|
|
| נשלח ב-17/7/2022 11:00 |
|
| |
| YYona כתב: |  | נראה לי שרגבים טועים (או מטעים) כשהם מפרידים בין אישורי הבניה לבין "הרחבה" של היישובים. הם לא יורחבו באלפי דונמים כמו שנכתב וכמו שזה נראה במפה. השטחים האלה הם אדמות פרטיות מיושבות בשטחי c שבאותם כפרים וזה לא באמת משנה את הגאוגרפיה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
משנה מאוד! זה שינוי דרמטי!
זה שיש שם אדמות פרטיות שמשמשות את הערבים לחקלאות. זה לא אותו דבר כמו בניה ערבית צפופה.
משטח חקלאי פתוח קשה מאוד לייצא טרור. ומטבע הדברים הוא לא מייצר מתח וחיכוך בין יהודים לערבים.
גם בין 2 הגבעות של ביתר עילית יש שטחים חקלאים של ערבים. אין משם זריקת אבנים וכדו' ואין שום חיכוך שם בין יהודים לערבים.
ברגע שיש בניה אורבנית צפופה בסמוך לדרכים וישובים של יהודים, אז יש חיכוך מתמיד, זריקת אבנים, בקבוקי תבערה וכל מרעין בישין.
ככה זה היום בכביש מביתר עילית לירושלים בקטע הקטן שהבניה הערבית מגיעה ממש עד הכביש. בקטע הזה, בזמנים מתוחים (רמאדן), מתעופפים שם אבנים ובקת"בים. בגלל שזה היום קטע יחסית קטן, אז צה"ל יכול לשים שם חיילים שמכסים את כל השטח.
אז לא מספיק הטרור שיש היום בקטע קטן של הדרך, רוצים שלאורך כל הדרך יהיה טרור? זה פשע מדרגה ראשונה! הפקרות מוחלטת! סכנת נפשות במובן הכי פשוט של המילים!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2022 11:03 |
|
| |
| פלדלפי כתב: |  | סורי אבל אין לי טיפת רחמים על המזרוחניקים!! הם בחרו באיש שמינה את גנץ לשר בטיטחון ונתן לו שנה שלימה להתעלל במתנחלים
שנה שלמה הם שתקו כי היה כיף להם לראות שהחרדים בחוץ וכהנא זורק אותם מכל המשרות הם יכלו לבנות ממשלת ימין על מלא אבל העדיפו לנסות למצוא חן בעיני החילונים והתקשורת
אגב אל תחיו באשליה שביבי יעשה אחרת.... הוא היה שם 15 שנה ולא עשה כלום!! תוכנית פיאד לא נולדה אתמול |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2022 12:32 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| YYona כתב: |  | נראה לי שרגבים טועים (או מטעים) כשהם מפרידים בין אישורי הבניה לבין "הרחבה" של היישובים. הם לא יורחבו באלפי דונמים כמו שנכתב וכמו שזה נראה במפה. השטחים האלה הם אדמות פרטיות מיושבות בשטחי c שבאותם כפרים וזה לא באמת משנה את הגאוגרפיה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
משנה מאוד! זה שינוי דרמטי!
זה שיש שם אדמות פרטיות שמשמשות את הערבים לחקלאות. זה לא אותו דבר כמו בניה ערבית צפופה.
משטח חקלאי פתוח קשה מאוד לייצא טרור. ומטבע הדברים הוא לא מייצר מתח וחיכוך בין יהודים לערבים.
גם בין 2 הגבעות של ביתר עילית יש שטחים חקלאים של ערבים. אין משם זריקת אבנים וכדו' ואין שום חיכוך שם בין יהודים לערבים.
ברגע שיש בניה אורבנית צפופה בסמוך לדרכים וישובים של יהודים, אז יש חיכוך מתמיד, זריקת אבנים, בקבוקי תבערה וכל מרעין בישין.
ככה זה היום בכביש מביתר עילית לירושלים בקטע הקטן שהבניה הערבית מגיעה ממש עד הכביש. בקטע הזה, בזמנים מתוחים (רמאדן), מתעופפים שם אבנים ובקת"בים. בגלל שזה היום קטע יחסית קטן, אז צה"ל יכול לשים שם חיילים שמכסים את כל השטח.
אז לא מספיק הטרור שיש היום בקטע קטן של הדרך, רוצים שלאורך כל הדרך יהיה טרור? זה פשע מדרגה ראשונה! הפקרות מוחלטת! סכנת נפשות במובן הכי פשוט של המילים! |
|
לא. זה לא שטח חקלאי, זה שטח בנוי, והכפרים לא יורחבו לכיוון הכביש, זה לא נכון. נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי YYona ב- 17/07/2022 12:48:01
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2022 12:51 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
| פלדלפי כתב: |  | סורי אבל אין לי טיפת רחמים על המזרוחניקים!! הם בחרו באיש שמינה את גנץ לשר בטיטחון ונתן לו שנה שלימה להתעלל במתנחלים
שנה שלמה הם שתקו כי היה כיף להם לראות שהחרדים בחוץ וכהנא זורק אותם מכל המשרות הם יכלו לבנות ממשלת ימין על מלא אבל העדיפו לנסות למצוא חן בעיני החילונים והתקשורת
אגב אל תחיו באשליה שביבי יעשה אחרת.... הוא היה שם 15 שנה ולא עשה כלום!! תוכנית פיאד לא נולדה אתמול |
|
לה''ו. בהינף מקלדת הפכת את חרדי ביתר עילית למזרוחניקים...
|
|
גם המזרוחניקים לא ממש בחרו בו... ימינה היא מפלגה ליברלית עם חבאי כנסת חילונים (שקד לדוגמה). מעריך שרוב הדתלים הערכיים הצביעו לציונות הדתית וכדו' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2022 13:06 |
|
| |
יונה.
אני מכיר היטב את האזור, וראיתי את המפות של תוכנית המיתאר המתוכננת שפרסמו. חוץ מהכשרת מבנים קיימים, (שזה אסון נורא ואיום כפי שאסביר) נותנים להם להתפשט ולהתרחב עם עוד אלפי יחידות דיור.
אתה כנראה לא מבין איך דברים עובדים. הערבים כל הזמן מתרחבים ומתפשטים מהאזור החוקי שלהם לכיוון היהודים ובונים מבנים בלתי חוקיים. ברגע שתכשיר את הבניה הבלתי חוקית הקיימת שאינה רחוקה מאוד מהכביש, אז תקבל בניה בלתי חוקית ממש על הכביש. ולכן, לא רק שאסור להכשיר שום בניה באזור הזה, אלא צריך להתחיל להרוס מבנים קיימים.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2022 22:30 |
|
| |
לידיעת הקורא YYona שהפיץ כאן שקרים (וגם לא יכול היה להתאפק והכניס שוב את האדמו"ר לנושא לא קשור)
אלו דברים של יו"ר מועצת יש"ע אלחיאני, מתנגד חריף מאוד של נתניהו, ואיש של גדעון סער, על גנץ וההתיישבות:
אלחיאני לא מתכוון להצביע לכחול לבן-התקווה החדשה. "גדעון עושה את הבחירות שלו, וזה בסדר גמור. הוא חבר אישי שלי, איש ארץ הימין ואיש ימין, ואני לא יודע מה השיקולים הפוליטיים שלו. אבל צריך לומר - אני לא אבחר בבני גנץ, שבמשך שנה התעלל בהתיישבות ביו"ש ובבקעת הירדן. "למה שאאמין לו - כי גדעון סער אומר את זה? אני לא מאמין לאדם שהפר את האמון שלי ופגע בהתיישבות. אדם שיושב עם אבו מאזן ומזמין אותו לראש העין, ולא מסכים להיפגש עם ראשי ההתיישבות, הוא איש מסוכן להתיישבות. כבר שנה שלמה שלא היתה פגישה מסודרת בין שר הביטחון לראשי ההתיישבות. זה לא הגיוני".
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2022 10:10 |
|
| |
חריף מה ראית? אם אתה מדבר על התוכנית של הרש"פ, אי אפשר ללמוד מזה כלום על התוכנית המאושרת. יכול להיות שהתכנית שלהם היא של אלפי דונמים ואלפי יח"ד, אבל האישור הוא אפילו לא 10% מזה. שים לב גם לזה שהתוכניות של הרש"פ כוללות גם את שטחי b. נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי YYona ב- 18/07/2022 10:15:47
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2022 10:40 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2022 21:31 |
|
| |
איש צר ואויב גנץ הרע הזה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2022 10:43 |
|
| |
לערבים גנץ מכשיר את הבניה הבלתי חוקית. אבל כשיהודים רוצים לבנות, אז גנץ המושחת מתעורר. הנה הודעה שגנץ הוציא עכשיו הודעה מלשכת שר הביטחון: אתמול (ב') הציגו גורמי הביטחון לשר הביטחון מידע על תוכנית להקמה של מאחזים בלתי חוקיים במספר מוקדים ביהודה ושומרון המתוכננת לצאת לפועל ביום רביעי הקרוב (20.07). לאור זאת, הנחה שר הביטחון להעביר מסר ברור לאזרחים הישראליים שבכוונתם לקחת חלק בתוכנית, כי מדובר בפעילות שאינה חוקית, אשר גורמי הביטחון הונחו להיערך למניעתה ולטיפול בה. שר הביטחון הדגיש בהתאם למידע שהובא בפניו, כי רבים מהמתכננים להשתתף בפעילות, הנמנים על הרוב המוחלט של תושבי יהודה ושומרון שהם אזרחים שומרי חוק, אינם מודעים לכך שהפעילות אינה חוקית ולא מתאומת עם גורמי הביטחון. לכן, יש להעביר מסר זה בכלל הצירים האפשריים. שר הביטחון ציין, כי לצד המשך הבנייה וחיזוק ההתיישבות החוקית, תינקט אכיפה קפדנית, ולא תתאפשר הפרת חוק. עוד ביקש שר הביטחון להדגיש, כי הפעילות שאינה מתואמת עם כוחות הביטחון צפויה להעמיס על הפעילות המבצעית השוטפת, ולפגוע בסדר הציבורי. תקשורת שר הביטחון נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2022 12:16 |
|
| |
|
|
כבר הסברתי לך שזה לא נכון. אין קשר בין מה שהם סימנו במפות לבין העובדות. גם בתמונות הנוספות שצירפת הם סימנו את בתיר בצד צפון בעוד השטח הבנוי ו החוקי של היישוב הוא עד סמוך לכביש. כל מה שכתבת כאן לא נכון (ואגב, גם לשיטתם נראה שאתה לא יודע אפילו איפה עוברת הדרך מבית שמש לביתר). נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי YYona ב- 19/07/2022 12:24:13
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2022 20:03 |
|
| |
| YYona כתב: |  |
יש לך פירוט כולל מפה בהודעה הפותחת את האשכול.
|
|
כבר הסברתי לך שזה לא נכון. אין קשר בין מה שהם סימנו במפות לבין העובדות. גם בתמונות הנוספות שצירפת הם סימנו את בתיר בצד צפון בעוד השטח הבנוי ו החוקי של היישוב הוא עד סמוך לכביש. כל מה שכתבת כאן לא נכון (ואגב, גם לשיטתם נראה שאתה לא יודע אפילו איפה עוברת הדרך מבית שמש לביתר). נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי YYona ב- 19/07/2022 12:24:13 |
|
לא הסברת כלום. הבאתי לך כתבה עם צילומי לווין ומפת התוכנית עם פירוט רב. אני מכיר את האזור היטב, ומכיר את ההתפשטות הבלתי חוקית של הערבים באזור במשך השנים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2022 20:37 |
|
| |
| YYona כתב: |  | נראה לי שרגבים טועים (או מטעים) כשהם מפרידים בין אישורי הבניה לבין "הרחבה" של היישובים. הם לא יורחבו באלפי דונמים כמו שנכתב וכמו שזה נראה במפה. השטחים האלה הם אדמות פרטיות מיושבות בשטחי c שבאותם כפרים וזה לא באמת משנה את הגאוגרפיה.
|
|
אדמות פרטיות ערביות.. איך זה נהיה שלהם? הכל היה כאן שממה לפני 100-150 שנה הם ירשו אותם מסביהם הערבים שבאו יום אחד והתיישבו? קנה אותם מערבי אחר שקנה אותם מערבי אחר שהתיישב שם יום אחד?
ארץ ישראל כולה של היהודים ובשפה חוקית - הקרקעות נמצאות בשליטת מדינת ישראל, וכל מי שהתיישב שם ביום אחד בהיר, אין לו שום בעלות על הקרקע פחות או יותר כמו שעושים למתנחלים שמתיישבים בצורה לא חוקית
|
|
|
|
|