|
|
| נשלח ב-7/8/2022 12:28 |
|
| |
משחרב בית המקדש ניתנה הנבואה לשוטים... ב ט' באב לקחתם גם ט' חלקים.... מסתבר שאין גבול לטיפשות ולטימטום.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2022 12:43 |
|
| |
| momeir כתב: |  | "לך תדע", את/ה טוענ/ת שנתניהו לא מספיק ימין. אז הפיתרון זה ללכת עם השמאל? אפה ההיגיון?
תוקן על ידי momeir ב- 07/08/2022 12:26:21 |
| אני בוחנת את נתניהו ע"פ מעשיו ולא מתייחסת למסרים השקריים , בכל אופן, נתניהו הפך לנטל על מחנה הימין ולצערי הרב למושיע המפלגות האנטי ציוניות, שבלעדיו, היו פסולים לקואליציה
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2022 13:53 |
|
| |
momeir
| לךתדע1 כתב: |  | "לך תדע", את/ה טוענ/ת שנתניהו לא מספיק ימין. אז הפיתרון זה ללכת עם השמאל? אפה ההיגיון?
תוקן על ידי momeir ב- 07/08/2022 12:26:21 אני בוחנת את נתניהו ע"פ מעשיו ולא מתייחסת למסרים השקריים , בכל אופן, נתניהו הפך לנטל על מחנה הימין ולצערי הרב למושיע המפלגות האנטי ציוניות, שבלעדיו, היו פסולים לקואליציה |
|
או קיי. הבנתי מה לא. הבנתי ש " נתניהו הוא לא ימין. נתניהו הוא נטל" בבקשה תסביר/י תנמק/י מה כן? מי לדעתך האדם המתאים שרצוי וראוי ביותר להנהיג את המדינה?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2022 14:20 |
|
| |
| פלדלפי כתב: |  | רק אחרי שביבי הלך אנשים מתחילים להבין מה שאני כותב פה כבר כמה שנים...
וזה עוד ראש ממשלה חלול ונבוב... תחשבו שהיה פה ראש ממשלה אמיתי איך זה היה עובד ....
אם ביבי היה בשלטון אחד מתושבי העוטף היה חוטף טיל על הרכב ול"ע מת וביבי היה מפציץ כמה עמדות שמירה הגא"פ היה מפציץ בכל הארץ וביבי תוקף עוד 2 עמודות ולוחץ להפסקת אש |
|
מסכים אמנם, את הביביסטים אין שום סיכוי בעולם לשכנע. עוד כמה ימים, הם יתחילו לתקוף את עצם היציאה למבצע. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2022 18:34 |
|
| |
| momeir כתב: |  | "לך תדע", את/ה טוענ/ת שנתניהו לא מספיק ימין. אז הפיתרון זה ללכת עם השמאל? אפה ההיגיון?
תוקן על ידי momeir ב- 07/08/2022 12:26:21 אני בוחנת את נתניהו ע"פ מעשיו ולא מתייחסת למסרים השקריים , בכל אופן, נתניהו הפך לנטל על מחנה הימין ולצערי הרב למושיע המפלגות האנטי ציוניות, שבלעדיו, היו פסולים לקואליציה
או קיי. הבנתי מה לא. הבנתי ש " נתניהו הוא לא ימין. נתניהו הוא נטל" בבקשה תסביר/י תנמק/י מה כן? מי לדעתך האדם המתאים שרצוי וראוי ביותר להנהיג את המדינה? |
| בימין, יש מספיק אנשים מוכשרים שיכולים להחליף אותו. להשאיר אותו כאופציה יחידה?! ,פירושו, לחזור למצב הנוכחי...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2022 19:09 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | בתחבולות תעשה לך מלחמה. "הרפיסות" שישראל שידרה בימים האחרונים ופתיחת מעבר ארז להכנסת דלקים הרדימה אותם. התקיפה המוצלחת שבה חוסל ג'ברי יחד עם עוד כ-15 מחבלים מוכיחה שהייתה כאן תחבולה יפה.מי שחושב שלביבי לא היו "תחבולות מלחמה" שיחשוב מחדש. לביבי היה תחבולה תמידית : הוא היה נותן לראשי המחבלים מספיק זמן כדי להיכנס לבונקרים, וכך היו לו פרטנרים לסיום הלחימה. אה, שכחתי, וכתובת, להעביר את המזוודות עם הכסף לעומתו, לפיד נותר בלי פרטנרים למשא ומתן כדי לסיים את הלחימה, אם כך , קשה לי שלא להסכים עם מיודענו רעיונוביץ שביבי, הוא גאון עולם ."בלי עין הרע"!
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 07/08/2022 11:07:28 |
| ועל זה התכוון הקופירייטר "נתניהו עושים שלום בטוח" שהוא שומר על המחבלים למשא ומתן לשלום. "מסכן לפיד": שהורה לחסל את המחבלים "ולא נותרו לו פרטנרים לשלום."
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 07/08/2022 19:41:39
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2022 13:48 |
|
| |
תניא
אכן, ביבי פחד מהצל של עצמו ומהאופזיציה מהשמאל ללפיד אין אופוזיציה משמאלו ביבי מתפקד הרבה יותר טוב עם יותר ביטחון עצמי באופוזיציה מאשר בראשות הממשלה חבל
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2022 17:28 |
|
| |
מהמזרחן אדי כהן :
המבצע החל לאחר מעצרו של בסאם אל סעדי, פעיל בכיר בג'יהאד איסלאמי מג'נין והסכם הפסקת האש של לפיד מראה נכונות גבוהה לשחררו. אז למה עשית את כל זה יא לפיד? "הצהרה בנושא הפסקת האש במסגרת רצונה של מצרים לסיום מצב המתיחות הנוכחי ברצועת עזה, הגבירה מצרים את מגעיה עם כל הצדדים להכיל את ההסלמה הנוכחית, ולאור מגעים אלו הזמינה מצרים להפסקת אש באופן מלא והדדי החל משעה 2330 יום 7/8/2022 (זמן פלסטין) ומצרים תעשה מאמצים ומתחייבת לפעול לשחרור השבוי 'ח'ליל אלעואודה' והעברתו לטיפול, וכן לפעול לשחרור השבוי 'בסאם אלסעדי' בהקדם האפשרי".
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2022 18:45 |
|
| |
המזרחן אדי כהן עוד יצטער על הפוסט שכתב.
ערוץ אל-ג'אזירה פרסם את נוסח טיוטת הקריאה המצרית להפסקת האש ולפיו מצרים תציין כי היא "עושה מאמצים לפעול לשחרור" של שני אסירים וזאת לאחר שישראל סירבה להסכים לשחררם.
ומשכך, ההסכם אינו כולל ויתורים משמעותיים כלשהם מצידה של ישראל, מעבר להתחייבות מצרית אמורפית "לפעול לשחרורם" של שני האסירים מהג'יהאד האיסלאמי, אחד מהם הוא באסם א-סעדי, שמעצרו בשבוע שעבר בג'נין יצר את המתיחות שהובילה בסופו למבצע עלות השחר, והשני הוא העציר המנהלי חליל עוואודה ששובת רעב כבר יותר מ-140 יום.
ישראל מיהרה להבהיר כי אין כל התחייבות לשחרור העצירים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2022 09:33 |
|
| |
מצדרביעי
| גרשום כתב: |  | המזרחן אדי כהן עוד יצטער על הפוסט שכתב.
ערוץ אל-ג'אזירה פרסם את נוסח טיוטת הקריאה המצרית להפסקת האש ולפיו מצרים תציין כי היא "עושה מאמצים לפעול לשחרור" של שני אסירים וזאת לאחר שישראל סירבה להסכים לשחררם.
ומשכך, ההסכם אינו כולל ויתורים משמעותיים כלשהם מצידה של ישראל, מעבר להתחייבות מצרית אמורפית "לפעול לשחרורם" של שני האסירים מהג'יהאד האיסלאמי, אחד מהם הוא באסם א-סעדי, שמעצרו בשבוע שעבר בג'נין יצר את המתיחות שהובילה בסופו למבצע עלות השחר, והשני הוא העציר המנהלי חליל עוואודה ששובת רעב כבר יותר מ-140 יום.
ישראל מיהרה להבהיר כי אין כל התחייבות לשחרור העצירים.
|
|
הלוואי ואתבדה, אבל אם יש לי את אדי כוהן מול "גורם רשמי" מטעם החלול השטחי שלבושתנו נושא בתואר ראש הממשלה, אני כמובן מאמין יותר לאדי כוהן...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2022 10:44 |
|
| |
אתה בהחלט רשאי לסמוך כמו אדי כהן על המצרים שיצליחו להביא לשחרורם של שני המחבלים.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2022 19:48 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | הממשלה הרעועה נכנסה לפלונטר. מצד אחד כל הדרום בעוצר ומצד שני הערבים לא עושים כלום, סתם צוחקים עלינו. אז הם ירו שני טילים - משהו די שגרתי, וקראו לו שם מפוצץ כי בזה הם טובים. עכשיו גם נתנו לגיטימציה לפתיחת מלחמה. אין כאן שום מהלך צודק ואחראי, והאמת אין כאן שום מהלך בכלל. הערבים לא הגיבו כי עוד מעצר לא משחק להם, אבל אנחנו הראנו להם כמה אנחנו פחדנים וכמה קל לשחק בנו. עכשיו הדם שיישפך יהיה באשמת ישראל ובצדק. הם נתנו לגיהד האסלמי את כל ההצדקות.... אצל ביבי הכל היה אחראי יותר, ומלחמות היו קורות בגלל הערבים ולאחר אירוע משמעותי. ככה זה צריך להיות (כמובן שהייתי מצפה להכרעות במלחמה וכדו אהל זה עוד עניין). כאן אנחנו גם עצרנו, גם פחדנו, גם כאילו פתחנו במבצע אבל לא עשינו כלום וגם יהיה מגיע לנו טילים. זה טמטום שרק היחצנים של לפיד יכולים לרקוח. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| זה מטומטם לומר "שהדם שיישפך יהיה באשמת ישראל" רק מי ששונא את עמו יטען טענות אלה...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2022 21:01 |
|
| |
אכן, הגיהד האסלמי שונא את תושבי מדינת ישראל, והם טןענים את זה והקהילה הבינלאומית מסכימה עם הטענה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|