| נשלח ב-18/7/2022 23:50 |
|
| |
בעוד חודש ייפתח כביש 16 - כמה דקות נסיעה פחות לבית וגן
בעוד חודש ייפתח כביש 16,
שהוא כביש כניסה חדש לירושלים, לכיוון דרום העיר,
זהו כביש שיוצא מכביש מס' 1 כביש ירושלים תל אביב,
הכביש יורד בכביש הישן לירושלים, מיד כשיוצאים מהמנהרה,
ובמקום לרדת בגשר לכיוון מרכז וצפון העיר,
פונים ימינה בירידה בכביש הישן, וממנו לגשר ענק מעל עמק הארזים,
וממנו למנהרה מתחת לשכונת הר נוף, מהמנהרה יש יציאה אחת מתחת לשכונת יפה נוף,
שממנה ניתן לצאת לגבעת שאול והר נוף ובית וגן,
ואם ממשיכים למנהרה נוספת, יש יציאה נוספת ליד בית החולים שערי צדק,
התוצאה,
כמה דקות נסיעה פחות לשכונת בית וגן,
וכמה דקות נסיעה פחות לשכונת גבעת מרדכי,
וכמה דקות נסיעה פחות לכותל המערבי,
כשנוסעים בדרך כביש בזק, רח' עזה ומשם לחנייה בממילא.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 19/07/2022 00:01:42
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2022 00:05 |
|
| |
הפתיחה תוכננה לתאריך 7.8.22 שזה יום אחרי תשעה באב, אבל כנראה לא לקחו בחשבון שהצום השנה נדחה ל-י' אב. אני מעריך שהפתיחה תהיה בי"א אב במעמד ראש העיר שיגזור את הסרט והקופון (השמועה אומרת שפוליטקאים מהכנסת לא ישתתפו בשל תקופת הבחירות) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2022 00:25 |
|
| |
למעשה, בשלב הראשון יפתח הכביש בקטע מוצא ומנהרות הר נוף בלבד והיציאה תהיה במחלף רבידה, ואני לא רואה איך לא יווצר עומס כבד ביציאה בבית הדפוס ליד תחנת הדלק בואכה פרבשטיין (למרות הרמזורים שהותקנו לכבוד הפתיחה). בהמשך יפתח קטע מנהרות יפה נוף עד אחרי שערי צדק (בייט) וכן צומת חדש בסוף רחוב פרבשטיין אליו יגיע הכביש שעולה ממחלף רבידה. כך או כך טוענים שהעומסים יהיו פה או שם, ומחפשים לכך פתרונות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2022 08:16 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  |
למעשה, בשלב הראשון יפתח הכביש בקטע מוצא ומנהרות הר נוף בלבד והיציאה תהיה במחלף רבידה, ואני לא רואה איך לא יווצר עומס כבד ביציאה בבית הדפוס ליד תחנת הדלק בואכה פרבשטיין (למרות הרמזורים שהותקנו לכבוד הפתיחה).
בהמשך יפתח קטע מנהרות יפה נוף עד אחרי שערי צדק (בייט) וכן צומת חדש בסוף רחוב פרבשטיין אליו יגיע הכביש שעולה ממחלף רבידה.
כך או כך טוענים שהעומסים יהיו פה או שם, ומחפשים לכך פתרונות.
|
|
נכון לכרגע השמועות התעדכנו וכרגע מדברים על פתיחה מלאה של הכביש כולל מנהרת יפה נוף ומחלף בייט בקרוב. אולי אחרי תשעה באב אולי בסוף אוגוסט אולי בספטמבר... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2022 08:40 |
|
| |
בכל מקרה מי שחושב שדברים כאלו הם פיתרון לבעיית העומסים צפוי כנראה להתאכזב, כי ברגע שיש כבישים אנשים מתחילים לנסוע בהם (גם אנשים שבלי הכביש היו מוותרים על הנסיעה).
נראה שמי שעיניו בראשו יסכים שהדבר היחיד שבאמת יכול לשנות בעז"ה ואינו דורש הרבה משאבים הוא נתיב תחבורה ציבורית בכל כביש, מה שלדעתי יגרום לפחות למי שממהר וזמנו חשוב לו לנסוע בתחבורה ציבורית שתקח לו חצי מהזמן....
אה, ובעיניים חילוניות אני לגמרי מבין את מי שאומר שצריך תחבורה ציבורית 7 ימים בשבוע (גם מבחינת ההלכה לא בטוח שזה שכולם נוסעים ברכב פרטי עדיף מאשר שיסעו בתחבורה ציבורית)...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2022 09:54 |
|
| |
ירו_שלמי
| מצדרביעי כתב: |  |
אה, ובעיניים חילוניות אני לגמרי מבין את מי שאומר שצריך תחבורה ציבורית 7 ימים בשבוע (גם מבחינת ההלכה לא בטוח שזה שכולם נוסעים ברכב פרטי עדיף מאשר שיסעו בתחבורה ציבורית)... |
|
בעיניים חילוניות - כל כך פקוק להם בשבת?
מבחינת ההלכה - אני לא מסכים, חז"ל ראו חשיבות לעניין הפרהסיא, אתה אמור להבין שזה לא עניין של לספור לאווים (אין אתה יודע מתן שכרן של מצוות), זה דוקא הרשמיות לפיה מדינת היהודים תפעיל תחבורה ציבורית בשבת, אין לך פרהסיא חמורה מזו, בעיניי.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2022 16:29 |
|
| |
למעשה, בשלב הראשון יפתח הכביש בקטע מוצא ומנהרות הר נוף בלבד והיציאה תהיה במחלף רבידה, ואני לא רואה איך לא יווצר עומס כבד ביציאה בבית הדפוס ליד תחנת הדלק בואכה פרבשטיין (למרות הרמזורים שהותקנו לכבוד הפתיחה).
בהמשך יפתח קטע מנהרות יפה נוף עד אחרי שערי צדק (בייט) וכן צומת חדש בסוף רחוב פרבשטיין אליו יגיע הכביש שעולה ממחלף רבידה.
|
|
נכון לכרגע השמועות התעדכנו וכרגע מדברים על פתיחה מלאה של הכביש כולל מנהרת יפה נוף ומחלף בייט בקרוב. אולי אחרי תשעה באב אולי בסוף אוגוסט אולי בספטמבר...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2022 16:38 |
|
| |
פרבשטיין גם ככה פקוק רוב היום..
|
|
עכשיו הכל יעמוד... היו צריכים לפתוח את המחלף הזה, רק כשיהיה מוכן גם השני בשערי צדק, כי חצי מהרכבים שיעלו משם, ימשיכו לכיוון בית וגן גבעת מרדכי ובית הכרם ועוד.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2022 17:23 |
|
| |
מצדרביעי
| ירו_שלמי כתב: |  |
אה, ובעיניים חילוניות אני לגמרי מבין את מי שאומר שצריך תחבורה ציבורית 7 ימים בשבוע (גם מבחינת ההלכה לא בטוח שזה שכולם נוסעים ברכב פרטי עדיף מאשר שיסעו בתחבורה ציבורית)...
בעיניים חילוניות - כל כך פקוק להם בשבת?
. |
|
העניין הוא שהם צריכים לקנות רכב כדי להתנייד, ואז הם כבר מתרגלים לרכב גם בשאר ימי השבוע...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2022 17:50 |
|
| |
פלדלפי
| אךטובוחסד כתב: |  | | גינגישראלי כתב: |  |
|
|
עכשיו הכל יעמוד... היו צריכים לפתוח את המחלף הזה, רק כשיהיה מוכן גם השני בשערי צדק, כי חצי מהרכבים שיעלו משם, ימשיכו לכיוון בית וגן גבעת מרדכי ובית הכרם ועוד.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ומה הם עושים היום? עולים מגינות סחרוב לגבעת שאול ומשם לבית וגן... אז מה נשתנה? שלפחות בגבעת שאול לא יהיה פקוק...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2022 00:40 |
|
| |
| רוצה_לעזור כתב: |  |
|
|
נכון לכרגע השמועות התעדכנו וכרגע מדברים על פתיחה מלאה של הכביש כולל מנהרת יפה נוף ומחלף בייט בקרוב. אולי אחרי תשעה באב אולי בסוף אוגוסט אולי בספטמבר...
|
|
"השמועות התעדכנו" זה חזק
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2022 16:47 |
|
| |
את סכנת הבולענים כבר פתרו?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2022 16:49 |
|
| |
האם זה אומר שמחירי דירות בהר נוף תחתית (חי טייב \ אדמור מרוזין \ אדמור מבויאן) יירדו בגלל הרעש? ומחירי דירות בבית וגן יעלו (בגלל קיצור זמני יציאה מהעיר)...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2022 16:51 |
|
| |
ככל שמדינת ישראל הולכת ומתפתחת, יהיו יותר ויותר בולענים,
לרוב זה קורה מצנרת בטון שמרקיבה (לא טעות)
כתוצאה מקורוזיה של חומרים בביוב שתוקפים את הבטון של פעם.
זה קורה לא מעט גם באירופה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2022 21:55 |
|
| |
פלדלפי
| פיינרך כתב: |  | האם זה אומר שמחירי דירות בהר נוף תחתית (חי טייב \ אדמור מרוזין \ אדמור מבויאן) יירדו בגלל הרעש? ומחירי דירות בבית וגן יעלו (בגלל קיצור זמני יציאה מהעיר)... |
|
יש עוד לאיפה לעלות ?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2022 17:19 |
|
| |
ליד אגד על כביש רחוב הרצל ראיתי מנהרה לכיוון מבנה הרכבת, יש למישהו מושג מה זה ולאן זה מוביל?
|
|
|
|
|