בית פורומים בחדרי חרדים

המזרוחניק איתמר בן גביר : אם היה לי בן הומו הייתי מחבק אותו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/8/2022 18:07 לינק ישיר 

גרשום כתב:

קלעפער כתב:
אני תוהה אם הבן שלו יהפוך לשמאלני מצביע למפלגה ערבית או מרץ האם הוא יחבק אותו?...
במצב כזה הוא יחבק אותו כמו שעשיו חיבק את יעקב.

ואם הבן שלו יהפוך לחרדי, אז הבן יחבק אותו כמו שלבן חיבק את יעקב

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2022 18:46 לינק ישיר 

מישהו פה יורד לטיעונים ברמת ביבי הצביע בעד ההתנתקות.יש מספיק טיעונים רציניים נגד חיזוק הכח הדתלי,לא צריך להשתטות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2022 19:11 לינק ישיר 

באמת איתמר בן גביר צודק לחלוטין לא זורקים בן ולא בת בשום מצב בעולם וכל מי שחושב שאם הוא ילכלך על בן גביר חרדים שתומכים בו יעזבוהו טעות גדולה יש להם השבוע שמעתי לבד מכמה חרדים שתומכים באיתמר בן גביר ויוטיוב אני מודה להשם שאני לא הבן שלך ויכול להיות שכתבת את מה שכתבת כי אין לך ילדים הרב אורי זוהר עה שר התשובה אומר בסירטון שהתפרסם שילדיו עזבו התגלשו מדרך התורה ורק על ידי קירוב החזיר אותם למוטב והם ניהיו צדיקים גדולים השם יעזור שכולנו נחזור בתשובה באמת ואני תומך באיתמר בן גביר כי הרב ברוך מרזל ודר מיכאל בן ארי איתם אגוטון ערב שבת קודש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2022 20:49 לינק ישיר 

אם בן גביר היה אומר שהיה מרחיק את הבן היו יוצאים נגדו שהוא יוצא נגד ר' גרשון שאמר לחבק אותו בכבוד וידידות 

תכל'ס נכון ,תצביע למי שדואג לאחים שלך לישיבה שלך ולכולל שלך ולחברה שהינך משתייך ובודאי לא למי שמבעיר את השטח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2022 21:44 לינק ישיר 

דם זה לא מים: על משפחה שומרים בכל מצב. ראינו את ר' חיים זצוק"ל איך שהוא הלך לנחם את המשגיח מקלב. ראינו גם באיזה עדינות והבנה התייחסו לקרבנות שלו. כך שאין זה התנהגות ראויה לזרוק בני משפחה-גם אם ל"ע בחרו בדרך לא ראויה. תפילות, ושוב תפילות, והסברת פנים יפות וודוגמה אישית-יביאו את השינוי המיוחל. אני מצדיקה לחלוטין את התשובה של איתמר בן גביר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2022 21:46 לינק ישיר 

מעניין שהם ידעו לעשות בלאגן לגדעון סער שבתו יצאה עם ערבי... ובצדק..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2022 22:04 לינק ישיר 

פסתםנחמד כתב:

מעניין שהם ידעו לעשות בלאגן לגדעון סער שבתו יצאה עם ערבי... ובצדק..

יש סרטון שאיזו בחורה לס' יושבת מול "בית דין" מרבני הדתל, ובין היתר הרב פורמן זיע"א שאל אותה את השאלה הזו - הרי אם היית נקשרת לגוי היית מבינה שהיהדות לא מאפשרת את זה. משאיר לך לנחש מה היא ענתה לו.
לך אני מציע, פשוט לעשות טבלה של הבדלים בין בת שיוצאת עם ערבי לבת שיוצאת מהארון. אולי לפי השווה והשונה בין התופעות תוכל לעשות חשבון למה במקרה כזה יותר מצופה מההורים להתנגד ובמקרה השני לא (אני לא נכנס לשאלה מהי התנגדות ועד כמה, ברור שלכל דבר יש גבולות מינימליים ומקסימליים)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2022 00:49 לינק ישיר 

הוא האחרון שחשוד בהכלה ובהבנה של התופעה. אני לא ממש בטוח שאם היה לו בן כזה היה באמת מחבק אותו.

אז בואו לא נהפוך את היוצרות, האדם הזה סיקריק מטורף, מטורלל פי מאה מכל סיקריק חרדי מצוי, ומי שבוחר בו ממליך על עצמו את הטירוף ועל כל המדינה.

ישנו ציבור חרדי גדול שקצת התרוקן מתוכן בשנים האחרונות, ולכ מצד אחד הוא מחפש את התוכן הדתי שלו ומצד שני חש כמיהה עזה להיות בעל דעה בעולם הגדול, החילוני, ולא להישאר אותו צדיק המתבטל לרבותיו. בן גביר הוא הפיתרון האידאלי, הציונות הקיצונית יש בה בסיס דתי, אהבת הארץ וכל החנטריש הזה, אבל היא מהווה דעה עצמאית ולא הכי חרדית, שם הכל פתוח יותר, אפשר להפגין במעורב ועוד כיו"ב. לכן זה כל כך מושך צעירים חרדים שפוזלים קצת החוצה בלבושם ועוד. והדברים ברורים לכל מבין..

וכך הציבור הכי הגיוני וחושב בעולם, מקיז מדמו לכת הזויה וקיצונית, איזה בושות.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > המזרוחניק איתמר בן גביר : אם היה לי בן הומו הייתי מחבק אותו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.