|
|
| נשלח ב-4/7/2022 21:23 |
|
| |
איש חשוב, מה שעשית זה דבר חשוב.
כשקראתי את הדברים של חריף ומקשה היה לי ברור שהוא עושה מניפולציה, התכוונתי לבדוק את זה בהמשך אך חסכת לי. הוא בכוונה סיפר לנו שיש 68 תוצאות! (צירף סימן קריאה בשביל לתת לזה עוד יותר משמעות), אף שזה כלל לא רלוונטי לדיון כי אפילו לשיטתו רובן המוחץ לא קשורות לתביעות של גננות וכדו'. מה שהבאת בהמשך ממשיך להוכיח את הדברים.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2022 21:35 |
|
| |
התלבטתי אם לקרוא את הראיון של גולדקנופף, אמרתי לעצמי בטח זה ראיון מלטף "מטעם" וגולדקנופף ימכור שם מה שהוא רוצה, לבסוף קראתי, והופתעתי לטובה. הרושם שלי על האיש לא היה מאוד חיובי (בלשון המעטה), שנים שמסיתים נגדו ומעולם לא שמענו מענה מהצד השני, חשבתי שכמו רבים אני מושפע ואולי אני טועה, והנה הראיון הזה חשף אותי לדברים שלא הכרתי על האיש ופועלו.
מישהו כאן דיבר על "התקשורת החרדית", ואכן המצב של התקשורת החרדית לא הרבה יותר טוב מהתקשורת הכללית, אך בהתייחס לראיון הזה זה הפוך ממה שניסו לטעון. הראיון לא היה ראיון מלטף בכלל (מי שרוצה לראות איך נראים ראיונות מלטפים "מטעם" מוזמן לצפות למשל בראיונות של ארי קלמן מראיין את גפני), בעיני היה נראה אפילו קצת עוין וחסר נימוס וכבוד מצד המראיין (זה נכון גם בכל מיני קטעי פרשנויות שהוא נתן בין לבין בתוך הכתבה) וגולדקנופף עמד בזה בצורה מאוד יפה ומכובדת.
לאלו שהשנאה שולטת בהם ואינם מסוגלים לצאת ממשבצת הפוזיציה לרגע, הראיון הזה לא ממש יועיל, אבל נדמה לי שלרבים שלא הכירו את הנתונים ואת הצד השני, יש תועלת בכתבה הזו.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2022 23:19 |
|
| |
| מזמור_שיר כתב: |  | שקרן, אני לא מכיר גננת שאין לה טענות עליו, אבל לך תתחיל עם גורי. אני לא מכיר עוד מוסד שמפטר את עובדיו כל שנה, ואם האדמו"ר מגור מינה אותו, כנראה שלא לחינם הלך הזרזיר אצל העורב, וד"ל. העצה היחידה להינצל מהגורים, להעיף את גור מיהדות התורה או לא להצביע ליהדות התורה |
|
כמדומני שהיה לו לגולדקנופף תירוץ למה הוא מפטר את עובדיו כל שנה, מישהו יכול להזכיר לנו מה התירוץ ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2022 01:29 |
|
| |
ולשרה_בן
| נוירולוג כתב: |  | התלבטתי אם לקרוא את הראיון של גולדקנופף, אמרתי לעצמי בטח זה ראיון מלטף "מטעם" וגולדקנופף ימכור שם מה שהוא רוצה, לבסוף קראתי, והופתעתי לטובה. הרושם שלי על האיש לא היה מאוד חיובי (בלשון המעטה), שנים שמסיתים נגדו ומעולם לא שמענו מענה מהצד השני, חשבתי שכמו רבים אני מושפע ואולי אני טועה, והנה הראיון הזה חשף אותי לדברים שלא הכרתי על האיש ופועלו.
מישהו כאן דיבר על "התקשורת החרדית", ואכן המצב של התקשורת החרדית לא הרבה יותר טוב מהתקשורת הכללית, אך בהתייחס לראיון הזה זה הפוך ממה שניסו לטעון. הראיון לא היה ראיון מלטף בכלל (מי שרוצה לראות איך נראים ראיונות מלטפים "מטעם" מוזמן לצפות למשל בראיונות של ארי קלמן מראיין את גפני), בעיני היה נראה אפילו קצת עוין וחסר נימוס וכבוד מצד המראיין (זה נכון גם בכל מיני קטעי פרשנויות שהוא נתן בין לבין בתוך הכתבה) וגולדקנופף עמד בזה בצורה מאוד יפה ומכובדת.
לאלו שהשנאה שולטת בהם ואינם מסוגלים לצאת ממשבצת הפוזיציה לרגע, הראיון הזה לא ממש יועיל, אבל נדמה לי שלרבים שלא הכירו את הנתונים ואת הצד השני, יש תועלת בכתבה הזו.
|
|
מישהו מאמין לנוכל הזה. הצבוע פותח עשרות אשכולות ומאות תגובות נגד גפני אבל מעולם הוא לא העביר ביקורת על ליצמן או על עסקן אחר מהחצר המפרנסת אותו. עכשיו הצבוע טוען שהוא התרשם לטובה מגולדקנופף. אתה באמת חושב שהקוראים מטומטמים?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2022 02:25 |
|
| |
קלעפער
"נפסיק את העושק של הגננות החרדיות"הסוף לעושק הגננות ברשתות גני הילדים במגזר החרדי • משרד החינוך יפקח על המשכורות המשולמות לגננות וימנע ניכויים בשכרן • לא יתוקצבו עוד עמותות-על של רשתות הגנים • הנפגעת העיקרית: עמותת גני הילדים בית יעקב של יצחק גולדקנופף, שנהגה לנכות אחוזים גבוהים משכר הגננות • משרד החינוך: "קבוצת בעלי כח עשקו את העובדות"
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2022 02:34 |
|
| |
גם אני לא הגבתי מכיוון שאיני מכיר את הדברים. אבל עכשיו בחיפוש קצר מצאתי את הסיבה למה אין תביעות משפטיות.
ואם זה נכון, אזי הנוכלות של גולדקנופף חמורה יותר ממה שהשמועות אומרות. הוא מתגאה בכך שאין כנגדו תביעות משפטיות מבלי להזכיר ולו ברמז מדוע אין כנגדו תביעות משפטיות. לא בגלל שהוא לא חתך ממשכורות הגננות או עושק אחר, אלא, תקשיבו היטב! כי בחוזה עם הגננות מצויין שחתימה על החוזה כמוה כחתימה על שטר בורורות, "חתימת הצדדים על הסכם זה הנה חתימה על שטר בוררות בפני בית הדין לכל דבר ועניין".
ומי הבוררים? בית הדין שירת דוד...מי הם בית הדין שירת דוד? ניחשתם נכון...בית הדין שהתיר לפנות לרשויות במקרי האלימות נגד חסידי גור על ידי בני קהילת פני מנחם... והרב סילמן התפטר בגלל זה.
העיקר שניורולוג התרשם לטובה...אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2022 02:36 |
|
| |
ומה שצריך לבדוק זה כמה מקרי תביעה היו בבוררות (לא בית דין, אלא בוררות) או כמה תלונות הוגשו למשרד החינוך.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2022 08:15 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| מזמור_שיר כתב: |  | שקרן, אני לא מכיר גננת שאין לה טענות עליו, אבל לך תתחיל עם גורי. אני לא מכיר עוד מוסד שמפטר את עובדיו כל שנה, ואם האדמו"ר מגור מינה אותו, כנראה שלא לחינם הלך הזרזיר אצל העורב, וד"ל. העצה היחידה להינצל מהגורים, להעיף את גור מיהדות התורה או לא להצביע ליהדות התורה |
|
כמדומני שהיה לו לגולדקנופף תירוץ למה הוא מפטר את עובדיו כל שנה, מישהו יכול להזכיר לנו מה התירוץ ?
|
|
כן. הנוכל הסביר שהוא לא יודע כמה אם וכמה גננות יצטרך שנה הבאה.. נוכל בזוי. הרי רושמים את הילדים לפחות חצי שנה מראש נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2022 10:52 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
|
כמדומני שהיה לו לגולדקנופף תירוץ למה הוא מפטר את עובדיו כל שנה, מישהו יכול להזכיר לנו מה התירוץ ?
|
|
כן. הנוכל הסביר שהוא לא יודע כמה אם וכמה גננות יצטרך שנה הבאה.. נוכל בזוי. הרי רושמים את הילדים לפחות חצי שנה מראש
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2022 10:58 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
| חריף_ומקשה כתב: |  | גולדקנוף: בניגוד לשמועות, שאין להן כל בסיס, לא תמצא תביעה של גננות על קיפוח זכויות, ואני מציע לך לבדוק זאת".
המראיין: בדיקה במאגרי המשפט לא העלתה כתבי תביעה בבית המשפט של גננת או סייעת ברשת גני בית יעקב, שזו תעודת כבוד לגוף כה גדול..
גולדקנוף:
"אתה מטיח בי דברים והאשמות שאין בינם ובין המציאות דבר. הצעתי לך לבדוק, ואני חוזר על כך: לא היו דברים מעולם, ייתכן שאתה מתבלבל עם רשתות אחרות. העובדות הן שמעולם לא נתבענו בדין תורה או בבית משפט על הלנת שכר או הימנעות מתשלום שכר לגננות שעבדו אצלנו. עשרות אלפי עובדות במשך שנים מעידות על המצב האמיתי – הכל שולם כחוק. אתה יודע שהייתה פעם תביעת שכר כנגדי מצד גננת או סייעת? שמישהו הגיש דין תורה נגדי בנושא כזה? אם כן, אתה מוזמן להראות לי את כתב התביעה ונשוחח. אבל לכל הפחות, תביא לי שם של גננת או סייעת שתבעה אותי. כל עוד אין לך מסמך או שם של תובעת – אני חושב שזה לא ראוי ולא לכבודך להטיח דברים כאלה. פשוט שקרים במצח נחושה. כנסו לאתר המאגר המשפטי 'תקדין' תקלידו בשורת החיפוש "גני ילדים ומעונות יום בית יעקב" תקבלו 68 תוצאות!
https://lite.takdin.co.il/search-results?t=גני%20ילדים%20ומעונות%20יום%20בית%20יעקב&pn=1 נכון שחלק גדול לא קשור בזכויות עובדים, אבל יש לא מעט שכן. הנה 4 ציטוטים נבחרים מתיקים שונים:
תובענה ייצוגית שבכותרת, שבמרכזה טענה כי סייעות ועוזרות גננות המועסקות אינן מקבלות את תנאי ההעסקה המגיעים להם בהתאם לתקנה...
תביעת התובעת לזכויות הנובעות מעבודתה כמורה לרבות זכויות על פי הסכמים קיבוציים והנחיות משרד החינוך החלות על המורים. מכוח זה תבעה הפרשי שכר מינימום, פנסיה, קרן השתלמות וכן פיצויי פיטורים, פיצוי בגין הפרת חוזה ופיצויי הלנה...
תביעת התובעת לתשלום הפרשי שכר מינימום, החזר הוצאות נסיעה, דמי הבראה, פדיון דמי חופשה שנתית, פיצויי פיטורין, דמי לידה והפרשות לפנסיה...
|
|
בטח לא ציפית שמישהו באמת ילך ויעבור את פסקי הדין בתקדין וגם אני לא הייתי עושה את זה אבל כשכתבת אחר כך על כך שהתקשורת החרדית היא ביב שופכין, החלטתי להראות לכולם מי כאן ביב השופכין.. משפריץ מידי יום או מידי שעה מביב השופכין נגד כל דבר שמתקשר עם חרדי
אז הלכתי לבדוק אחד אחד את 68 התוצאות בתקדין, בפרט שלא מצא חן בעיני שאתה מצטט ארבעה חצאי ציטוטים ובכן, כפי שכבר ציינת, מתוך 68 פסקי דין, 64 לפחות הם על כינוסי נכסים וכדו' בלבד וארבעת התיקים שהבאת מהם חצאי ציטוטים, אני אשלים אותם כדי לגלות לכולם מה עשית כאן
הציטוט הבא מדבר על חילוקי דעות בקשר לגננת שהתפטרה אחרי לידה לצורך טיפול בתינוקה, כשהדיון נסוב האם יש לה דין של עובדת או של תלמידה להלן הציטוט המלא שמר חריף ומקשה ראה והסתיר
1. בפני בית הדין תביעת התובעת לתשלום הפרשי שכר מינימום, החזר הוצאות נסיעה, דמי הבראה, פדיון דמי חופשה שנתית, פיצויי פיטורין, דמי לידה והפרשות לפנסיה.העובדות 1. התובעת הועסקה על ידי הנתבעת. אין מחלוקת ביחס לתקופה שמחודש ינואר 2008 עד סוף אוגוסט 2010. 2. התובעת התפטרה מעבודתה בנתבעת לאחר לידה, לצורך טיפול בתינוקת שנולדה לה, וזכאית לפיצויי פיטורין. המחלוקת 1. מה היה מעמדה של התובעת מחודש ספטמבר 2004 עד לסוף חודש דצמבר 2007. האם היתה עובדת של הנתבעת, כטענת התובעת או שהיתה תלמידה במסגרת לימודית והכשרה מקצועית כטענת הנתבעת. כתוצאה מכך, האם התובעת זכאית להפרשי שכר בגין תקופה זו ומה משמעות התשלומים ששולמו לתובעת בתקופה זו.
הציטוט הבא מדבר בכלל על תלונה בנוגע להשוואת שכר גננות במוסד מוכר, לגננות במוסדות חינוך רשמיים לפי תקנות חינוך, ואני מצטט את השורה הבאה אליה התייחסה התביעה לינק כאן: www.nevo.co.il/law_html/law01/152_030.htm
(6) משכורות המורים והעובדים במוסד יהיו לפי השיעורים והכללים הנהוגים במוסדות חינוך רשמיים שאינם כלולים בתכנית החדשה
חריף ומקשה, ציטט כמעט את כל השורה אבל השמיט את סופה, מילים ממש חשובות המילים המסבירות שמדובר בגובה שכר גננת בגן מוכר לעומת גננת בגן חינוך רשמי אין בכל התלונות אף אחת על פיטורין מידי שנה, כפי שציין גולדקנופף, זה חוקי, זה נעשה גם בגנים החילונים הכלליים
עכשיו תשאלו, חריף ומקשה כתב שיש 4 תלונות, למה הבאתי רק 2, אז זהו שיש רק 3, ושנים מתוך השלושה האלו הם אותה אחת מתלוננת - ג. מושיא
נו, אלפי גננות, סייעות, עובדי נקיון, עובדי תחזוקה, וכל מה שיש זה שתי מתלוננות, כשאחת זה דיון על האם היא נחשבת כמועסקת או כתלמידה, והשניה בתביעה להשוואת גובה שכר לחינוך רשמי יש כאן כתב אישום לכל מי שלכלך אי פעם על גולדקנופף ויודעים מה, גם אילו היו כאן 4 מתלוננות, זה עדיין תמיהה גדולה אם יש עושק גננות עצום וגדול, איפה הן אותן מאות גננות?
בקיצור, ביב שופכין, מר חריף ומקשה לא תמיד יש לי כוח ללכת ולבדוק את שקריך בפרוטרוט אבל עכשיו עשיתי את זה, וזה מעיד על יתר השופכין שאתה שופך בוז לך ולשקריך
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 04/07/2022 01:05:01 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2022 11:01 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | התלבטתי אם לקרוא את הראיון של גולדקנופף, אמרתי לעצמי בטח זה ראיון מלטף "מטעם" וגולדקנופף ימכור שם מה שהוא רוצה, לבסוף קראתי, והופתעתי לטובה. הרושם שלי על האיש לא היה מאוד חיובי (בלשון המעטה), שנים שמסיתים נגדו ומעולם לא שמענו מענה מהצד השני, חשבתי שכמו רבים אני מושפע ואולי אני טועה, והנה הראיון הזה חשף אותי לדברים שלא הכרתי על האיש ופועלו.
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2022 20:16 |
|
| |
מה הסיפורים עם ג. מושיא ?
|
|
אחד משני הסיפורים שציטטתי הוא של ג. מושיא
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2022 21:07 |
|
| |
אצטט שוב מה שכתבתי לעיל :
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2022 21:50 |
|
| |
|
|
ההודעה שלך נראית כלקוחה מילה במילה מתוך התוכנית של האסטרטג שבנה את רעיון הראיון הזה, על עויינותו וחוסר הכבוד שהכניסו שם כדי שיראה אמין. ככה עושים תעמולה על תמימים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2022 22:37 |
|
| |
ולשרה_בן
| נוירולוג כתב: |  | אצטט שוב מה שכתבתי לעיל :
|
|
בכל תגובה שלך אתה חוזר על המנטרה שהכתיבו לך, (תנסה פעם לחשוב לבד).
זה שאתה שונא את הראש ישיבה שנאת עם הארץ לתלמיד חכם לא אומר שכולם פה כותבים נגד עושק הגננות בגלל שנאה.
תבין שרוב הכותבים פה לא שטופי מוח כמוך המתרגשים מראיון בעיתון הידוע באי אמינותו. לא ראיתי את המראיין שואל את "הלוחם" הגדול למען שמירת שבת על החילול השבת שחיללו מאות מאנשי חצרו בשבת השחורה. שום שאלה על הריסת בתי כנסת בשבת ע"י אנטישמים מחצרו.
לך תמכור לוקשים במקום אחר, פה אף אחד לא קונה את הזבל שאתה מנסה למכור.
|
|
|
|
|