|
|
| נשלח ב-18/7/2022 23:19 |
|
| |
אתה נמצא בעשור הקודם לפני שאי מי האמין על ברלנד שהוא מסוגל להביא נשים צעירות ונשואות לעולם האצילות. ובלי קשר, בדרך כלל כל מי שהוא לקוי במשהו מחפש להתעסק בזה יומם וליל, ודי לחכימא. ועוד משהו, הוא זה שהסית ילדים נגד הוריהם הוא לא ריחם על ההורים שבגללו הם התחצפו אליהם וגרמו להם נזקים, לכן גם לא צריך לרחם על ילדיו ועל קרוביו, כנאמר בתורתינו הקדושה, ועשיתם לו כאשר זמם לעשות לאחיו, והוא לא זמם אלא פעל בכל כוחו נגד אחיו. ובזה נאמר די.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2022 23:31 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
כתבתי את הסיפור הזה כמה פעמים..........
לפני שנים רבות פעל בבני ברק עסקן לענייני צניעות, בכמה נושאים שלא מצאו חן בעיניו,
והוא הצליח לגרור את הרבנים לתקנות בענייני צניעות שקיימות עד היום בבני ברק,
פתאום האיש נעלם ! ! !
התברר שהוא ברח לחו"ל בגלל שהבין שהמשטרה מחפשת אחריו,
אחרי שהתברר שהוא מתעסק עם ילדים. |
|
אני מכיר אישית מישהי מבית חשוב מאוד, שבנערותה התפרפרה קצת, אז שלחו אותה לחינוך מיוחד כמה שנים בביתו של אחד מראשי ה"משמרת" (אדם מוכר לכולם, וליטאי). שם היא פגשה "פעילים" שלו שבאו לפגישות והתייעצות, והתחילו איתה שוב ושוב. היא רצתה להוכיח לאבא החורג, מה שווים הפעילים שלו, ולכן קבעה עם כל אחד מהם בנפרד "דייט" בפרדס ברמן. כולם לאותו יום ואותה השעה.. ואז הביאה את ראש המשמרת לשם בשעה היעודה, שיראה מה הוא מגדל… נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2022 23:34 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | מבלי להיכנס לשאלה של כן קרה לא קרה חברי הפורום כאן התחלקו בין אלו שמאמינים לסיפור (ועוד הגדיל אחד לומר שכל הקיצונים חשודים בעיניו אוטומטית..) לבין אלו שלא מאמינים ומסתבר, לפי ההיכרות עם הניקים, שמה שגורם לאדם להאמין או לא להאמין, תלוי בשאלה מה הוא רוצה להאמין השכל הישר אומר שאדם בחזקת חפות עד שיתברר ללא ספק שהוא פושע, אבל השנאה מקלקלת לפעמים את השכל הישר |
|
רק להבהיר.. "קיצוניים" זה לא נטורי קרתא. כל קיצוניות ששונה מהכלל, כמו כיפות ענק, פיאות מוגזמות שמסורקות בקפידה, השתוללות יתר בשמו"ע, מעורבות יתר בשכונה בעניינים של קדושה, הם בד"כ ההיפך הגמור, וכפי שכתבתי, זה שיעור ראשון בפסיכולוגיה חברתית. אנשים מקצינים, בד"כ מנסים לחפות על מעשים רעים, וחושבים שבאופן של "פעולה מוגזמת" לצד הטוב, הם ייחשבו ככאלה ומעשיהם ייעלמו מהמצפון וגם מהציבור. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2022 23:39 |
|
| |
אז גם אני לקחתי זמן יקר לברר מה קרה , א] היהודי כבר שוחרר ללא שום ערבות, ב] היהודי התבקש מאישתו לצאת החוצה ולנסות להשיג אשה לנקות את הבית [עוזרת בית] , בעיר יש כמה סוכנים שמשיגים עוזרות בית זה עסק שלם , בהרים אין וזה גם לא חוקי לעבוד בשחור , ובכן היהודי יצא לחפש שיקסע השפה המדובר אנגלית לא שגור בפיו , הוא ראה את הבחורה ודיבר בשפת הכסף , השיקסע נבהלה וברחה ההורים הזעיקו את המשטרה וכו' וליהודים הייתה וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2022 00:31 |
|
| |
| הכותב17 כתב: |  | | היהודי התבקש מאישתו לצאת החוצה ולנסות להשיג אשה לנקות את הבית [עוזרת בית] , בעיר יש כמה סוכנים שמשיגים עוזרות בית זה עסק שלם , בהרים אין וזה גם לא חוקי לעבוד בשחור , ובכן היהודי יצא לחפש שיקסע השפה המדובר אנגלית לא שגור בפיו , הוא ראה את הבחורה ודיבר בשפת הכסף , השיקסע נבהלה וברחה ההורים הזעיקו את המשטרה וכו' וליהודים הייתה וכו' |
|
זה כבר נשמע הרבה יותר הגיוני מסיפורי ההזיה של אולשטוץ
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2022 01:33 |
|
| |
ולשרה_בן
| הכותב17 כתב: |  | אז גם אני לקחתי זמן יקר לברר מה קרה , א] היהודי כבר שוחרר ללא שום ערבות, ב] היהודי התבקש מאישתו לצאת החוצה ולנסות להשיג אשה לנקות את הבית [עוזרת בית] , בעיר יש כמה סוכנים שמשיגים עוזרות בית זה עסק שלם , בהרים אין וזה גם לא חוקי לעבוד בשחור , ובכן היהודי יצא לחפש שיקסע השפה המדובר אנגלית לא שגור בפיו , הוא ראה את הבחורה ודיבר בשפת הכסף , השיקסע נבהלה וברחה ההורים הזעיקו את המשטרה וכו' וליהודים הייתה וכו' |
|
א. הוא שוחרר וחויב לבוא למשפט בתחילת אוגוסט. ב. נראה לך נורמלי שבן אדם הולך לחצר של בית ספר לחפש שיקצע שתנקה לו את הבית? מקובל בהרים שאנשים נגשים לנערות ושואלים אותם אם הם רוצים לנקות את הבית שלהם?
תוקן על ידי ולשרה_בן ב- 19/07/2022 01:37:31
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2022 01:46 |
|
| |
אויי כמה משעשע זה לראות את הניקים הספציפים מתפתלים מכל ידיעה מסנגרת . לפי עוצמות "הזעזוע" שלכם מהמעשה, נראה שאתם בצער גדול על יהודי שנפל ברשת ייצרו וחטא וגם גרם לחילול השם נורא . הצער שלכם הוא צער טהור של יהודים על אחיהם שנפל לבאר שחת . אשריכם ישראל ! אממה ? כשבאים ואומרים לכם עובדות שמסנגרות על אותו היהודי אתם מסרבים בכל תוקף להתנחם מאותן הידיעות בתירוצים שונים ומשונים ופלפולי אביי ורבא . זה קצת תמוה . בעיקרון הייתם אמורים להאחז בכל שבב מידע מסנגר כדי להפיג מעט את צערכם וזעזועכם ... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2022 02:25 |
|
| |
ולשרה_בן
| יו_טיוב כתב: |  | אויי כמה משעשע זה לראות את הניקים הספציפים מתפתלים מכל ידיעה מסנגרת . לפי עוצמות "הזעזוע" שלכם מהמעשה, נראה שאתם בצער גדול על יהודי שנפל ברשת ייצרו וחטא וגם גרם לחילול השם נורא . הצער שלכם הוא צער טהור של יהודים על אחיהם שנפל לבאר שחת . אשריכם ישראל ! אממה ? כשבאים ואומרים לכם עובדות שמסנגרות על אותו היהודי אתם מסרבים בכל תוקף להתנחם מאותן הידיעות בתירוצים שונים ומשונים ופלפולי אביי ורבא . זה קצת תמוה . בעיקרון הייתם אמורים להאחז בכל שבב מידע מסנגר כדי להפיג מעט את צערכם וזעזועכם ... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
על איזה עובדות אתה מדבר? אתה גם הולך לחצר של בית ספר ומבקש מנערות שיבואו לנקות לך את הבית תמורת תשלום? אני לא יודע מה היה שם אבל שום אדם שפוי לא פונה לנערה ברחוב ומציע לה לבוא לנקות את ביתו תמורת תשלום.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2022 05:38 |
|
| |
| אולשטוץ כתב: |  | | אבל זה לא מתקבל על הדעת, כמו שאיש חשב כתב, שהוא נראה כמו אחד מהאדמו''רים שרוב יהדות החרדית רואים אותם כצדיקים, האם זה בטוח במאה אחוז שהם לא מסוגלים לחטוא? ברור שלא, אבל זה פשוט לא מתקבל על הדעת! |
|
לא אמרתי שהוא נראה כמו אדמו"ר, כי זה לא היה משכנע אותי למרבה הצער גדולים נכשלו בזה אני מכיר אותו היטב כבר ארבעים שנה, הוא ה"חניוק" הכי אמיתי שיכול להיות, ואם ימצאו הסרטות מהאירוע שהוא ניגש אליה, אני יכול לערוב לך שימצאו שהוא לא הסתכל אליה כשהוא דיבר איתה בגלל שמירת עינים בגלל זה השויתי אותו לאדמורים אלו, כי כולם יודעים שזה מופרך לגמרי לספר סיפור כזה על האדמור מאמשינוב למשל.. מי שיספר סיפור כזה יסתכלו עליו כמו על מפגר..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2022 06:27 |
|
| |
הלוואי ותהפכו בזכותם של אותם הורים אומללים שהאיש הזה המיט עליהם ועל ביתם, באותה מידה שאתם הופכים כל אבן להכחיש/לפקפק/להצדיק את האיש הזה שנמצא צבוע וכל נאומיו חוצבי להבות אש הם רק כסות לסטיותיו הנפשעות.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2022 07:35 |
|
| |
| חוד כתב: |  | | הלוואי ותהפכו בזכותם של אותם הורים אומללים שהאיש הזה המיט עליהם ועל ביתם, באותה מידה שאתם הופכים כל אבן להכחיש/לפקפק/להצדיק את האיש הזה שנמצא צבוע וכל נאומיו חוצבי להבות אש הם רק כסות לסטיותיו הנפשעות. |
|
בעוד כמה ימים יתבררו הענינים מן הסתם אבל כמה מקומם שיש לך את האפשרות והיכולת לשבת בבית שלך אי שם ולהשחיר שם של מישהו לפני שהתלבנו הדברים לתשומת לב מי שנותן לו את הבמה והאפשרות
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2022 08:00 |
|
| |
אחרי שכבר דשו בו רבים, תכתבו בבקשה את השם
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2022 09:34 |
|
| |
| ולשרה_בן כתב: |  | ולשרה_בן
| יו_טיוב כתב: |  | אויי כמה משעשע זה לראות את הניקים הספציפים מתפתלים מכל ידיעה מסנגרת . לפי עוצמות "הזעזוע" שלכם מהמעשה, נראה שאתם בצער גדול על יהודי שנפל ברשת ייצרו וחטא וגם גרם לחילול השם נורא . הצער שלכם הוא צער טהור של יהודים על אחיהם שנפל לבאר שחת . אשריכם ישראל ! אממה ? כשבאים ואומרים לכם עובדות שמסנגרות על אותו היהודי אתם מסרבים בכל תוקף להתנחם מאותן הידיעות בתירוצים שונים ומשונים ופלפולי אביי ורבא . זה קצת תמוה . בעיקרון הייתם אמורים להאחז בכל שבב מידע מסנגר כדי להפיג מעט את צערכם וזעזועכם ... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
על איזה עובדות אתה מדבר? אתה גם הולך לחצר של בית ספר ומבקש מנערות שיבואו לנקות לך את הבית תמורת תשלום? אני לא יודע מה היה שם אבל שום אדם שפוי לא פונה לנערה ברחוב ומציע לה לבוא לנקות את ביתו תמורת תשלום. |
|
אם היית פעם בהרי הקטסקיל היית יודע שזה דבר די נפוץ לקחת בני נוער גויים שנמצאים בחופשה מהלימודים כדי שינקו לך את הבית . בדרך כלל הם תולים מודעות והיהודים מתקשרים ולוקחים אותם לעבודות גינון וניקיון וכו . כבר מזמן טענו שמי שהיה מקים שם חברת כח אדם בתקופת יולי אוגוסט היה גוזר רווחים . רק הבעיה שאף אחד לא היה משתמש בשרותיו כי כולם מחפשים זול . וזול לפעמים עולה ביוקר כפי שראינו במקרה בדנן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2022 10:06 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | אחרי שכבר דשו בו רבים, תכתבו בבקשה את השם |
|
ר' יצחק אייזיק קרישבסקי נ.ב. אם לא היו מונעים ממך לימודי אנגלית, היית יודע לקרוא את הכתבה בקישור שהביאו באנגלית ושם מצויין שמו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2022 10:45 |
|
| |
| חוד כתב: |  | הלוואי ותהפכו בזכותם של אותם הורים אומללים שהאיש הזה המיט עליהם ועל ביתם, באותה מידה שאתם הופכים כל אבן להכחיש/לפקפק/להצדיק את האיש הזה שנמצא צבוע וכל נאומיו חוצבי להבות אש הם רק כסות לסטיותיו הנפשעות. |
|
|
|
|
|
|