יש מצב שכבודו יטפל באובססיה החולנית שלו לחפש לריב?
י
נשלח ב-2/7/2022 23:35
נוירולוג כתב:
יש מצב שכבודו יטפל באובססיה החולנית שלו לחפש לריב?
י
נשלח ב-2/7/2022 23:39
קלעפער כתב:
כשזה נגד גור, הנוכל מתלונן על הבאת דברים משואלזול...
מה קרה? לא לקחת כדור הבוקר?
אולי תספר לנו איפה ראית אותי מגן על גור?
תודה על התזכורת לקחת את הכדור.
פעם, מספרים בירושלים, נכנס הבלן לזופניק וצעק "דער נאר זאל ארויס גיין פון מקוה" (שהטיפש יצא מהמקוה) ואז נזעק יהודי אחד "אבל שילמתי"...
היה רגוע, הכוונה הייתה לניורולוג...
נרגעתי
נשלח ב-3/7/2022 02:30
נוירולוג כתב:
יש מצב שכבודו יפסיק להטריל כמו תינוק שוב ושוב? יש מצב שכבודו יטפל באובססיה החולנית שלו לחפש לריב? יש מצב שכבודו יטפל בבעיות הרגשיות שיש לו מולי ויפסיק להוות מטרד לסביבה בכל אשכול שאני נוכח בו?
י
נניח שאתה יודע לקרוא ומבין לפחות מה שאתה כתבת בהודעתך.
אם אתה לוקח בחשבון הכל, למה אתה בא בטענות לאנשים שמתדיינים איתך?
קשה להאמין שבאמצע רחוב בני ברקי יתבטאו אנשים במילים הללו וככל הנראה מדובר בהמשך הסקופ השאולזוני על דו"ד בנוגע לצלילותו של הרב קניבסקי זצ"ל בסוף ימיו
נשלח ב-3/7/2022 15:45
קלעפער
נוירולוג כתב:
יש מצב שכבודו יפסיק להטריל כמו תינוק שוב ושוב? יש מצב שכבודו יטפל באובססיה החולנית שלו לחפש לריב? יש מצב שכבודו יטפל בבעיות הרגשיות שיש לו מולי ויפסיק להוות מטרד לסביבה בכל אשכול שאני נוכח בו?
י
תשובה לשאלה לא קיבלנו... "לעיל" זה למעלה. ולא כתבת שום דבר מעין זה לעיל...סתם שקרון קטן ולא חשוב...אבל קשה כבר להשתחרר מפוזיצית השקרן..
אגב, לא הכרזת "לעיל"... שאינך מתרגש כלל? מה קרה שהפעם התרגשת?
תוקן על ידי קלעפער ב- 03/07/2022 15:45:59
נשלח ב-3/7/2022 17:27
קלעפר ודיבוק
מצא מין את מינו, אותה דביקות מעושה ומאוסה, כמה לא מפתיע. שוב ושוב אנו רואים שיש אנשים שהתבגרו בגיל אבל בתחומים אחרים קצת פחות.
נשלח ב-3/7/2022 19:07
וכל זה בגלל שנשאלת האם אתה יודע מה פירוש המילה "לעיל"?...
נשלח ב-3/7/2022 22:48
נוירולוג, יש מצב שכבודו יפסיק להטריל
נוירולוג כתב:
י
נוירולוג היקר מבין שכבודו מתכוון בראש ובראשונה לעצמו.
יש מצב שכבודו יפסיק להטריל כמו תינוק שוב ושוב? יש מצב שכבודו יטפל באובססיה החולנית שלו לגבי הגאון הגדול הגר"ש שליט"א? יש מצב שכבודו יטפל בבעיות הרגשיות שיש לו ויפסיק להוות מטרד לסביבה ??
תוקן על ידי momeir ב- 03/07/2022 22:49:00
נשלח ב-4/7/2022 02:19
momeir כתב:
נוירולוג, יש מצב שכבודו יפסיק להטריל
נוירולוג כתב:
י
נוירולוג היקר מבין שכבודו מתכוון בראש ובראשונה לעצמו.
יש מצב שכבודו יפסיק להטריל כמו תינוק שוב ושוב? יש מצב שכבודו יטפל באובססיה החולנית שלו לגבי הגאון הגדול הגר"ש שליט"א? יש מצב שכבודו יטפל בבעיות הרגשיות שיש לו ויפסיק להוות מטרד לסביבה ??
תוקן על ידי momeir ב- 03/07/2022 22:49:00
מצטרף להצעה, ובהקשר של אשכול זה - נשמח אם תעזוב לנפשם את ר' יענקי קנייבסקי ומשפחתו. אם תרצה, תתמקד ביענקים אחרים
אני מתנגד להצעת החברים המכובדים מעלי. וחוששני שהם עוברים על לאו מפורש בתורה.
נשלח ב-4/7/2022 21:13
חבורת תינוקים, מעורר חמלה. הדיבוק וקלעפר, צמד חמד שלא התבגר עם השנים.
נ.ב. מצחיק לראות את מומיר האיש עם הפה ג'ורה שניבל את פיו לא פעם ולא פעמיים כנגד גור והאדמו"ר מגור מדבר. אתה גם ממש לא מכבד את הגר"ש אלתר, אתה מבזה אותו בעיקר, אני מכבד אותו יותר ממך, אלא שאתה מתחרפן מכך שיש מישהו שמקלקל קצת את פסטיבל ההסתה והשנאה שלכם. זה מה שאוכל אתכם, רואים לכם.
נשלח ב-5/7/2022 00:24
נוירולוג כתב:
חבורת תינוקים, מעורר חמלה. הדיבוק וקלעפר, צמד חמד שלא התבגר עם השנים.
נ.ב. מצחיק לראות את מומיר האיש עם הפה ג'ורה שניבל את פיו לא פעם ולא פעמיים כנגד גור והאדמו"ר מגור מדבר. אתה גם ממש לא מכבד את הגר"ש אלתר, אתה מבזה אותו בעיקר, אני מכבד אותו יותר ממך, אלא שאתה מתחרפן מכך שיש מישהו שמקלקל קצת את פסטיבל ההסתה והשנאה שלכם. זה מה שאוכל אתכם, רואים לכם.
יש מצב שכבודו יפסיק להטריל כמו תינוק שוב ושוב? יש מצב שכבודו יטפל באובססיה החולנית שלו לגבי כל ניק שמביך אותו? יש מצב שכבודו יטפל בבעיות הרגשיות שיש לו ויפסיק להוות מטרד לסביבה ??