| נשלח ב-3/8/2022 21:51 |
|
| |
| 13AV כתב: |  | היה מאד מעניין, הסיפורים שלו, כשכל כמה דקות, טעה {המציא סיפור} , ושאלו שאלות, ואז תיקן, ? ! היה שם הרבה צחוק, וד"ל. |
|
במחכ"ת, למה צריך שיספרו סיפורים אם כבר מכירחם אותם ויודעים מה מתוכם נכון ומה טעות? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2022 22:43 |
|
| |
כפי שאני מכירו, הוא לא טועה, הוא פשוט מדמיין.
חוש הדמיון שלו מאוד מפותח.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2022 19:32 |
|
| |
| timobl כתב: |  | | כפי שאני מכירו, הוא לא טועה, הוא פשוט מדמיין.
חוש הדמיון שלו מאוד מפותח. |
|
ועל זה נאמר: תדבר פחות - אמור יותר ... הבעיה שמפחדים להסביר לרבי את המצב האמיתי, ואז ממשיך לדבר ולא אומר כלום, תסבירו לו, "גם אויל מחריש חכם יחשב",
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2022 19:55 |
|
| |
כל אחד ו"המשקפיים" שלו. מה שבסה"כ רואים בסרטון , זה סבא חייכן וחביב שלוקח את הנכדים שלו לטיול חוויתי ברכבת בשוויץ...(אגב, שמתם לב לנוף הירוק המשתקף מהחלון...). אישית, כחובב טיולים, מפרגן לו בכיף מכל הלב...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2022 19:20 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | כל אחד ו"המשקפיים" שלו. מה שבסה"כ רואים בסרטון , זה סבא חייכן וחביב שלוקח את הנכדים שלו לטיול חוויתי ברכבת בשוויץ...(אגב, שמתם לב לנוף הירוק המשתקף מהחלון...). אישית, כחובב טיולים, מפרגן לו בכיף מכל הלב...
הרכבת לארוזה מחור או קור (תלוי במבטא של העיר הזאת CHUR) היא צרה יותר מרכבת רגילה !
היא חוויה מיוחדת ויש כאלה שמעדיפים אותה על פני מכונית,
בסוף לפני ארוזה היא עוברת על גבי גשר מפורסם הקרוי גשר לנגוויס
שעליו היא עוברת לאט לאט ובשקט ! ! ! כדי שלא לנדנד אותו,
היא עוצרת לחלוטין ואח כך עוברת מעליו בזחילה.
הנה התמונה שלו (ויקיפדיה)

|
|
לסבא החייכן והחביב, יש רעיון יותר טוב, לנסוע בקרון פתוח מארוזה לכור, זה באמת רעיון מצוין במזג אוויר נוח,
לנהגים: הקטע הכי קשה לנהיגה מכור לארוזה, בפרט ביום מעונן, וגשום, צריך להיות מאד מאד זהירים.
|
|
|
|
|