בית פורומים בחדרי חרדים

יש כאן מישהו שאשתו/אימו/ביתו עובדת ברשת הגנים של גולדקנופף?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/7/2022 17:23 לינק ישיר 
יש כאן מישהו שאשתו/אימו/ביתו עובדת ברשת הגנים של גולדקנופף?

הוא טוען בראיון לכלכליסט, שהוא כבר 15 שנה כן משלם על יולי אוגוסט ולא מפטר גננות. טוען שעד לפני 15 שנה המדינה לא מימנה את החופש ולכן נאלץ לעשות את התרגיל הזה (מעניין אם גם מההורים לא לקח כסף על חודשים אלו), אבל עכשיו המדינה כן משלמת אז אין לו צורך בזה.
מעניין גם איך זה השפיע על קופת הגמל והפיצויים..

המון תלונות היו בנושא במשך השנים, אבל בלי שמות, כיוון שהגננות מפחדות להרים קול צעקה מפחד מפיטורין. אבל אם טענתו נכונה ויש כאלו שמוכנים לשתף, אולי נדע את האמת אם הוא נהג ביושר בכל זאת..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2022 21:56 לינק ישיר 

לפני כ15 שנים (קצת פחות) אחותי עבדה ברשת הגנים, בתור מפעילה או מטפלת רגשית. אינני זוכר בדיוק מה היה נושא, לא זכור לי שלפחות מבחינתה הייתה בעיה של פיטורין (כי היא גם ככה תכננה להתקדם משם, וכך היה).
מה שכן זכור לי יותר מכל, זה התחושה של מאפייה שמנהלת את הבעיות ואת המאבקים. כלומר, במקום שיהיה מי שיוכל לצעוק ויהיה מי שיטפל, "הגורם המטפל" היה בעצם זרוע של גולדקנוף, שהיה כל הזמן מבטיח שהעניינים בטיפול ולכן לא צריך לשבות או לעזוב, וביד השנייה מעכב את התשובות וכשהיה מביא פתרון הוא היה פתרון רע, וככה היו דופקים את העובדות מכל הכיוונים.

אני מסייג שאלו דברים שאני זוכר מאחותי מלפני יותג מעשור, אז צריך לקחת בעירבון מוגבל או להצליב עם מידע נוסף מאותן שנים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2022 22:02 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:

לפני כ15 שנים (קצת פחות) אחותי עבדה ברשת הגנים, בתור מפעילה או מטפלת רגשית. אינני זוכר בדיוק מה היה נושא, לא זכור לי שלפחות מבחינתה הייתה בעיה של פיטורין (כי היא גם ככה תכננה להתקדם משם, וכך היה).
מה שכן זכור לי יותר מכל, זה התחושה של מאפייה שמנהלת את הבעיות ואת המאבקים. כלומר, במקום שיהיה מי שיוכל לצעוק ויהיה מי שיטפל, "הגורם המטפל" היה בעצם זרוע של גולדקנוף, שהיה כל הזמן מבטיח שהעניינים בטיפול ולכן לא צריך לשבות או לעזוב, וביד השנייה מעכב את התשובות וכשהיה מביא פתרון הוא היה פתרון רע, וככה היו דופקים את העובדות מכל הכיוונים.

אני מסייג שאלו דברים שאני זוכר מאחותי מלפני יותג מעשור, אז צריך לקחת בעירבון מוגבל או להצליב עם מידע נוסף מאותן שנים.

יש מצב שתשאל את אחותך
מה היה אז ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2022 22:07 לינק ישיר 

אם ייצא אשאל בשמחה (מניח שגם היא לא תזכור).
בוא נראה מה שאר החברים משתפים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2022 22:09 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:

אם ייצא אשאל בשמחה (מניח שגם היא לא תזכור).
בוא נראה מה שאר החברים משתפים

יהי רצון מלפניך, שתשאל, ובקרוב,
כי יש כאן כאלה שרוצים לדעת מה טיבו של גולדקנופף זה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2022 00:57 לינק ישיר 
חרדי

אךטובוחסד כתב:
הוא טוען בראיון לכלכליסט, שהוא כבר 15 שנה כן משלם על יולי אוגוסט ולא מפטר גננות. טוען שעד לפני 15 שנה המדינה לא מימנה את החופש ולכן נאלץ לעשות את התרגיל הזה (מעניין אם גם מההורים לא לקח כסף על חודשים אלו), אבל עכשיו המדינה כן משלמת אז אין לו צורך בזה.

המון תלונות היו בנושא במשך השנים, אבל בלי שמות, כיוון שהגננות מפחדות להרים קול צעקה מפחד מפיטורין. אבל אם טענתו נכונה ויש כאלו שמוכנים לשתף, אולי נדע את האמת אם הוא נהג ביושר בכל זאת..

נשלח מהאנדרואיד שלי

אכן משלם על יולי אוגוסט כרגיל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2022 01:06 לינק ישיר 

דומני, שמבקר המדינה הביע את דעתו עליו ולא מדובר במחמאה. השאלה היא : האם אנחנו שומעים לגדולי ישראל או שאנחנו עושים דין לעצמנו?! אחרת, ניתן למצוא גם אצל שאר המועמדים סיבות מספיקות-מדוע לא להצביע עבורם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2022 01:15 לינק ישיר 

דומני, כמדומני, נדמה לי, וכו' לא מספיק.
גם מבקר המדינה אין פה מקומו.

האשכול נפתח במטרה לשמוע מכלי ראשון (עד כמה ששייך בפורום).

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2022 01:59 לינק ישיר 

אשתי עבדה אצלו למעלה מעשרים שנה, עד שעזבה מרצונה הטוב למקום אחר, הוא היה בסדר גמור, הגון ואנושי, ולא היתה לנו עליו שום טענה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2022 02:16 לינק ישיר 

נגד הרשת הוגשה תביעה ייצוגית. האובססיה של תם יושב מחשידה מאוד וקרוב לוודאי שהאמת אינה נר לרגליו של הילדון הזה.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 17/07/2022 02:21:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2022 08:47 לינק ישיר 

חרדי כתב:
חרדי

אךטובוחסד כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אכן משלם על יולי אוגוסט כרגיל.

אינני יודע מה החוק אצל סייעות, אבל אצל מורים, גם אם אתה מפטר אתה משלם על יולי אוגוסט.
אם הבנתי נכון, הבעיה בפיטורין היא שאי אפשר לצבור קביעות ואולי זה גם פוגע בפיצויים וכדו'

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2022 12:48 לינק ישיר 
bakבוק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2022 15:22 לינק ישיר 

bakבוק כתב:
bakבוק

הוא אשר ביקש פותח האשכול: תביאו דוגמות לעושק ותסבירו מה הבעיה, מה זה מזיק לכם ואיך זה מעשיר אותו.
כזה מכתב יפה גם אני יכול לכתוב....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2022 18:36 לינק ישיר 

bakבוק כתב:

מתוך התלונה האנונימית הזאת, נמצאנו למדים על נקיון כפו של גולדקנופף
שימו לב, המתלונן (אני בכוונה לא קורא לו המתלוננת, כי זה נראה לי יותר מתלונן, וד"ל..) אינו אומר מילה על עושק, על נישול, אלא הוא מדבר רק על כך ש"גולדקנופף התעשר על גבינו"
אז נכון התעשר, ללא ספק, כל מי שנמצא במשרת ניהול כזאת מתעשר, ויש כאלו שזה ממש כואב להם
אבל למה אין כאן מילה על מה בדיוק הוא עשה? על עושק כלשהו, על מרמה?
למה אין פירוט?
למה רק בציבור שלנו יכול כל אחד לפרסם פוסטים ולהפיץ שמועות בחצאי מילים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2022 22:39 לינק ישיר 

עד כה.. מיליון דיבורים באוויר נגדו, ואפס תלונות אמתיות, למרות שאני בטוח שיש פה עשרות שמי מקרוביהם עבדה אצלו ושמעו משהו או לא שמעו כלום..
מאי משמע? שאולי זה סתם תלונות סרק ללא בסיס..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2022 22:47 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:
עד כה.. מיליון דיבורים באוויר נגדו, ואפס תלונות אמתיות, למרות שאני בטוח שיש פה עשרות שמי מקרוביהם עבדה אצלו ושמעו משהו או לא שמעו כלום..
מאי משמע? שאולי זה סתם תלונות סרק ללא בסיס..

נשלח מהאנדרואיד שלי

זה מוכיח שיש 'פחד' להתלונן נגדו,

משום שאין אדם 'מושלם'

ואין מנהל גדול שאין נגדו תלונות,

כי כל אדם טועה,

כאשר אין אף תלונה,

זה מוכיח ש'אף אחת' לא מעיזה להתלונן פן יאונה לה רע, אולי רע מאוד.

לכן אמרתי שכל עוד הוא אמור להיות בראש 'יהדות התורה' אני לא יצביע לה.

וכמוני אלפים רבים ! ! !

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > יש כאן מישהו שאשתו/אימו/ביתו עובדת ברשת הגנים של גולדקנופף?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext