שקט, ואור גדול. חזק. מטורף. שאי אפשר לתאר... מה אתם אומרים, מתתי?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2022 20:11 |
|
| |
אני מנסה לחשוב האם יש כאן מעבר לסתם חלום, עולמות אחרים. בעיקרון מה שנראה לי זה ; חלומות שוא ידברו . סורי . וגם כמובן, החלום משקף את הפנימיות שלך, וכאן יש לך מה להתבונן, הנחשים זה אולי אנשים שתקפו אותך, או פיתו אותך, או טיפלו בך וכו' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 01:00 |
|
| |
ולכן כבר אמרתי שאני ידועה בבית כאחת שחולמת חלומות אמיתיים. לדוג', סבתא שלי, שמאד אהבתי ונפטרה כשהייתי בת 17, המשיכה להיות איתי בקשר שנים אח"כ. היא היתה באה, ואנחנו ישבנו על ספסל ודברנו. ואם זה לא מספיק- פעם אחת היא בקשה ממני להגיד לאבא שלי שלא מוצא חן בעיניה מה שקורה בדירה שלה. אז אבא שלי הלך לבדוק וראה שגרות שם לסביות. לא שאני נגד, אבל כנראה שלקדושים בשמים זה כן מפריע. או אחרי שסבא שלי מהצד השני נפטר, עברו 4 שנים שסבתא שלי גרה אצל אמא שלי עם אלצהיימר ומצב גופני הולך ומתדרדר.בקשתי מהם לא להודיע לי כשהיא עוברת לעולמה כי לא ידעתי איך אצליח להתמודד עם זה. תקופה קצרה אח"כ אני חולמת שאני רואה את פפה בפז'ו האדומה שלהם, והוא מנופף לי ברוגלך. אז אמרתי לעצמי אם הרוגלך חמים, סימן שזה חלום אמיתי. הם היו חמים. שאלתי אותו פפה, מה אתה עושה כאן. אז הוא מצביע לכיוון מעלה ואומר לי- באתי לקחת את מומו... הם היו ביום השני של השבעה. אז לא כל חלום הוא שווא.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 02:49 |
|
| |
| sihara כתבה: |  | ולכן כבר אמרתי שאני ידועה בבית כאחת שחולמת חלומות אמיתיים. לדוג', סבתא שלי, שמאד אהבתי ונפטרה כשהייתי בת 17, המשיכה להיות איתי בקשר שנים אח"כ. היא היתה באה, ואנחנו ישבנו על ספסל ודברנו. ואם זה לא מספיק- פעם אחת היא בקשה ממני להגיד לאבא שלי שלא מוצא חן בעיניה מה שקורה בדירה שלה. אז אבא שלי הלך לבדוק וראה שגרות שם לסביות. לא שאני נגד, אבל כנראה שלקדושים בשמים זה כן מפריע. או אחרי שסבא שלי מהצד השני נפטר, עברו 4 שנים שסבתא שלי גרה אצל אמא שלי עם אלצהיימר ומצב גופני הולך ומתדרדר.בקשתי מהם לא להודיע לי כשהיא עוברת לעולמה כי לא ידעתי איך אצליח להתמודד עם זה. תקופה קצרה אח"כ אני חולמת שאני רואה את פפה בפז'ו האדומה שלהם, והוא מנופף לי ברוגלך. אז אמרתי לעצמי אם הרוגלך חמים, סימן שזה חלום אמיתי. הם היו חמים. שאלתי אותו פפה, מה אתה עושה כאן. אז הוא מצביע לכיוון מעלה ואומר לי- באתי לקחת את מומו... הם היו ביום השני של השבעה. אז לא כל חלום הוא שווא. |
|
יש נשים שיש להן באופן טבעי כוחות על, (נדמה לי שזה יותר אצל נשים ממוצא מזרחי תימני וכדומה, אל תכתבי איזה עידה את) הנשים האלה יכולות לחלום את העתיד לבוא וזה יתגשם, וכן תופעות שאת כתבת, זו תופעה מוכרת
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 30/06/2022 03:47:45
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2022 07:22 |
|
| |
הי את טיפוס רוחני מאוד , יש לך נשמה גבוה המסוגלת לתקשר עם עולמות עליונים , תפתחי אותה עוד ועוד
|
|
|
|
|