| נשלח ב-31/7/2022 02:13 |
|
| |
האשכול הזה מלא שנאת חינם, על גולדקנופף החדש שטעה טעות גדולה ועצומה שהוא רוצה את משרד האוצר, על דודי זילברשלג שהיה הדובר המוכשר של היהדות החרדית, ועל משה גפני, אחד הנציגים היותר מוכשרים של דגל התורה, ועל מפלגת יהדות התורה שעושה גדולות ונצורות למען היהדות. זה במקום לבקר ולבקר קשות ובתנאי שאתה מפרט, אבל לא לפסול לגמרי. עושה רושם שהציטוט כאן של זילברשלג הוא ציטוט חלקי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2022 03:41 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  |
עצוב שאדם כמו זילברשלג בכלל מאן דאמר בציבור החרדי. לכו לבדוק אצל בני גילו בסערט ויז'ניץ מה הם חושבים עליו.. וזה 20 שנה לפני הסרטון שלו עם נערת הפיתוי.
כל עוד הציבור החרדי לא יוקיע אנשים כאלו וייתן להם במה כלשהיא, נמשיך לדרדר..
|
|
נערת הפיתוי הוכיח על דודי זילברשלג שהוא צדיק נשגב. אני יכול להסכים אתך שהובאו כאן לאחרונה ציטוטים תמוהים לכאורה מדברי זילברשלג, כל זה לא סותר את העובדה שדודי זילברשלג הוא אדם נפלא, פקח, שיצג נאמנה את היהדות החרדית נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2022 08:34 |
|
| |
| אבאבאווער כתב: |  |
לומר שדודי זילברשלג הביא עלינו את אהוד ברק, זה כמו לומר שגור הכתירו את ברקת.
אהוד ברק נבחר בהפרש של 400 אלף קולות יותר מבנימין נתניהו, ובאחוזים זה היה יותר מ- 13 אחוז הפרש 43 מול יותר מ- 56 |
|
אז זהו שאת ברק זילברשלג לא הביא אבל את ברקת גור כן הביאו
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2022 08:52 |
|
| |
מאיר פרוש קיבל רק 42% מהקולות. גם תמיכת גור לא היתה מביאה אותו להיבחר. וזו הטעות האסטרטגית של הפולנים, שבמקום לשתוק ולתת לפרוש להתרסק לבד, ואחרי זה לשאת את האשמה של איבוד ירושלים לחילונים. גור הצילו את פרוש, ולקחו על עצמם את האשמה, עד היום הכתם לא יורד מהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2022 15:26 |
|
| |
גור הכתירו את ברקת. זה לא רק הקולות של גור שהזיזו כמה אחוזים מפרוש לברקת, אלא ובעיקר הקמפיין נטול-הקוים-האדומים שהם הובילו נגד פרוש תוך כדי רמיסת כל יקר וכל קדוש לעם ישראל, בסגנון פרוש יסגור את ירושלים בשבתות, פרוש יעשה הפרדה בתחבורה הציבורית וכדו', קמפיין שהביא המון חילונים לצאת בכלל להצביע או לשנות את הצבעתם מפרוש לברקת. הם גם נתנו לגיטימציה לקבוצות בתוך הציבור החרדי לפעול נגד פרוש במסגרת הקמפיין הניבזי 'אין כבודם מחול', וגם ההפרעות הפיזיות והטכנולוגיות שבוצעו נגד מטה פרוש ביום הבחירות, היו חלק מהמערך שמנע מפרוש את הנצחון.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2022 17:27 |
|
| |
מהם שורשי הסכסוך בין פורוש לגורים שהביאו לתמוך בברקת?
|
|
|
|
|