בית פורומים בחדרי חרדים

נתניהו לא מה שחשבת גם לו יש גבולות .

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/7/2022 22:22 לינק ישיר 
נתניהו לא מה שחשבת גם לו יש גבולות .

עד עתה ידענו שפוליטיקאים שרוצים לזכות באמון הציבור יעשו הכול כדי להיבחר אבל מסתבר שלפוליטיקאי בנימין נתניהו יש גבול שהוא לא חוצה לכאורה וזה- הנחת תפילין. מה שמתאים ללפיד ולגנץ לא מתאים לנתניהו, יש לו גבולות!?
האמת, שאני לא מאשימה את נתניהו, אני משוכנעת שבמידה ונתניהו היה יודע שהסירוב הפומבי להניח תפילין היה נלקח בחשבון  במפלגות החרדיות אז הוא היה מניח תפילין לכאורה כך שאת הקולר אני תולה בצווארם של הפוליטיקאים החרדים שנושאים לעיתים את שם ה' לשווא ולא בו.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2022 22:47 לינק ישיר 

את היית מניחה תפילין כדי שיבחרו בך לראשות הממשלה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2022 22:48 לינק ישיר 

נתניהו לא עובד אצל נציג חבד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2022 23:19 לינק ישיר 

זה קצת שטחי למדוד פוליטיקאי לפי האם הוא מוכן להצטלם עם תפילין לצרכי יחצנות.

אמיר חצרוני הסכים להניח תפילין למצלמות, אז מה? התרשמנו? התרגשנו? זה אותו אחד שמי שמכיר אותו יודע בדיוק מה הוא חושב על הדת, על בורא עולם, ועל תפילין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2022 23:25 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
את היית מניחה תפילין כדי שיבחרו בך לראשות הממשלה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

איזו שאלה? ברור שהיתי מניחה לגבי נתניהו, חייבים לראות את סירובו מפרספקטיבה* אחרת, למה בעצם אני פתחתי את האשכול הרי נתניהו לא עובד אצל חבד בייחוד שרעייתו היקרה היא מבית ליטאי והוא נצר לגר"א אז למה שהוא ישתף פעולה עם חבד?! עד כאן המילתא דבדיחותא * הבה ניגש לעניין ברצינות, נתניהו ,זה לא עוד אחד שמסרב להניח תפילין, אצל נתניהו, הסירוב להניח תפילין בלי הסבר שיניח את הדעת עלול להתפרש כהתרסה וזלזול בהנחת תפילין, נתניהו הוא אשף ביחסי ציבור הוא יודע את-זה לכאורה .

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 16/07/2022 23:32:19

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2022 23:28 לינק ישיר 

כשבארץ נהדרת עשו מערכון בו ביזו ועשו צחוק מתפילין, נתניהו גינה את זה אף שיכול היה לשתוק כמו כולם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2022 23:29 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
זה קצת שטחי למדוד פוליטיקאי לפי האם הוא מוכן להצטלם עם תפילין לצרכי יחצנות.

אמיר חצרוני הסכים להניח תפילין למצלמות, אז מה? התרשמנו? התרגשנו? זה אותו אחד שמי שמכיר אותו יודע בדיוק מה הוא חושב על הדת, על בורא עולם, ועל תפילין.
נכון, אבל הסירוב של נתניהו להניח תפילין עלול להתפרש כזלזול והתרסה: לא מדובר בעוד אחד שסירב להצעה של השליח מחבד מדובר "במחנך" :באישיות שאנשים לומדים ממנה, ועלולים להסיק מסקנה שמדובר בשטויות ר"ל וכו'

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 16/07/2022 23:52:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2022 23:38 לינק ישיר 
כאחל

תוקן על ידי כאחל ב- 16/07/2022 23:40:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2022 00:44 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
כשבארץ נהדרת עשו מערכון בו ביזו ועשו צחוק מתפילין, נתניהו גינה את זה אף שיכול היה לשתוק כמו כולם.
באמת, חשבת שנתניהו יפספס לסגור חשבון עם ארץ נהדרת?! זה הבעיה של נתניהו הוא עובד רק אצל עצמו מה שלא נתניהו לא חשוב לו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2022 07:41 לינק ישיר 

יכול להיות שהוא כבר הניח קודם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2022 09:09 לינק ישיר 

יתכן שמשהו בכותרת לא היה מובן לי.
יש תיעוד שמציעים לנתניהו להניח תפילין והוא לא מסכים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2022 11:23 לינק ישיר 

חחח

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > נתניהו לא מה שחשבת גם לו יש גבולות .
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext