בית פורומים בחדרי חרדים

תדהמה במעצרו של הלוחם נגד הסמארטפון שנתפס משדל לזנות היימישע מיידל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/7/2022 14:22 לינק ישיר 

ציקו כתב:
מקריאה של נאומים ודרשות שלו נראה כי מדובר באיש רע רשע מרושע משסה איש באשתו בן באביו ובת באימה, הוא פוסק הלכה למרות שאינו כזה, הוא מורה הוראה למרות שהוא לא דיין ולא מנהיג אלא כולו תפס לו עמדה של מטיף בשער, ולא סתם מיומנותו בתחום הזימה, כי הוא שטוף בזה. אחרת הוא לא היה בוחש בזה בכזה תאווה ומדבר בכזה פאתוס, ולוקח על כתיפיו איסורי דאורייתא. מקווה שאצליח להעלות את אחד מהנאומים המדוברים.

אתה מדבר מתוך נקודת המבט שלך - הורה שאין לו בעיה לשתף את הילדים שלו בתמונות יפות בסמארטפון

אילו היית מודע למצב הקיים כיום בארה"ב על פריקת העול והנשירה שמתחילה להיות דומה למה שקרה כאן בקום המדינה, כל בחור שנופל ומתחיל להשתמש בסמארטפון משנה את צורתו דיבורו ולבושו, מסתובב עם גופיה כיפה וכמה שערות דקות - סימן לפיאות, היית דובר אחרת
כמה צער נגרם לאותם הורים שחשבו שלא יקרה כלום אם הילד יחזיק לכמה דקות את המסארטפון, ההורים עדיין נשארו חרדים, אבל הילדים נשרפים

ובוא לא נדבר עכשיו מי נהיה יותר מיומן בזימה..

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 20/07/2022 14:26:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2022 14:38 לינק ישיר 

כשהוא נואם ככה ומסית בן באביו ומשדל להזיק רכוש הוריו, הוא כן יודע מה הולך בביתם של מי שיש לו סמארטפון? ואתה אל תגיד שלא נדבר כעת מי מיומן יותר בזימה, כי אני ידבר עכשיו כי זה הנושא כעת ולא מתי שאתה רוצה. מי שעיסוקו בזימה הוא עצמו שטוף זימה. וחסד גדול עשה עמנו הקב"ה שהוא נחשף כעת במערומיו ולא בעוד עשור שאז היה צץ ממנו מפלצת דוגמת ברלנד. 
ואם אתה כזה גרויסער מלמד זכות נראה אותך מלמד זכות גם על ההורים המסכנים שהילד מתחצף אליו בגלל דרשה שהוא שמע ממנו,  לימוד זכות זה לא חד צדדי רק עליו, הוא האחראי הישיר  על העפת בנים ובנות מהמויסדעס הוא רשע מרושע ורוע לב צרוף
 בגללו נוהגים עם ילדינו בניגוד לכל מה שידענו ובניגוד לתורת החסידות ודרך התורה לקרב כל אחד ואחד. לא סתם יש כמויות נושרים כאלו גדולים, הם לא נשרו מעצמם ולא בגלל הסמארטפון של אביו שהראה לו סרטון של לג בעומר, אלא הקרישבסקי הזה והדומים לו הם שגרמו להם לנשור הם אלו האחראים הישירים על בני נוער שנזרקו לפגעי הרחוב. 
נערך ע"י בחדרי חרדים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2022 17:45 לינק ישיר 

ציקו כתב:
כשהוא נואם ככה ומסית בן באביו ומשדל להזיק רכוש הוריו, הוא כן יודע מה הולך בביתם של מי שיש לו סמארטפון? ואתה אל תגיד שלא נדבר כעת מי מיומן יותר בזימה, כי אני ידבר עכשיו כי זה הנושא כעת ולא מתי שאתה רוצה. מי שעיסוקו בזימה הוא עצמו שטוף זימה. וחסד גדול עשה עמנו הקב"ה שהוא נחשף כעת במערומיו ולא בעוד עשור שאז היה צץ ממנו מפלצת דוגמת ברלנד. 
ואם אתה כזה גרויסער מלמד זכות נראה אותך מלמד זכות גם על ההורים המסכנים שהילד מתחצף אליו בגלל דרשה שהוא שמע ממנו,  לימוד זכות זה לא חד צדדי רק עליו, הוא האחראי הישיר  על העפת בנים ובנות מהמויסדעס הוא רשע מרושע ורוע לב צרוף
 בגללו נוהגים עם ילדינו בניגוד לכל מה שידענו ובניגוד לתורת החסידות ודרך התורה לקרב כל אחד ואחד. לא סתם יש כמויות נושרים כאלו גדולים, הם לא נשרו מעצמם ולא בגלל הסמארטפון של אביו שהראה לו סרטון של לג בעומר, אלא הקרישבסקי הזה והדומים לו הם שגרמו להם לנשור הם אלו האחראים הישירים על בני נוער שנזרקו לפגעי הרחוב. 
נערך ע"י בחדרי חרדים

אותו ילדהתחצף לאביו ושבר לו את הטלפון, אבל נשאר עם כובע וחליפה הולך לבית הכנסת ומניח תפילין
היית מעדיף שהוא יפשוט כובע וחליפה וילך בקרקפתא דלא מנח תפילין?
עדיף היה ששני האופציות לא יקרו
אבל תכתוב פה דוגרי ותהיה אמיתי, איך היית מעדיף את הבן שלך? חוצפן שמעיר להורים על סמארטפון? או מסתובב כמו גוי
בבקשה תהיה אמיתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2022 18:05 לינק ישיר 
ולשרה_בן

איש_חשוב כתב:
נערך ע"י בחדרי חרדים

אותו ילדהתחצף לאביו ושבר לו את הטלפון, אבל נשאר עם כובע וחליפה הולך לבית הכנסת ומניח תפילין
היית מעדיף שהוא יפשוט כובע וחליפה וילך בקרקפתא דלא מנח תפילין?
עדיף היה ששני האופציות לא יקרו
אבל תכתוב פה דוגרי ותהיה אמיתי, איך היית מעדיף את הבן שלך? חוצפן שמעיר להורים על סמארטפון? או מסתובב כמו גוי
בבקשה תהיה אמיתי.

\
חוץ משחור ולבן אתה רואה עוד צבעים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2022 18:07 לינק ישיר 
ולשרה_בן

איש_חשוב כתב:
תן לי לספר לך איך אני, יהודי עם סמארטפון - נוהג במקרה כזה:

1) קודם כל אני פותח את המכשיר שלי ולוחץ על כפתור שמוביל אותי לאובר. אובר היא חברה ששולחת מונית בלחיצת כפתור אחת.

2) אם uber לא זמין, אני לוחץ על כפתור שמוביל אותי לגוגל. בגוגל אני מקליד, "טלפון של מונית במונטיצ'לו". בשלב מסוים, גוגל יפלוט מספרים שונים מ-Texis במונטיצ'לו. באמת נפלאות הבורא.

3) אם גוגל לא מוצא מספר מסיבה כלשהי, אני שולח הודעת וואטסאפ לאשתי כדי שתחפש מספר בספר הטלפונים שלה.

4) אם אשתי לא עונה, אני מפרסם בקבוצות הוואטסאפ ובסטטוס הוואטסאפ שלי שאני מחפש מונית. לא עוברות דקות עד שיהודים שולחים בשמחה מספרים של מוניות בטקסס. אם זה יום המזל שלי, חבר יגיד לי שהוא בדיוק נמצא באיזור והוא יאסוף אותי.

כפי שניתן לראות, כל השלבים הללו אינם כוללים אפשרות לדבר עם בחורה גויה. הכל מסודר על ידי דיבור עם אחינו בני ישראל רחמנים בני רחמנים רחמנים עם סמארטפונים. המכשיר שלי מגן עליי מכל רע מבחינה רוחנית וגופנית!

אין לך את המכשיר הזה. להיפך, לפי הבנתי, אתה מדבר נגד המכשיר הזה יומם ולילה. עם הטלפון הכשר שלך, לא יכולת לעשות את מה שאני עושה. זה למרבה הצער הוביל לכך שנאלצת לדבר עם בחורה גויה, ולחילול השם הנורא שיצא מזה.

פששש. אשכרה אתה אומר שאפשר לקחת את המכשיר הזה ולעשות איתו מידי פעם גם דברים חיוביים..

כל היום הוא משמש לטינופת, אבל!!! כשאתה צריך טקסי!! פשש.... באיזו קלות אתה עוצר את הטקסי...

לא כולם כמוך, יש כאלה המשתמשים במכשיר רק לדברים חיוביים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2022 18:39 לינק ישיר 

ולשרה_בן כתב:

כמה מגוחך לראות אותך עונה על כל התגובות שכתבתי כאן לאחרים
השיעמום אוכל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2022 19:27 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

כמה מגוחך לראות אותך עונה על כל התגובות שכתבתי כאן לאחרים
השיעמום אוכל?
כמה מגוחך לראות אותך מגיב שטויות כשאין לך מה להגיב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2022 19:56 לינק ישיר 

גם אם נקבל את גירסתו המוזרה והקומית
שהוא רק ניסה לבקש ממנה להתקשר ולהזמין עבורו מונית (טעקסי)
והיא שמעה משהו אחר (סעקסי)
ולכן חשבה שהוא משדל אותה לזנות.

אבל לפי המידע שהובא כאן
אותו ר' יצחק אייזיק קרישבסקי
מסית ילדים להתחצף ולהזיק לרכוש הוריהם.
ודואג להעיף ילדים ממוסדות חינוך על לא עוול בכפם.

אז מבחינתי, לא מגיע לו גרם של סימפטיה.
מצידי שיסתבך ויהיה עסוק עם המשפט שלו וככה לא יציק לאחרים.

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 20/07/2022 20:13:23

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2022 20:09 לינק ישיר 

בפורום באידיש יש מישהו שמספר שהר' קרישבסקי היה מתנכל לו על איחורים של דקות ספורות ומגרש אותו מהישיבה ובגללו הוא התגלגל ברחובות

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 20/07/2022 20:09:03

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2022 20:20 לינק ישיר 

Honeycooki כתב:

השיעמום אוכל? כמה מגוחך לראות אותך מגיב שטויות כשאין לך מה להגיב.

מישהו כאן הוציא ניק מהבוידעם?
תחזור חזרה למאורה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2022 20:24 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
בפורום באידיש יש מישהו שמספר שהר' קרישבסקי היה מתנכל לו על איחורים של דקות ספורות ומגרש אותו מהישיבה ובגללו הוא התגלגל ברחובות

האם נראה לך הוגן לתפוס דברי עד ששונא אותו כי הוא נזרק בגללו מהישיבה?
רוב הפעמים שבחורים לכלכו על משגיחים בישיבות, כששמעו את הצד השני - צד המשגיחים - על פי רוב התגלתה קופת שרצים בגבו של התלמיד שנזרק, לא סתם תלמיד נזרק מישיבה, על פי רוב זה מגיע למצב בו התלמיד מקלקל ומשפיע על אחרים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2022 02:10 לינק ישיר 

לא מתכוונת להתנצח איתך. ובטח לא להתנצל, על מה?!
זה פשוט: יש כאן סיפור ממש מסריח, ותירוצים דחוקים ומסריחים עוד יותר. במקום לברוח , אתה מגן עליו. עובדה.
ומה זה דיסלקטיבי
והאם אתה חושב שזה שאתה פונה אליי בלשון זכר, מתיר לך לדון עם אישה באינטרנט?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2022 23:42 לינק ישיר 

ישחקו הנערים לפנינו. למרות שנראה שמישהו הפריע  באמצע המשחק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2022 07:31 לינק ישיר 

עברתי על האשכול.

סיכום ביניים.

יהודי ניסה לשדל נערה יהודיה כשרה לזנות.

יהודי נסע במכונית, שוטרים משועממים הציבו בקרן רחוב צעירה שנראית כזונה, הוא דיבר איתה ולכן נעצר. הוא צדיק, ראיתי את הפרצוף שלו וככה נראה צדיק.

הוא בכלל לא היה במכונית אלא הלך ברגל לבית ספר וניסה לשדל נערה גויה לזנות.

כן, זה היה בבית ספר אבל הוא לא ניסה לשדל אותה לזנות אלא לניקוי ביתו. הוא פשוט לא דובר אנגלית והיא לא הבינה.

כן, אבל לא לניקוי הבית אלא שהנערה הזרה תזמין עבורו טקסי.

כל הכבוד לניקים כאן, משקיעים הרבה דמיון.
כולם ביררו היטב את הפרטים עם אנשים מקורבים ויצא סלט נאה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2022 21:28 לינק ישיר 

מה נסגר עם הסיפור הזה?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > תדהמה במעצרו של הלוחם נגד הסמארטפון שנתפס משדל לזנות היימישע מיידל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.