|
|
| נשלח ב-25/7/2022 18:25 |
|
| |
פלדלפי
| גינגישראלי כתב: |  | | רוצה_לעזור כתב: |  |
| גינגישראלי כתב: |  |
| גינגישראלי כתב: |  |
למעשה, בשלב הראשון יפתח הכביש בקטע מוצא ומנהרות הר נוף בלבד והיציאה תהיה במחלף רבידה, ואני לא רואה איך לא יווצר עומס כבד ביציאה בבית הדפוס ליד תחנת הדלק בואכה פרבשטיין (למרות הרמזורים שהותקנו לכבוד הפתיחה).
בהמשך יפתח קטע מנהרות יפה נוף עד אחרי שערי צדק (בייט) וכן צומת חדש בסוף רחוב פרבשטיין אליו יגיע הכביש שעולה ממחלף רבידה.
כך או כך טוענים שהעומסים יהיו פה או שם, ומחפשים לכך פתרונות.
|
|
נכון לכרגע השמועות התעדכנו וכרגע מדברים על פתיחה מלאה של הכביש כולל מנהרת יפה נוף ומחלף בייט בקרוב. אולי אחרי תשעה באב אולי בסוף אוגוסט אולי בספטמבר...
|
|
"השמועות התעדכנו" זה חזק
|
|
|
|
אם בשמועות עסקינן יש שמועה חזקה מאוד בירושלים שראש העיר חלם בלילה שיש אוצר גדול מתחת לכביש ! ומאז הוא חופר וחופר וחופר
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2022 22:27 |
|
| |
| פיינרך כתב: |  | האם זה אומר שמחירי דירות בהר נוף תחתית (חי טייב \ אדמור מרוזין \ אדמור מבויאן) יירדו בגלל הרעש? ומחירי דירות בבית וגן יעלו (בגלל קיצור זמני יציאה מהעיר)... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2022 22:30 |
|
| |
| נטע60 כתב: |  | ליד אגד על כביש רחוב הרצל ראיתי מנהרה לכיוון מבנה הרכבת, יש למישהו מושג מה זה ולאן זה מוביל? |
|
לכיוון איזה רכבת? הכבדה/תחנת נבון? אם לזה כוונתך, אז זו מנהרת גישה לעבודות על חניון שז"ר ונתיב ההפרדה המפלסית. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2022 23:38 |
|
| |
השמועה האחרונה אוחזת ב08.08.2022
י"א אב תשפ"ב
והכביש אמור לפי השמועה להיפתח לכל אורכו.
אין לי שום עדות נוספת לשמועה הנ"ל.
אגב ביררתי בירור רציני אצל מר סרן שמעון שמועתי שהיה עסוק בשמועות נוספות ולא יכל להתפנות אליי.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2022 01:39 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
השמועה האחרונה אוחזת ב08.08.2022
י"א אב תשפ"ב
והכביש אמור לפי השמועה להיפתח לכל אורכו.
אין לי שום עדות נוספת לשמועה הנ"ל.
אגב ביררתי בירור רציני אצל מר סרן שמעון שמועתי שהיה עסוק בשמועות נוספות ולא יכל להתפנות אליי. |
|
השמועה המקורית דיברה על 7.8 או 8.8 (התבלבלו בגלל שתשעה באב נדחה) השמועה אח"כ כבר מדברת על סוף אוגוסט תחילת ספטמבר. להמשך השמועות כבר לא היתה לי קליטה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2022 09:20 |
|
| |
momeir
| פיינרך כתב: |  | האם זה אומר שמחירי דירות בהר נוף תחתית (חי טייב \ אדמור מרוזין \ אדמור מבויאן) יירדו בגלל הרעש? ומחירי דירות בבית וגן יעלו (בגלל קיצור זמני יציאה מהעיר)... |
|
להפך! שכונת הר נוף הוקמה מלכתחילה כשכונה ב'קצה העיר'. כביש 16 משדרג את השכונה בכלל ואת הרחובות הנמוכים משלב א' בפרט. הכביש הוא עמוק מתחת להר נוף ויוצא מהמנהרה ב'מוצא' כך שאין בכלל רעש. מצד שני יש קיצור דרך משמעותי הן בנסיעה לשפלה והן בנסיעה העירה לכיוון בית וגן , גבעת מרדכי וכו' בנוסף, יש בתכנון לפתח את כל האיזור המוזנח שמתחת לשכונה שזה חלק מיער ירושלים, לטיילת ירוקה עם שבילי אופניים וכו'.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2022 17:42 |
|
| |
הכביש נפתח כמתוכנן?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2022 21:04 |
|
| |
| כפיר_שואג כתב: |  | הכביש נפתח כמתוכנן? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2022 22:43 |
|
| |
היום התפרסמה כתבה בעיתון 'ישראל היום'
שהכביש ייפתח בסוף החודש. (ללא תאריך ספציפי)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2022 11:39 |
|
| |
נפתח היום, ב"ה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2022 11:46 |
|
| |
סיעת מאוחדים תחרים את חנוכת כביש 16 בעקבות נטיעת עצים בשמיטהאריה קינג ויהונתן יוסף: "לא נשתוק על רמיסת מצוות השמיטה והפגיעה בתורת ישראל בזכותה אנו עם בארצנו".
סיעת "מאוחדים" במועצת העיר ירושלים הודיעה היום (רביעי) כי תחרים את טקס חנוכת כביש 16, הכניסה החדשה לירושלים, בעקבות רמיסת מצוות שנת השמיטה. חברי הסיעה סגן ראש העיר אריה קינג וחבר מועצת העיר יהונתן יוסף פרסמו הודעה: "לאחר התייעצות עם הגאון רבי שלמה משה עמאר שליט"א רבה של ירושלים, החלטנו לא להשתתף בטקס חנוכת כביש 16". לדבריהם, "עיריית ירושלים ביקשה מהחברה המבצעת להמתין כחודש לנטיעת עצים בסמוך לכביש, החברה המבצעת רמסה את שנת השמיטה ונטעה עצים. לא נשתוק על רמיסת מצוות השמיטה והפגיעה בתורת ישראל בזכותה אנו עם בארצנו".
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2022 12:20 |
|
| |
מי היהודי שאסור לו לעבוד בשמיטה, "מדינת ישראל", "עיריית ירושלים"?, הקבלן? (יהודי?), הפועלים? (ערבים מן הסתם)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2022 12:29 |
|
| |
| A_Smithee כתב: |  | מי היהודי שאסור לו לעבוד בשמיטה, "מדינת ישראל", "עיריית ירושלים"?, הקבלן? (יהודי?), הפועלים? (ערבים מן הסתם) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2022 12:46 |
|
| |
של מי האדמה?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2022 15:00 |
|
| |
המשטרה סגרה את הכביש ......
לירן תמרי: סכנת מוות במנהרות כביש 16: המשטרה מתנגדת לפתיחת הכביש שהוגדר כ״כניסה השנייה״ לבירה. גורם בכיר המעורב בנושא מציין כי ב-4 מנהרות הענק, שהוקמו בפרויקט לא הותקנו מערכות לקליטה סלולרית ״באירוע חירום - נהגים לא יוכלו להזעיק את כוחות ההצלה״ ציין גורם המעורב בעבודות שבוצעו .
|
|
|
|
|