| נשלח ב-24/7/2022 11:17 |
|
| |
בדגל התורה באמת חושבים שהציבור מטומטם? הרב אדלשטיין מנהל את הקמפיין ואת דפי המסרים?
ישראל מאיר, מנהל קמפיין הדיגיטל של דגל התורה ל'ידיעות אחרונות': "בניגוד לאחרים, אצלנו הפייסבוק לא מעצב את האג'נדה, ומי שמנהל את הקמפיין, את דף המסרים, זה הרב גרשון אדלשטיין, יהודי בן 99".
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2022 12:14 |
|
| |
זה מילא, הבעיה היותר גדולה שתהיה לכם, אם בהוראת הגרי"ג דגל תתמודד לבד. ולא יהיה יותר אגודה. זה יהיה אם כל הטרגדיות!
תוקן על ידי avishai323 ב- 24/07/2022 12:14:30
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2022 12:22 |
|
| |
דווקא לפי איך שהקמפיין מתנהל.זה באמת עושה רושם שאדם בן 99 מנהל אותו
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2022 12:23 |
|
| |
מצחיק מאוד. בינתיים אין שום קמפיין. כפי המסורת הקבועה של יהדות התורה שמתחילים קמפיין אחרי הגשת הרשימות.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2022 12:30 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2022 12:46 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  |
מצביעי דגל ברובם לא קוראים ידיעות
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2022 13:07 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | בדגל התורה באמת חושבים שהציבור מטומטם? הרב אדלשטיין מנהל את הקמפיין ואת דפי המסרים?
ישראל מאיר, מנהל קמפיין הדיגיטל של דגל התורה ל'ידיעות אחרונות': "בניגוד לאחרים, אצלנו הפייסבוק לא מעצב את האג'נדה, ומי שמנהל את הקמפיין, את דף המסרים, זה הרב גרשון אדלשטיין, יהודי בן 99".
|
|
עברנו מהרב קנייבסקי לבנים שלו ומהם לגפני וממנו לרב אדלשטיין. לאורך שנים אתה מנסה לנהל מלחמת התשה נגד כל מי שמבסס משהו בדגל התורה, ולא משנה מי הדמות ומה מעשיה. אתה מעייף נוירולוג, אבל גם קצת פתטי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2022 20:35 |
|
| |
על מה המחלוקת נסובה?
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 24/07/2022 21:09:19
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2022 20:46 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | | על מה המחלוקת נסובה ? |
|
בקיצור: על סדר הריץ רץ' ברשימה. האם חסיד וליטאי חסיד וליטאי. או ליטאי וחסיד ליטאי וחסיד. יש לזה משמעות לגבי סיכוייו של פינדרוס להיות בכנסת במצב שבו מוצב חסיד ראשון.
יש לזה גם משמעות לגבי תואר היו"ר. האם יהיה זה גולדקנופף כפי שמגיע לו עפ"י ההסכם או שגפני יהיה היו"ר כפי שהוא רוצה.
האיומים של דגל לריצה נפרדת לא באמת רצינית, אבל הם מקווים שזה יפחיד את אגודה ויגרום לה להתקפל.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2022 21:27 |
|
| |
יישר כוח. זו בעיה רצינית ולא לחינם המחלוקת פרצה בחודש תמוז. מעתה אמור שישה דברים אירעו לאבותינו בשבעה עשר בתמוז... מי יברך ברכת השחר בכנסת במידה ופינדרוס לא יצליח להיבחר?! למזלנו, הלוחות כבר נשתברו, אחרת, הייתה זאת הזדמנות מיוחדת לשבור אותן...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2022 21:42 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  |
עברנו מהרב קנייבסקי לבנים שלו ומהם לגפני וממנו לרב אדלשטיין. לאורך שנים אתה מנסה לנהל מלחמת התשה נגד כל מי שמבסס משהו בדגל התורה, ולא משנה מי הדמות ומה מעשיה. אתה מעייף נוירולוג, אבל גם קצת פתטי. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מביך, אתה מתעקש לענות על השאלה בכותרת בעצמך ולייחס לעצמך את התואר.
זה שאתם בכל פעם מוצאים לכם את הרשכבה"ג התורן לעשות ממנו חוכא ואטלולא זו תופעה בזויה ומעציבה, מי שביזה ומבזה את גדולי ישראל זה אתם וכל מי שתומך בליצנות הזו.
באשר לעייפות, לך לישון.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2022 22:31 |
|
| |
נוירולוג, כידוע לך לא נולדנו אתמול והוויכוחים המתישים והמיותרים האלה די מוכרים לנו. כמדומני שבכל המקרים אתה מקבל לא רק תשובות הגיוניות ופשוטות, אלא בעיקר תמיהות תמימות לחלוטין - מה אתה רוצה ומהי בכלל ההווה אמינא שלך. גם הפעם, לא הבאת שום טיעון טוב נגד או בעד מה שצוטט בשם הדגלאי, סתם התחלת להטיל רפש בלי שום נימוק. אז הנה, זרקתי לך את הכדור - רצית תשובה עניינית ממני, קיבלת: הסבר לי נוירולוג היקר, מה הראיות שלך נגד העובדות שצוינו ובהנחה שאלו העובדות מה הבעיה בהן? כתבתי לך ואני שב וכותב, שהמכלול של הנושאים וההודעות שלך מראה שאין לך טענה אמיתית נגד אדם אחד. יש לך בעיה עם ליטאים ולכן אתה "אוהב לטעון ושונא לפרוק", גם אם אין קשר למציאות או להגיון הישר. בהקשר זה, מעניינת דווקא ההתלמהות והעקביות שלך נגד כל פסיק מהכיוון הליטאי, למול אמירות רפות ואגביות נגד תופעות חסידי גור. כאן ניתן לראות בקלות האם השאלות מובילות למסקנות או להיפך. אז בקיצור: את הקושיות שלך על הליטאים אנחנו מיישבים כל פעם בקלות, אבל על התירוצים שלך למה אתה חסיד - אין לנו דרך להתמודד וגם אין לנו מטרה כזו. "יהי לך אשר לך", וכשתהיה לך קושיה אמיתית תבוא ונתדיין כראוי. נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2022 22:51 |
|
| |
עם תוצאה כזו של ערימת טיעונים רדודים חבל שהשקעת, בטח התעייפת גם מזה.
בתגובתך הראשונה באשכול לא טענת כלום חוץ מלרטון ולהביע חוסר שביעות רצון מהדברים שאינם תואמים לפוזיציה והאג'נדה שלך, שום דבר שקשור לנושא האשכול.
גם בתגובתך השניה לא כתבת דבר שקשור לנושא האשכול מלבד לרטון ולהביע מרירות ואת שנאתך הקבועה לחסידים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2022 00:23 |
|
| |
לא אני זה שצריך להסביר או לסתור את הדברים שהביא היחצן ישראל כהן בשם מנהל קמפיין הדיגיטל של דגל התורה. הטלת הרפש היא שלך שאתה בעד התוכן בציטוט הזה ובעצם טוען שהגיוני וסביר שאכן רשכבה"ג מרן הגרי"ג אדלשטיין ממרום מעמדו וגילו מנהל את הקמפיין ואת דפי המסרים של דגל התורה.
מתבייש בשבילכם, אתם עמוק בתוך הבוץ ולא מרגישים בכלל, אבל מבחוץ זה נראה מאוד לא טוב.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 25/07/2022 00:52:21
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2022 11:53 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | בדגל התורה באמת חושבים שהציבור מטומטם? הרב אדלשטיין מנהל את הקמפיין ואת דפי המסרים?
|
|
לה''ו. בדגל (וגם אגודה) *בטוחים* שאתם מטומטמים! ואתם מוכיחים את זה בכל פתק ג' ... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2022 18:44 |
|
| |
מה כבודו מצביע?
|
|
|
|