בית פורומים בחדרי חרדים

תאונה מחרידה ברחוב שמגר ליד רב שפע

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/8/2022 23:30 לינק ישיר 

יום רודף יום, עוד תאונות ועוד תאונות. איך אפשר להמשיך? צריך לקרוא לחשבון נפש, תענית ציבור, משהו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2022 23:54 לינק ישיר 
hhaavv

ירון777 כתב:
צריך לקרוא לחשבון נפש, תענית ציבור, משהו.

חלילה! מי שמך למזכירה של הקב"ה??? (תגובה מקובלת וצפויה במחוזות הפורום. דעתי, כלומר דעתי לא קובעת, אבל כך כתוב בחז"ל וברמב"ם הידוע וכו', כמובן שונה.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2022 00:04 לינק ישיר 

אפילו כאן היה פעם אשכול
על המדרכות הצרות בשמגר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2022 00:27 לינק ישיר 

ירון777 כתב:
יום רודף יום, עוד תאונות ועוד תאונות. איך אפשר להמשיך? צריך לקרוא לחשבון נפש, תענית ציבור, משהו.
חשבון נפש צריך לעשות בכל מקרה, אבל קודם צריך להכניס לחברות התחבורה בודקים חיצוניים לאוטובוסים, אני בטוחה שבמידה והאוטובוסים ייבדקו ע"י, ייחסכו הרבה אבדות בנפש- "ונסים גלויים". מידיעה: נהג שעבד באגד ירושלים התלונן על בעיה בבלמים, ושאל את האחראי עליו האם הוא רוצה שיעשה תאונה?! חיש מהר, הנהג מצא את עצמו בחוץ, בה בעת, שאגד מלינה נהגים ערבים בבתי מלון .אני מציעה לחקור את עובדי התחזוקה במסופי אגד. ולערוך בדיקות פתע לאוטובוסים.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 12/08/2022 00:38:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2022 00:38 לינק ישיר 
מצדרביעי

ללך תדע- הפעם לשם שינוי אני מסכים אתך, רק לא נראה לי שזה כל כך מעניין את השרה שמן הסתם את מעריצה, אלא אם כן גם פה תכניס משהו מגדרי כמו בדיקת בלמות במקום בלמים....

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 12/08/2022 00:38:23

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2022 00:43 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
ללך תדע- הפעם לשם שינוי אני מסכים אתך, רק לא נראה לי שזה כל כך מעניין את השרה שמן הסתם את מעריצה, אלא אם כן גם פה תכניס משהו מגדרי כמו בדיקת בלמות במקום בלמים....

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 12/08/2022 00:38:23

אתה חושד בי שאני משתייכת לדגל התורה?!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > תאונה מחרידה ברחוב שמגר ליד רב שפע
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.