| נשלח ב-3/8/2022 21:12 |
|
| |
אורנה ברביאי (יש עתיד): "יש אחד בורא עולם ויש אחד שקוראים לו לפיד"
שרת הכלכלה אורנה ברביבאי חלקה שבחים לראש הממשלה יאיר לפיד בכנס השקת קמפיין יש עתיד בתל אביב. ברביבאי אמרה: "יש אחד בורא עולם ויש אחד שקוראים לו לפיד. הצליח ביד אומן להקים ממשלה עם 8 מפלגות שעבדה עבור אזרחי המדינה". ''הערצה עיוורת. מפלגה של איש אחד'', הגיב ח"כ מיקי זוהר מהליכוד. ח"כ קטי שטרית הגיבה ללפיד: ''רק מי שאין לו אלוהים מסוגל להגיד כזה דבר''. ח''כ אורלי לוי אבקסיס מהליכוד: ''רק מי שמנותקים מהעם והאמונה מסוגלים לעלות על דל שפתיו הבלים מהסוג הזה כדי לפאר ראש ממשלה זמני כושל''.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2022 21:54 |
|
| |
אורנה בריבאי נשמעת גאונית כמו ראש אכא אחר, אלעזר שטרן. באמת אלו האלופים של צהל? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2022 22:01 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | אורנה בריבאי נשמעת גאונית כמו ראש אכא אחר, אלעזר שטרן. באמת אלו האלופים של צהל? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ואלה צוחקים על מירי רגב, לך תבין
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2022 22:13 |
|
| |
לפיד: שר הכלכלה הוא לא מישהו שצריך להבין.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2022 22:39 |
|
| |
ברגע שלפיד לא יסכים לתת לה להיות שר, או יותר מזה לא יסכים לתת לה מקום בכנסת, אנחנו נשמע ממנה את כל הקללות על לפיד.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2022 22:49 |
|
| |
פייק ניוז ! ! ! פייק ניוז ! ! ! פייק ניוז ! ! ! פייק ניוז ! ! ! פייק ניוז ! ! ! פייק ניוז ! ! !
מעתיק לכאן תגובה של 'כוספלסטיק' מפורום רוטר:
הקשבתי ואכן שיבוש מוחלט של מה שאמרה אמרה יש אחד, ואז תיקנה מיד ״יש אחד בורא עולם״ כדי להדגיש שיש רק ״אחד״ אחד. ואז היא המשיכה את המשפט, ״ויש אחד יאיר לפיד שאמר אני מוכן לוותר...״ היא אמרה שיש רק אחד שניתן להגיד אליו שהוא האחד וזה בורא עולם בערך בדקה 12:50
היא אומרת בדיוק ההפך! לא ניתן לקרוא לאף אחד אחר ״האחד״ פרט לבורא עולם היא אמרה ״יש אחד״ ומיד הבהירה את עצמה, בגלל האמונה שלה, שיש אחד וזה בורא עולם הכוונה שלה ביש אחד הייתה יש מישהו אחד, היה חשוב לה להבהיר שזה לא ״האחד״
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2022 23:07 |
|
| |
פעם כששמעת על מישהו שהוא קיבל דרגת 'אלוף' בצה"ל ידעת שיש לך עסק עם אדם משכמו ולמעלה,
אדם מוכשר באופן מיוחד, עם אינטליגנציה ויכולת אישית מהגבוהות שיש,
עד שיום אחד לפני כמה שנים, פגשתי מכר, רופא שיניים המום !
מה קרה?
היה אצלי אלוף בטיפול שיניים, רעד מפחד כמו ילד ! ! !
הוא סיפר, הייתי בהלם יותר ממנו,
שאל, איך אלוף שצריך להיות חייל אמיץ, מפחד כל כך מטיפול שיניים???????????
הבנתי אז שמשהו בצה"ל לא בסדר ........
מישהו שם מחלק דרגות בכירות, לאנשים לא ראויים,
היום קיבלתי את ההוכחה הכי טובה,
זה מה שאומרת אלוף (אלופה) בצה"ל????
איך נתנו לה דרגה כזו?
איך היא קיבלה לפני כן דרגת אלוף משנה והלאה ?????
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2022 23:15 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | פייק ניוז ! ! ! פייק ניוז ! ! ! פייק ניוז ! ! ! פייק ניוז ! ! ! פייק ניוז ! ! ! פייק ניוז ! ! !
מעתיק לכאן תגובה של 'כוספלסטיק' מפורום רוטר:
הקשבתי ואכן שיבוש מוחלט של מה שאמרה אמרה יש אחד, ואז תיקנה מיד ״יש אחד בורא עולם״ כדי להדגיש שיש רק ״אחד״ אחד. ואז היא המשיכה את המשפט, ״ויש אחד יאיר לפיד שאמר אני מוכן לוותר...״ היא אמרה שיש רק אחד שניתן להגיד אליו שהוא האחד וזה בורא עולם בערך בדקה 12:50
היא אומרת בדיוק ההפך! לא ניתן לקרוא לאף אחד אחר ״האחד״ פרט לבורא עולם היא אמרה ״יש אחד״ ומיד הבהירה את עצמה, בגלל האמונה שלה, שיש אחד וזה בורא עולם הכוונה שלה ביש אחד הייתה יש מישהו אחד, היה חשוב לה להבהיר שזה לא ״האחד״
|
|
שום פייק ניוז !
זה מה שהיא אמרה ! דקה 12.45
יש אחד בורא עולם ויש אחד קוראים לו יאיר לפיד שאמר 'אני מוכן לוותר'
היא משווה בין בורא עולם ליאיר לפיד
שתתבייש לה,
היא בושה למדינת ישראל ששרה מדברת עם השוואות כאלה.
הנה ינון מגל מגיב , זה דבר נורמלי? זה מטורף ? זה מטורלל?
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 03/08/2022 23:19:55
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2022 01:23 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
| הדיבוק כתב: |  | אורנה בריבאי נשמעת גאונית כמו ראש אכא אחר, אלעזר שטרן. באמת אלו האלופים של צהל? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ואלה צוחקים על מירי רגב, לך תבין |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2022 12:12 |
|
| |
אז אתם אומרים שבכירה במפלגת יש עתיד מכירה בכך שיש בורא לעולם? הרי זאת חדשה נפלאה. מקווה שהיא לא תודח מהמפלגה על רקע ההדתה הזאת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2022 14:10 |
|
| |
לא ברור למה חריף צריך להסתבך כ"כ ב"חסורי מחסרא והכי קתני" , בשביל לטהר את דבריה של ברביבאי.
ברור שהיא לא אמרה שלפיד הוא בורא עולם, היא בהחלט אמרה שכמו שבורא עולם יש רק אחד, כך רק יאיר לפיד היה מוכן באצילותו לתת לבנט להיות ראשון ברוטציה. (כשברור לכל שבלי זה- מה שהיה קורה זה פשוט שהיה מגיע מועד הרוטציה של גנץ, ואז גנץ היה מתמנה לרה"מ.....)
בשבוע הקרוב, לפני הפריימריז (ואולי גם אחריו) התקשורת עוסקת במרץ רב ב"פסטיבל רשימת הליכוד".
אני מציע לפתוח בהשוואה בין כל אחד ואחד מרשימת הליכוד, למקבילו ביש עתיד.
אורנה מול מירי רגב, אמסלם מול מיקי לוי , אמיר אוחנה מול עידן רול, אלעזר שטרן מול גלית דיסטל, דוד ביטן מול בועז טופרובסקי, וכו' וכו'.
תוקן על ידי פצקו ב- 05/08/2022 14:44:56
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2022 15:29 |
|
| |
| פצקו כתב: |  | לא ברור למה חריף צריך להסתבך כ"כ ב"חסורי מחסרא והכי קתני" , בשביל לטהר את דבריה של ברביבאי.
ברור שהיא לא אמרה שלפיד הוא בורא עולם, היא בהחלט אמרה שכמו שבורא עולם יש רק אחד, כך רק יאיר לפיד היה מוכן באצילותו לתת לבנט להיות ראשון ברוטציה. (כשברור לכל שבלי זה- מה שהיה קורה זה פשוט שהיה מגיע מועד הרוטציה של גנץ, ואז גנץ היה מתמנה לרה"מ.....)
בשבוע הקרוב, לפני הפריימריז (ואולי גם אחריו) התקשורת עוסקת במרץ רב ב"פסטיבל רשימת הליכוד".
אני מציע לפתוח בהשוואה בין כל אחד ואחד מרשימת הליכוד, למקבילו ביש עתיד.
אורנה מול מירי רגב, אמסלם מול מיקי לוי , אמיר אוחנה מול עידן רול, אלעזר שטרן מול גלית דיסטל, דוד ביטן מול בועז טופרובסקי, וכו' וכו'.
תוקן על ידי פצקו ב- 05/08/2022 14:44:56 |
|
היא השוותה בין בורא כל העולמים, לאותו אחד שתעודת בגרות אין לו, שמכנה את מתנגדיו, בכינויים, כוחות האופל, מגעילים, ועוד כמה מילים מאוד לא יפות שאני לא רוצה ללכלך את הדף בגללו.
(עפרא לפומיה.....)
בושה וחרפה ! ! !
|
|
|
|
|