|
|
| נשלח ב-14/7/2022 00:30 |
|
| |
אדם שפוי שבאמת יש לו אידיאולוגיה ימנית, לא אמור להצביע למי שתומך בפומבי ובמוצהר בהקמת ממשלה עם בל"ד ועופר כסיף. (ותומך "עקרונית" בהקמת מדינה פלסטינית בגליל ובמשולש)
אתה מדבר כנראה על טיפוסים מטורללים כמו בועז ונדב העצני, דוד אלחייני ובני בגין.
יש במדינת ישראל 3 מנדטים כאלה? 120 אלף איש? אם באמת זה המצב, אני מתחיל לשקול תמיכה בליגליזציה....
תוקן על ידי פצקו ב- 14/07/2022 00:32:24
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 00:42 |
|
| |
כתבתי *בקושי* 3 מנדטים. אז אל תיבהל כ"כ..
עשית עירבוב. זה יותר נדב העצני ופחות בני בגין. זה לא חברה מתייפיפים כמו בני בגין זה לא אלה שהאידיאולוגיה שלהם היא רק בתאוריה ובסיסמאות, אבל בפועל הם עסוקים כל הזמן לרצות את השמאל והחונטה המשפטית השלטת. זה אנשים שהולכים נגד העדר, עם אידיאולוגיה ימנית ליברלית אמיתית שאמורה לשפר את חיי הפרט.
ליברמן מעולם לא הסכים לשבת עם המשותפת ובוודאי לא עם בל"ד. וכדי לקרוץ לקהל הזה הוא יצטרך להתחייב ולהישבע שלא ישב איתם. ודמויות כמו שקד והנדל יסייעו לו בכך.
ולקהל הזה אין שום בעיה עם חילופי שטחים ואוכלוסיות כאשר זה נעשה לפי הצרכים שלנו. וכאשר לא נסוגים *ביטחונית* משום אזור. כדי שלא נקבל עוד חמאסטן. זה לא קהל משיחי. זה קהל ימני בגלל הכרת המציאות. עם מה ומי יש לנו עסק. מי זה הערבים ומה טיבם.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 14/07/2022 00:47:16
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 00:50 |
|
| |
וכאמור, זה קהל שאין לו בעיה עם ביבי בהינתן קואליציה שסוחבת את ביבי לכיוון הליברלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 11:33 |
|
| |
מואדיב
| חריף_ומקשה כתב: |  | .
מה יוצא לליברמן מזה?
לחסל תחרות מצד שקד והנדל. כך הוא יפיל אותם מתחת לאחוז החסימה בסקרים ואז הם או יפרשו או יתחננו אליו שיכניס אותם לרשימתו.
כפי שכתבתי, הוא יסכים להכניס אותם רק אם זה ישדרג אותו לאזור שבו הוא יחשוב שהוא יכול כבר לדרוש את ראשות הממשלה. ובזמנינו לא צריך הרבה מנדטים בשביל זה.. |
|
לליברמן אין שום תחרות מצד שקד או מצד הנדל, וככל הנראה, השר כהנא לא מי שיכול לנטרל תחרות כזו.
להנדל יש בסיס מצביעים מעבר למשפחה וחברים?
השר כהנא, גם לדעת מי שחושב שעשה עבודה טובה במשרד, הוא לא מגנט קולות. כמו שאר חברי 'ימינה', הוא נבחר על הגב של בנט ושקד. שניהם הביאו את הקולות, לא שיקלי, לא סילמן ואפילו לא איש מוצלח כמו השר כהנא.
המצביעים של ליברמן בחיים לא יצביעו לאדם דתי כמו כהנא. זה מנוגד למה שהם רוצים.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 11:33 |
|
| |
מישהו חכם הגדיר זאת כך: ביבי הוא סך כל הלחצים שמופעלים עליו. גם בתוך הימין העמוק, יש קבוצה קטנה ליברלית שנחרדת מהמחשבה שקואליציית ביבי-חרדלים-חרדים תשלוט לבדה ללא בלמים. זו קבוצה קטנה שלא יכולה לעבור חסימה בכוחות עצמה. זו הקבוצה שנמצאת כעת בסקרים אצל שקד. כאשר יהיה ברור להם מהסקרים ששקד לא עוברת, ייתכן מאוד שהם יעברו לליברמן בגלל החרדה משלטון שאין בו שום מרכיב ליברלי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 11:36 |
|
| |
למצביעים הרוסיים של ליברמן אין שום בעיה עם כיפה על הראש. כל עוד לא מנסים לשים עליהם את הכיפה.. ליברמן בעצמו בד"כ מזמין לאירועים שלו איזה רב ליצן כלשהו שיברך וידרוש. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 13:07 |
|
| |
תוקן על ידי פצקו ב- 14/07/2022 13:11:32
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 13:09 |
|
| |
ליברמן.שיפור חיי הפרט.מתברר שחריף חי בחול
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 15:36 |
|
| |
| פצקו כתב: |  | | ליברמן.שיפור חיי הפרט.מתברר שחריף חי בחול |
|
אם הייתי חי בחו"ל אז יוקר המחיה היה עולה לי בקצב גבוה יותר. בעולם האינפלציה היא בערך פי 2 מישראל.
בשנה האחרונה עודד פורר בגיבוי ליברמן העביר לא מעט רפורמות ליברליות בתחום החקלאות. וגם אביר קארה עבד בשיתוף עם ליברמן והעביר לא מעטו רפורמות ליברליות בתחום היבוא הבירוקרטיה והרגולציה. נכון שהרפורמות עם הרבה החרגות, וגם עם תקופות מעבר ולכן ייקח זמן עד שיורגשו בכיס, אבל מדובר בצעדים חשובים מאוד לעתיד. וכל זה נעשה בקואליציה בלתי אפשרית עם מרכיבים קומוניסטים שונים ומשונים.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 22:03 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | ליברמן מעולם לא הסכים לשבת עם המשותפת ובוודאי לא עם בל"ד.
|
|
היית כאן בבחירות 2020?
במשך חודשים ארוכים, חטפו אורלי לוי, האוזר והנדל, קללות נמרצות מכל דוברי יש עתיד, על כך שהכשילו את הקמתה של ממשלה כזו. גם כיום, טוען הנדל, כי אחת הסיבות לזריקתו מ"תקווה לבנה", היא הכשלתו את הממשלה עם בל"ד ב2020.
לדבריך, בכלל ליברמן התנגד להקמת הממשלה, ולא היתה לה היתכנות, אז מה רצו מהם בדיוק?
אנחנו יודעים שלדעתך כל החרדים מטומטמים, אבל בכל זאת....
תוקן על ידי פצקו ב- 14/07/2022 22:16:36
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 22:21 |
|
| |
באמת שאינני יודע מה רצו מהם. אם בכלל רצו מהם. ליברמן אז באותה תקופה, הצהיר מפורש שלא ישב עם המשותפת.
הנה הודעה של ליברמן מאותו הזמן:
בהודעה לתקשורת מסר יו"ר ישראל ביתנו כי מפלגתו "לא תשב ולא תשתף פעולה לא באופן ישיר ולא באופן עקיף עם תומכי טרור, כולל הרשימה הערבית המשותפת". הוא הוסיף: "אין לי שום בעיה לשבת בקואליציה עם רשימת העבודה-גשר-מרצ המאוחדת. זו רשימה אחת שמרצ היא חלק קטן ממנה. ישראל ביתנו ישבה בעבר בממשלת נתניהו עם עמיר פרץ, ואורלי לוי הייתה בעברה חברה בישראל ביתנו. ולמי ששכח, חלק משרי הליכוד היו בעבר חברים בקדימה וכמה מהם, כולל ראש הממשלה, הצביעו בעד ההתנתקות, ורק לפני פחות משנה נתניהו התחנן לאבי גבאי שיצטרף לממשלתו".
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 22:31 |
|
| |
סליחה. זה הודעה של ליברמן לפני שהסתיימה מערכת הבחירות. עוד רגע אחפש הודעות שלו לאחר שהסתיימו הבחירות.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 22:34 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | באמת שאינני יודע מה רצו מהם. אם בכלל רצו מהם.
טוב נו, אתה לא מצפה שאני אעלה לכאן את כל הארכיון לאורך כל שנת 2020 ממאי ואילך?
יש גבול גם לניסיון להשכיח מהציבור מה היה לפני דקה!
ליברמן אז באותה תקופה, הצהיר מפורש שלא ישב עם המשותפת.
כאן אתה כבר חוצה את הקו שבין שקרן לליצן. ליברמן הצהיר! הוא בעצמו!
קבלו בהתרגשות: "הנה הודעה של ליברמן מאותו הזמן
בהודעה לתקשורת מסר יו"ר ישראל ביתנו כי מפלגתו "לא תשב ולא תשתף פעולה לא באופן ישיר ולא באופן עקיף עם תומכי טרור, כולל הרשימה הערבית המשותפת". הוא הוסיף: "אין לי שום בעיה לשבת בקואליציה עם רשימת העבודה-גשר-מרצ המאוחדת. זו רשימה אחת שמרצ היא חלק קטן ממנה. ישראל ביתנו ישבה בעבר בממשלת נתניהו עם עמיר פרץ, ואורלי לוי הייתה בעברה חברה בישראל ביתנו. ולמי ששכח, חלק משרי הליכוד היו בעבר חברים בקדימה וכמה מהם, כולל ראש הממשלה, הצביעו בעד ההתנתקות, ורק לפני פחות משנה נתניהו התחנן לאבי גבאי שיצטרף לממשלתו". |
|
תוקן על ידי פצקו ב- 14/07/2022 22:36:26
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 22:39 |
|
| |
מצאתי ראיון שלו אחרי שהוקמה ממשלת ביבי-גנץ:
"אני אמרתי שלא אשב עם הרשימה המשותפת בשום ישיבה יחד איתם, אנחנו יושבים בנפרד עם יש עתיד ומתואמים עם ימינה בהגשת הצעות אי אמון. אני יודע שבנט יושב עם לפיד והרשימה המשותפת ומרצ בפורום של ראשי האופוזיציה, אבל אנחנו לא יושבים".
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 22:54 |
|
| |
בעזרת גוגל חיפשתי מה קרה באותו זמן, ליברמן ממש אחרי הבחירות קרא להקים ממשלת חירום של הליכוד וכחול לבן. www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5694703,00.html לאחר מכן התפרסם שבוגי בעד ממשלת מיעוט בתמיכת המשותפת (ללא בלד) מבחוץ. והנדל-האוזר מתנגדים. ולגבי ליברמן אין שום מידע. הוא שמר אז על שתיקה. התפרסם שהמשותפת אמרו שאם ליברמן יהיה חבר בממשלה אז הם לא יתמכו. אני זוכר שדיברו אז על ממשלת מיעוט לתקופת מעבר רק כדי להוציא את ביבי. והשתעשעו ברעיון שאולי ליברמן יתמוך\ימנע מבחוץ רק כדי להוציא את ביבי. וגם לזה הנדל והאוזר לא הסכימו, אז היה כעס גדול עליהם.
|
|
|
|
|