בית פורומים בחדרי חרדים

סער החליט שלא לשריין מקום ברשימה לשר התקשורת יועז הנדל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/7/2022 15:18 לינק ישיר 
סער החליט שלא לשריין מקום ברשימה לשר התקשורת יועז הנדל

אלפרוביץ' ב"מרכז העניינים". גדעון סער החליט שלא לשריין את יועז הנדל ברשימת תקווה חדשה לכנסת הבאה והוא מגשש את דרכו מול 'ימינה' ו'כחול לבן'. ח"כים חרדים שיגרו מסרים לשקד כי שריון הנדל יפגע ביחסיה עם המפלגות החרדיות.
*לעדכונים בווצאפ: bit.ly/3OorI6F*
*זירה פוליטית*

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2022 15:19 לינק ישיר 

אם הנדל יצטרף לשקד, זה יכול לעזור לה לעבור חסימה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2022 15:23 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

לה''ו. אינני מבין בפוליטיקה,.אבל מבין בפוליטיקאים...
ואם סער שבעצמו מתנדנד על חוט שערת אחוז החסימה ''וויתר''על הנדל, מדוע אתה חושב שהוא יעזור לשקד?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2022 15:48 לינק ישיר 
מצדרביעי

חריף_ומקשה כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

יש מקום טוב לכולם מתחת לאחוז החסימה, אין מלכות נוגעת בחברתה כמלוא נימה:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2022 16:12 לינק ישיר 

hot_trend כתב:
חריף_ומקשה כתב:

ואם סער שבעצמו מתנדנד על חוט שערת אחוז החסימה ''וויתר''על הנדל, מדוע אתה חושב שהוא יעזור לשקד?

נשלח מהאנדרואיד שלי

סער ממותג כבר היטב כימין "ממלכתי" רל"ב מוחלט. כך שהנדל לא מוסיף לו כלום. רק תופס לו מקום מקום ברשימה ומתנהל עצמאית.
בכל מקרה סער כנראה בדרך לרוץ בבלוק טכני עם גנץ. (כמו שהיה עם יעלון.. אולי גם אייזנקוט יצטרף..)
לעומת זאת, שקד נתפסת ימנית מידי וחלשה מול ביבי. וכרגע רוב הקולות שלה מגיעים ממצביעי "מרכז" (או "ימין רך")
הנדל יכול לעזור למתג את המפלגה כ"מרכזית ממלכתית" ואנטי ביביסטית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2022 17:22 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

hot_tr כתב:
חריף_ומקשה כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

סער ממותג כבר היטב כימין "ממלכתי" רל"ב מוחלט. כך שהנדל לא מוסיף לו כלום. רק תופס לו מקום מקום ברשימה ומתנהל עצמאית.
בכל מקרה סער כנראה בדרך לרוץ בבלוק טכני עם גנץ. (כמו שהיה עם יעלון.. אולי גם אייזנקוט יצטרף..)
לעומת זאת, שקד נתפסת ימנית מידי וחלשה מול ביבי. וכרגע רוב הקולות שלה מגיעים ממצביעי "מרכז" (או "ימין רך")
הנדל יכול לעזור למתג את המפלגה כ"מרכזית ממלכתית" ואנטי ביביסטית.

לה''ו. מה הוא מביא? לא יודעים.
מה הוא לא יביא? זה ציטוט מהאשכול שפתחת:

ח"כים חרדים שיגרו מסרים לשקד כי שריון הנדל יפגע ביחסיה עם המפלגות החרדיות.

דהיינו, מי שירצה לשבת עם החרדים, אין לו מה לחפש עם הנדל...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2022 19:59 לינק ישיר 

ברדוגו ב׳רבע לחמש׳: ״את מי סילק היום סער מהמפלגה שלו? יועז הנדל. לפני חודש חשפתי כי יש דם רע ביניהם והיום הוא מודיע לו: אתה לא תשוריין. ולמה? סער במו"מ מתקדם עם גנץ. הנדל היה זה שמנע מגנץ להיות רה״מ בסיבוב הקודם. בנוסף, החרדים אומרים לגנץ אם תכניס את הנדל אתה פסול״
https://twitter.com/IsraelGaley/status/1543958417118838785

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2022 20:02 לינק ישיר 

שקד צריכה קודם כל לדאוג איך היא עוברת את אחוז החסימה, אח"כ היא תשבור את הראש איך להסתדר עם החרדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2022 20:06 לינק ישיר 

אולי הנדל יפתח ג"כ מפלגה, כדאי להמליץ לו לעשות זאת, זה נראה שכמה מחברי הפורום כאן יצביעו לו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2022 20:24 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

להנדל הרי יש ניסיון בלשחרר חסימות וחסומים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2022 20:55 לינק ישיר 

העיקר הרס את הקומה הכשרה .עשה את שלו .
הכושי יכול כבר ללכת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2022 09:50 לינק ישיר 

ההערכות בנושא קורמות עור וגידים..

דפנה ליאל:
צוותים של דרך ארץ (הנדל והאוזר) וימינה (שקד) יפגשו לדון בריצה משותפת. ינסו לגשר על הפערים כולל בסוגיית נתניהו  

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2022 10:31 לינק ישיר 

הבעיה העיקרית של בנט, שקד וימינה בכלל הייתה - לדעתי - דלות התוכן שלהם, הם היו ימין אבל גם הליכוד היה ימין, הם לא אהבו את נתניהו אבל גם לא החרימו אותו, הם פנו לקהל הדתי אבל לא הציעו משהו קונקרטי בענייני דת ומדינה. 
לכן לדעתי מתן כהנא מתאים יותר משקד להנהגת ימינה כי הוא כן מביא איזושהי עמדה בענייני דת ומדינה (לא יודע כמה קונים יש לזה אבל זה כנראה מייצג סוג של דת"ל), אם שקד תלך עם הנדל, האוזר וכהנא ותבטיח להתעקש על הרפורמות שלהם זה כן יביא לה ציבור מסוים, הבעיה היא שקד עצמה, היא חילונית ואין לה עמדה בענייני דת ומדינה, מעבר לשאיפה שאיכשהו הכל יסתדר וכולם יהיו מרוצים (מעשית - כמו הליכוד - מוכנה לקבל את העמדה החרדית כמעט בכל נושא)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2022 12:31 לינק ישיר 

A_Smithee כתב:

הבעיה העיקרית של בנט, שקד וימינה בכלל הייתה - לדעתי - דלות התוכן שלהם, הם היו ימין אבל גם הליכוד היה ימין, הם לא אהבו את נתניהו אבל גם לא החרימו אותו, הם פנו לקהל הדתי אבל לא הציעו משהו קונקרטי בענייני דת ומדינה. 
לכן לדעתי מתן כהנא מתאים יותר משקד להנהגת ימינה כי הוא כן מביא איזושהי עמדה בענייני דת ומדינה (לא יודע כמה קונים יש לזה אבל זה כנראה מייצג סוג של דת"ל), אם שקד תלך עם הנדל, האוזר וכהנא ותבטיח להתעקש על הרפורמות שלהם זה כן יביא לה ציבור מסוים, הבעיה היא שקד עצמה, היא חילונית ואין לה עמדה בענייני דת ומדינה, מעבר לשאיפה שאיכשהו הכל יסתדר וכולם יהיו מרוצים (מעשית - כמו הליכוד - מוכנה לקבל את העמדה החרדית כמעט בכל נושא)

מסכים עם כל מילה.
שקד חייבת לשים את בפרונט את הנדל וכהנא בנושאי דת ומדינה ואת אביר קארה בנושאי כלכלה ולהתעקש על הרפורמות הליברליות שלהם.
והיא גם חייבת לדבר הרבה נגד תופעת הביביזם ופולחן האישיות.
היא חייבת לבדל את עצמה מגוש ביבי-חרדלים-חרדים שיש לא מעט ימניים שלא רוצים להצביע לגוש הזה, כל אחד מסיבותיו שלו.
אחד לא אוהב את הכניעה לחרדים.
השני לא אוהב את הכניעה לועדים וקבוצות אינטרס.
השלישי מפחד משלטון של אדם יחיד או שסתפ לא אוהב את ביבי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2022 12:38 לינק ישיר 

וגם אם שקד תעשה את כל זה, זה לא מבטיח שהיא תצליח לעבור אחוז חסימה, אבל זה משדרג את הסיכויים שלה ונותן לה סיכוי סביר לעבור. בפרט שסער כבר פינה לה את השטח.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2022 15:37 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

ההערכות בנושא קורמות עור וגידים..

דפנה ליאל:
צוותים של דרך ארץ (הנדל והאוזר) וימינה (שקד) יפגשו לדון בריצה משותפת. ינסו לגשר על הפערים כולל בסוגיית נתניהו  

כמה שווה 0+0?
האנשים החזקים בסיפור הזה, כבר נמצאים באיחוד הפדופיל והענק. שקד והנדלוזר נתפסים כחלשים וכמי שהיוו את הבעיה (לכל הדעות) בממשלה הנוכחית.
הכי מצחיק שהתקשורת מקשקשת על מה יעשו כהנא וקארה... כאילו מי באמת צריך את הדבילים האלה על הראש...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > סער החליט שלא לשריין מקום ברשימה לשר התקשורת יועז הנדל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext