| נשלח ב-18/7/2022 07:18 |
|
| |
תדהמה במעצרו של הלוחם נגד הסמארטפון שנתפס משדל לזנות היימישע מיידל
היהדות החרדית בניו יורק בזעזוע עמוק עם מעצרו של הרב י. א. ק. אחד מגדולי הלוחמים נגד פגעי הטכנולוגיה והמדרבן ומסית בנים על אבות עד כדי להיזק בית הוריהם ורכושם, בנאומים שהוא נושא הוא מתיר לצאת בגלוי נגד הורים ומורים שיש להם את הכלים הטמאים, הוא נחשב מקיצוני הדרשנים ובדיעות קיצוניות בקנאות נוראה.
היום הוא נתפס משדל לזנות בת ישראל כשרה כשהציע לה כסף רב עבור זה. הנערה הזעיקה את הוריה והם עיכבו את הצדיק הזה עד בוא המשטרה וכעת הוא במעצר. וכדי ביזיון וקצף
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2022 07:57 |
|
| |
לא "תדהמה" בכלל, מבלי לדעת מי זה.. כל ה"קיצונים" חשודים! שיעור ראשון בפסיכולוגיה חברתית נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2022 09:31 |
|
| |
אולשטוץ
פסטרמי.
ככה זה כשמאמינים הכל, בלי לברר (אני לא מכיר אותך, לכן אני גם לא יכול לחשוד אותך לשמחה לאיד)
גם אני ראיתי את ההודעה בפורום אנגלי. גם אני שונא אנשים שאומרים מוסר לאחרים והם בעצמם פגועים, ובוודאי אלו שהם קיצונים בדעתם כדוגמת נושא האשכול.
לכן הלכתי ליוטוב, קודם לשמוע ולראות מי האיש המדובר.
אני לא תינוק בן יומא, ואני לא מתרשם כל כך מהר מדרשה של מישהו.
אבל נקסמתי ממנו, ובלי להכיר אותו, החלטתי שאין מצב שאיש שנראה ככה, ומדבר ככה "ישדל בת 16 לזנות" נכון כולנו מכירים את ה"אין אפטרופס לעריות" בכל זאת, הכרת פניו ענתה בו שהוא יהודי מורם מעם, ועם הרגשה כזאת קשה להתווכח.
אל תחשוד אותי בנגיעות, כי הוא שייך לחוגי סאטמר, ואני בעלזער.
התקשרתי לידיד שלי שגר באמעריקה בבקשה לברר את פרטי הסיפור אודותיו, וזה מה שהוא כתב לי.
וסליחה שאני הורס לכם את החגיגה.
השוטרים בהרי הקסטלס (המקום שהחדרים נושפים בחודשי הקיץ) שונאים את החרדים ויש להם מנהג שהם עשוים את זה כל שנה ושנה, הם לוקחים אשה צעירה שלבושה כמו זונה, ומנסה להציע את השירות שלהם לחרדים שעוברים במקום, בסמיכות המקום מתחבאים שוטרים סמויים, וברגע שהדו שוח מתחיל עוצרים את החרדי באשמת שידול נשים לזנות.
עוד לא היה מצב שהאשה מתחילה לדבר עם מישהו והם לא הצליחו לעצור את החרדי, כי רק לדבר איתה זה כבר מספיק סיבה לטעון שהוא הסכים לזנות וזה נגד החוק, השוטרים יודעים שבבית משפט הם מפסידים, אבל כדי להשמיץ את החרדים זה מספיק, וזה מה שקרה כאן.
ושוב סליחה על הריסת החגיגה.
תוקן על ידי אולשטוץ ב- 18/07/2022 09:37:45
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2022 10:12 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2022 10:38 |
|
| |
| אולשטוץ כתב: |  | אולשטוץ
פסטרמי.
ככה זה כשמאמינים הכל, בלי לברר (אני לא מכיר אותך, לכן אני גם לא יכול לחשוד אותך לשמחה לאיד)
גם אני ראיתי את ההודעה בפורום אנגלי. גם אני שונא אנשים שאומרים מוסר לאחרים והם בעצמם פגועים, ובוודאי אלו שהם קיצונים בדעתם כדוגמת נושא האשכול.
אבל נקסמתי ממנו, ובלי להכיר אותו, החלטתי שאין מצב שאיש שנראה ככה, ומדבר ככה "ישדל בת 16 לזנות" נכון כולנו מכירים את ה"אין אפטרופס לעריות" בכל זאת, הכרת פניו ענתה בו שהוא יהודי מורם מעם, ועם הרגשה כזאת קשה להתווכח.
התקשרתי לידיד שלי שגר באמעריקה בבקשה לברר את פרטי הסיפור אודותיו, וזה מה שהוא כתב לי.
השוטרים בהרי הקסטלס (המקום שהחדרים נושפים בחודשי הקיץ) שונאים את החרדים ויש להם מנהג שהם עשוים את זה כל שנה ושנה, הם לוקחים אשה צעירה שלבושה כמו זונה, ומנסה להציע את השירות שלהם לחרדים שעוברים במקום, בסמיכות המקום מתחבאים שוטרים סמויים, וברגע שהדו שוח מתחיל עוצרים את החרדי באשמת שידול נשים לזנות.
עוד לא היה מצב שהאשה מתחילה לדבר עם מישהו והם לא הצליחו לעצור את החרדי, כי רק לדבר איתה זה כבר מספיק סיבה לטעון שהוא הסכים לזנות וזה נגד החוק, השוטרים יודעים שבבית משפט הם מפסידים, אבל כדי להשמיץ את החרדים זה מספיק, וזה מה שקרה כאן.
תוקן על ידי אולשטוץ ב- 18/07/2022 09:37:45 |
|
בוא נתמצת.. השוטרים מציבים "גירוי" ומי שנמשך אליו, נעצר כאילו "שידל"., נכון? ועד עכשיו לא עצרו אף אחד, כי אנשים לא התפתו להתקרב לגירוי, נכון? ואת הרב הזה עצרו כי... כן התקרב לגירוי? אם כן, לֶמה? הוא ניסה להחזיר אותה בתשובה? אני אגב לא טוען כלום, אבל מדבריך שלך, לא התרת את הספק. גם "נערת זילברשלג'' היתה נערת פיתוי.. אז הוא נשאר קדוש? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2022 11:31 |
|
| |
קודם תנו לי להבהיר שוב שני סיבות מדוע אין לי שום אינטרס לגונן עליו. 1 בגנים שלי יש סלידה מכל מי ששייך לחוג הקנאים. 2 אני "אייפוניסט" (יש לי סמרטפון) לכן מטבע הדברים אני לא אוהב אנשים שמדברים בקיצוניות נגד זה (לדעתי סמרטפון מסונן כהלכה, הוא לכתחילה). עכשיו לעצם העניין. מתווכחים כאן על "מילתא דעבידא לגלויה" אם הוא עשה משהו פלילי, הוא ייענש, ואם לאו הוא יצא מזה נקי. לי אין ספק (בלי להכיר אותו, רק מהתרשמות של השיחות שלו) שהוא לא עשה שום דבר בכיוון של זנות, וזה עלילה שפילה). באו נחכה עד שהדברים יתבררו. ארה"ב אינו מדינת ישראל מערכת המשפט שם אינו רקוב לגמרי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2022 11:50 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  |
נו ברור ...שוטרים משועממים .בטח בטח...
|
|
וכך במחי מקלדת גזל לך המגיב מלמעלה את הלשון הרע העסיסי ביותר ... מן השמיים תנוחמו ולא תוסיפו לדאבה עוד . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2022 11:52 |
|
| |
| אולשטוץ כתב: |  | אולשטוץ
פסטרמי.
תוקן על ידי אולשטוץ ב- 18/07/2022 09:37:45 |
|
גזלן ! בתגובתך הנלוזה גזלת פה את הלחם והחלב של כמה משוכני הפורום ! אתה עובר על דין עני המהפך בחררה !!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2022 12:40 |
|
| |
אולשטוץ הנכבד.
אין לי מושג אם הסיפור נכון או לא. וחלילה לי מלהטיל דופי באיש המדובר.
מבלי להתייחס לגופו של עניין, אמירותיך מלמדות כי יהודי תמים אתה. ממש שה תמים. כתבת:
"נקסמתי ממנו ומבלי להכיר אותו, החלטתי שאין מצב שאיש שנראה ככה, ומדבר ככה ... והכרת פניו ענתה בו שהוא יהודי מורם מעם"...
אדון אולשטוץ. המציאות מלמדת שגם אנשים שנראים קדושים וטהורים חטאו והסתבכו במעשים שלא ייעשו.
מיותר להביא דוגמאות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2022 13:10 |
|
| |
גרשום, ברור שזה קיים. אבל הרושם שהוא עשה עלי גרם שאברר לפחות, ולא להאמין מיד מה שנכתב כלפיו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2022 13:46 |
|
| |
מעניין, הייתי המון שנים בהרי הקטסקילס, ומעולם לא שמעתי על 'מנהג' כזה שאתה מספר עליו, וגם לפי דבריך עולה שכל שנה ושנה, הם עוצרים חרדי תמים אחד לפחות, ו'עוד לא היה מצב שלא יעצרו את החרדי'... מעניין מאיזה חברים שמעת את זה...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2022 13:53 |
|
| |
אפשר לקבל באישי איך קוראים לצדיק?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2022 14:26 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | | אפשר לקבל באישי איך קוראים לצדיק? |
|
מישהו מוכן לרחם על הצורך הנפשי הגועלי, האפל והבהמי להתפלש בביוב ובצחנה, לחטט בחדווה בעומק המורסה ולהתיזה לכל עבר בימי בין המצרים???
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2022 14:29 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  | אפשר לקבל באישי איך קוראים לצדיק? |
|
קוראים לו פ"ג. עכשיו אתה יכול לשבת בין מנחה למעריב בשער השטיבל ולהתנפח כמו אינדיק, "הראשי-תיבות של שמו הם פ"א-גימ"ל"! מובטח לך פשששש ארוך ומלא הערצה מהטונא-בייגעלס!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי פיינשמקער ב- 18/07/2022 14:29:35
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2022 15:39 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | | אפשר לקבל באישי איך קוראים לצדיק? |
|
האובססיה של לך תדע ללכלך על חרדים תמיד מחשידה מאוד, וקרוב לוודאי שהאמת והיושר אינה נר לרגליו של הילדון/נת.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2022 16:10 |
|
| |
ירו_שלמי
| אולשטוץ כתב: |  |
|
|
ועם הדם של החרדי אופים את לחם הקודש
|
|
|
|
|