בית פורומים בחדרי חרדים

סופו של בלון נפוח להתפוצץ - יועז הנדל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/7/2022 23:51 לינק ישיר 

חוץ מזה שהנדל והאוזר שייכים לסיעת "דרך ארץ", וסער לא חייב להמשיך אתם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2022 23:58 לינק ישיר 

הדיבוק. להושיב את הנדל עם נועם שליט זוהי הסתה לחיסול

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2022 00:08 לינק ישיר 

הנדל ביטל את האפשרות של טלפון כשר, זו כפיה אנטי דתית

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2022 00:15 לינק ישיר 

מכמונת כתבה:

הדיבוק. להושיב את הנדל עם נועם שליט זוהי הסתה לחיסול

נועם שליט התפתטר אז מעבודתו בתפן בשביל להיכנס לכנסת, המסכן (וליתר דיוק: הזוכה) לא ישב בה אפילו שניה. מקווה שהוא הסתדר עם עבודה מאז. (אגב, חטאו הגדול היה שהוא כבר אז הבין שלא בונים קריירה מרל"ב, ובפרט שהוא היה חייב לביבי... אז הוא לא היווה תרומה משמעותית לקו המטופש של שלי יחימוביץ הטיפשה).
הרעיון הוא שלפעמים שווה לאיזה כוכב נופל להביא איזה נפיל שיישמע נוצץ ויביא מצביעים, אבל זה מחזיק בדיוק כמו שזה רציני... בסוף הם נזרקים בבושת פנים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2022 01:22 לינק ישיר 

פצקו כתב:
גנץ וסער דיברו העבר בצורה הברורה ביותר על ממשלת אחדות, 
ולא השמיעו במילה אחת את שבועת האמונים המסורתית ל"עוון הידוע " של ישיבה עם נתניהו.

הערב נראה שממשלת אחדות בראשות גנץ ונתניהו קרובה מתמיד

במהלך הימים צוותי המו״מ אותם ניהלו זאב אלקין מצד תקווה חדשה וחילי טרופר מצד כחול לבן סיכמו על מצע משותף כמו גם על הסכמה שלא לשבת תחת נתניהו גם לא במחיר רוטציה ראשונה לבני גנץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2022 09:31 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:

נועם שליט התפתטר אז מעבודתו בתפן בשביל להיכנס לכנסת, המסכן (וליתר דיוק: הזוכה) לא ישב בה אפילו שניה. מקווה שהוא הסתדר עם עבודה מאז. (אגב, חטאו הגדול היה שהוא כבר אז הבין שלא בונים קריירה מרל"ב, ובפרט שהוא היה חייב לביבי... אז הוא לא היווה תרומה משמעותית לקו המטופש של שלי יחימוביץ הטיפשה).

מה אתה מעלים מתים באוב, נועם שליט כבר מריח את הפרחים מהשורש כבר כמה חודשים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > סופו של בלון נפוח להתפוצץ - יועז הנדל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.