| נשלח ב-3/8/2022 22:48 |
|
| |
שמתם לב שכל עוטף עזה - עשרות אלפי אנשים בעוצר?
בתקשורת לא מרבים לדבר על זה,
אבל אין רכבת לנתיבות ולא לשדרות ולא לאופקים,
כל התושבים של יישובי עוטף עזה בסוג של עוצר !
עשרות אלפי תושבים, אזרחי ישראל ישנים בממדי"ם
קשה לצאת ולהיכנס,
רוב הכבישים סגורים !
חלק מקווי האוטובוסים לא פעילים,
כי צה"ל מפחד מטילים נגד טנקים שיש לג'יהאד האיסלמי
בגלל מעצר של מנהיגם בשומרון.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2022 18:29 |
|
| |
למי שלא יודע לקרוא בין השורות מה אומרים הכתבים לעניינים צבאיים
צה"ל מזהה באופן רצוף חוליות על הג'יאהד באיסלמי מצוידות בטילים נגד טנקים,
ולכן נותן הנחייה לעוצר על עוטף עזה,
צה"ל צריך לחסל את אותם חוליות, וגם יכול לעשות זאת,
כנראה הוא ביקש לחסל אותם,
כי אם הם יהיו מחוסלות, לא יהיה צורך במצב ביטחוני.
אבל הדרג המדיני שתלוי במפלגות הערביות,
לא מאשר ככל הנראה לצה"ל לחסל את אותם חוליות המצוידות בטילים נגד טנקים.
לחלק מהטילים הללו יש טווח של מעל ל5 קילומטר, וחלק 2 עוד שלושה קילומטר,
וכך אוטובוס שנמצא בעומק השטח הישראלי יכול להיפגע מטיל כזה,
גם הרכבות שנוסעות לנתיבות ואופקים ושדרות יכולות להיפגע,
ואז לא תהיה ברירה ויצטרכו לצאת למבצע ברצועת עזה,
ואת זה הערבים בקואליציה לא מרשים !
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 04/08/2022 18:31:15
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2022 19:04 |
|
| |
שמנו לב, אבל לא מתגעגעים לביבי שהכניס מאות אלפים בעוצר-ולא בשל הקורונה, אלא בגלל אוזלת היד שלו בתחום הביטחוני.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 04/08/2022 19:22:14
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2022 19:23 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  | שמנו לב, אבל לא מתגעגעים לביבי שכתוצאה מרפיסות הדעת שלו הכניס מאות אלפים בעוצר: לא בשל הקורונה, אלא בגלל אוזלת היד שלו בתחום הביטחוני. |
|
אם לא הבנת, התוצאות הן אותן תוצאות, השאלה היא מה הסיבה ומה המצב. עכשיו, בלי לירות טילים ובלי לאבד אפילו ציפורן של חייל, הגיהד האיסלאמי מושיב חצי מדינה בעוצר ומפנק את המפקד שלו ב72 סוהרות. פעם לפחות היה להם מה להפסיד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2022 20:11 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2022 20:42 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | לךתדע1 כתבה: |  | שמנו לב, אבל לא מתגעגעים לביבי שכתוצאה מרפיסות הדעת שלו הכניס מאות אלפים בעוצר: לא בשל הקורונה, אלא בגלל אוזלת היד שלו בתחום הביטחוני. |
|
אם לא הבנת, התוצאות הן אותן תוצאות, השאלה היא מה הסיבה ומה המצב. עכשיו, בלי לירות טילים ובלי לאבד אפילו ציפורן של חייל, הגיהד האיסלאמי מושיב חצי מדינה בעוצר ומפנק את המפקד שלו ב72 סוהרות. פעם לפחות היה להם מה להפסיד נשלח מהאנדרואיד שלי |
| על מה אתה מדבר, איזה קורולציה אתה עושה: עשרות אלפים זה לא מיליון אזרחים בעוצר. הטילים, הפחד מהטילים, הלילות ללא שינה בלוני התבערה ששוגרו ללא רחם ובלי שישראל תגיב .נשאר לנו לדון רק על הפינוק של המחבלים בימי ביביהו המלך שהבטיח לפני כל מערכת בחירות לטפל בעניין . חרף הבטחתו אני לא מאשימה אותו בפינוק המחבלים, משום שהוא כידוע לך לא קורא חומר ולא זוכר ולא יודע כלום, לא הקשבת לעדות שלו בוועדת החקירה לחקר האסון במירון?!
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 04/08/2022 20:54:50
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2022 20:51 |
|
| |
אני מצפה לאיזה מהלך יצירתי של צה"ל. כמו למשל, להכניס לאחד הכבישים מול הצלפים שלהם רכב עם בובות בדמות חיילים ולתת להם לפוצץ אותו עם טיל...
על הפגיעה הישירה הזו, אפשר יהיה "להבליג" ובכך להחזיר את המצב לשיגרה..
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2022 21:05 |
|
| |
למה הדרג המדיני תלוי במפלגות הערביות? שיפילו את ממשלת המעבר שימיה קצובים? את הקואליציה שלא קיימת? או שהם פוזלים לאחרי הבחירות, שהם מדמיינים שינצחו בה ויעשו שוב קואליציה ערבית-שמאלנית? ואולי היועה"מ לא מאפשרת - כי זו ממשלת מעבר והיא החליטה שרק היא תחליט...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2022 21:11 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | אני מצפה לאיזה מהלך יצירתי של צה"ל. כמו למשל, להכניס לאחד הכבישים מול הצלפים שלהם רכב עם בובות בדמות חיילים ולתת להם לפוצץ אותו עם טיל...
|
| קח בחשבון שגם אם אנחנו החלטנו על "שיתוק מרצון" זה נחשב לנקמה שלהם בישראל. אחרת, אין לדבר סוף משום שהם יכולים לשלוח טיל נ"ט בזמן אחר. לגבי ההצעה שלך: חייבים שלבובות ש"יפגעו" יהיו דם , לוויות ר"ל, אחרת, זה לא יעבוד.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 04/08/2022 21:12:57
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2022 22:34 |
|
| |
. "שיבוש החיים של אלפי משפחות בדרום בגלל מעצר בגדה זה הישג שהג'יהאד האיסלאמי לא היה יכול אפילו לחלום עליו", אומר גורם ביטחוני הבקיא בנושא ל'הארץ'.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2022 23:18 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | אני מצפה לאיזה מהלך יצירתי של צה"ל. כמו למשל, להכניס לאחד הכבישים מול הצלפים שלהם רכב עם בובות בדמות חיילים ולתת להם לפוצץ אותו עם טיל...
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2022 11:07 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2022 11:16 |
|
| |
הבדיחה היא שההתנהלות הזו מאוד מזכירה את ההתנהלות של ביבי בתחילת הקורונה. ואני מאמין שראשי הגיהד האיסלמי מספיק חכמים להשאיר את המצב מתוח ולתקוע את הישראלים לכמה שיותר זמן. בכלל יש לשכנים שלנו אהבה להרוס לישראלים את החופש נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2022 11:22 |
|
| |
למי ששכח,
רצוי שיתבונן ויבין כמה קצינים בצה"ל הם 'אנשים חכמים' בנושאים מדיניים,
עכשיו קראתי שיש קצינים בכירים בצה"ל שהם בעד שיהיה ללבנונים העניים אסדת גז,
בתירוץ, שיהיה לנו מה לתקוף.
מה שמלמד ש'אין גבול לטמטום'
שמעתם על מדינה שרוצה לתת סיוע כלכלי עצום לארגון טרור שרוצה להשמיד אותה?

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 05/08/2022 11:51:11
|
|
|
|
|