| נשלח ב-15/8/2022 17:07 |
|
| |
בן גביר יכריז הערב במסיבת עיתונאים על ריצה עצמאית.
יש לו תמיכה של רבבות רבות של תומכים וסיכוי טוב להגיע ל-3.2% כמו בנט בבחירות באפריל 2019...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2022 18:04 |
|
| |
זה היה כל כך מתבקש לאור הזילזול של סמוטריץ באיתמר בן גביר שסקר מאתמול מערוץ 12 נותן בריצה נפרדת לבן גביר 8 ולסמוטריץ רק 5 אני בתור תומך של מפלגת עוצמה יהודית מאוד שמח שאיתמר רץ לבד ויהיה בעזרת השם יתברך הצלחה גדולה לעוצמה יהודית ושנזכה בקרוב לגאולה השלימה במהרה בימינו אמן
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2022 18:18 |
|
| |
אין לו ברירה לאור ההשפלה שסמוטריץ מעביר אותו בשעה שהוא הרבה יותר פופולרי ויש לו תמיכה אדירה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2022 18:48 |
|
| |
בן גביר מביא מנדטים וסמוטריץ מחריב מנדטים
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2022 18:49 |
|
| |
| Yolikk כתב: |  | | זה היה כל כך מתבקש לאור הזילזול של סמוטריץ באיתמר בן גביר שסקר מאתמול מערוץ 12 נותן בריצה נפרדת לבן גביר 8 ולסמוטריץ רק 5 אני בתור תומך של מפלגת עוצמה יהודית מאוד שמח שאיתמר רץ לבד ויהיה בעזרת השם יתברך הצלחה גדולה לעוצמה יהודית ושנזכה בקרוב לגאולה השלימה במהרה בימינו אמן |
|
המציאות מלמדת שבכל ריצותיו הוא לא הצליח להיכנס לכנסת, חרף התמיכה העצומה שיש לו. אלה הן העובדות.
האמון שלי בסקרים מוגבל מאד. אני לא מוציא מכלל אפשרות שהסקר הזה ודומיו שחוזים לו 8 מנדטים הם פייק, שמטרתו לדרבן אותו לרוץ ובכך לשרוף לימין המון קולות.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2022 18:56 |
|
| |
| גרשום כתב: |  |
| Yolikk כתב: |  | | זה היה כל כך מתבקש לאור הזילזול של סמוטריץ באיתמר בן גביר שסקר מאתמול מערוץ 12 נותן בריצה נפרדת לבן גביר 8 ולסמוטריץ רק 5 אני בתור תומך של מפלגת עוצמה יהודית מאוד שמח שאיתמר רץ לבד ויהיה בעזרת השם יתברך הצלחה גדולה לעוצמה יהודית ושנזכה בקרוב לגאולה השלימה במהרה בימינו אמן |
|
המציאות מלמדת שבכל ריצותיו הוא לא הצליח להיכנס לכנסת, חרף התמיכה העצומה שיש לו. אלה הן העובדות.
האמון שלי בסקרים מוגבל מאד. אני לא מוציא מכלל אפשרות שהסקר הזה ודומיו שחוזים לו 8 מנדטים הם פייק, שמטרתו לדרבן אותו לרוץ ובכך לשרוף לימין המון קולות. |
|
גם לתנועת החירות (הליכוד) לקח 30 שנה עד שהשלטון עבר אליה. לבן גביר יש 8 מנדטים בטוחים.
ואגב גם סמוטריץ לא רץ עדיין לבד.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אריאל222 ב- 15/08/2022 19:01:43
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2022 19:06 |
|
| |
אנשים הם מטומטמים ומדמיינים ולא לומדים מטעויות העבר. הציבור הדת"ל שמצביע למפלגות דת"ל מונה בין 8 ל12 מנדטים. כך היה בכך מערכות הבחירות האחרונות וזה לא עומד להשתנות. הציבור הזה נע בין הלייטים של בנט וכהנא (משהו כמו 3-4 מנדטים) לבין הקיצוניים של בן גביר (משהו כמו 3-4 מנדטים), כשבאמצע הציבור הדתי תורני של סמוטריץ. כך זה כבר 20 שנה זה נבדק המון פעמים בכל מערכות הבחירות, ואלו התוצאות. מעולם הבלוק הזה לא הביא יותר מנדטים. גם עכשיו מתמודדים כל השחקנים על המגרש, שקד מחד, (מסתבר שלא תעבור, כי סער וכהנא נוגסים בה), וסמוטריץ ובן גביר מאידך, אין בבנק הקולות הזה יותר מ12 מנדטים.
מאיפה יש לבן גביר 8 מנדטים? זה שטות מוחלטת, הוא לוקח תמיד מנדט מהחרדים (כך זה היה בכל הפעמים שלא עבר את אחוז החסימה, וזה לא עומד להשתנות עכשיו). ויש לו את הכהניסטים שלו הקבועים, אולי אם יקח קצת מהליכוד, בדוחק הוא יכול לגרד את אחוז החסימה, עם סיכויים טובים לראות אותו מלמטה.
תוקן על ידי תם_יושב ב- 15/08/2022 19:08:29
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2022 19:21 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2022 19:36 |
|
| |
| תם_יושב כתב: |  |
אנשים הם מטומטמים ומדמיינים ולא לומדים מטעויות העבר. הציבור הדת"ל שמצביע למפלגות דת"ל מונה בין 8 ל12 מנדטים. כך היה בכך מערכות הבחירות האחרונות וזה לא עומד להשתנות. הציבור הזה נע בין הלייטים של בנט וכהנא (משהו כמו 3-4 מנדטים) לבין הקיצוניים של בן גביר (משהו כמו 3-4 מנדטים), כשבאמצע הציבור הדתי תורני של סמוטריץ. כך זה כבר 20 שנה זה נבדק המון פעמים בכל מערכות הבחירות, ואלו התוצאות. מעולם הבלוק הזה לא הביא יותר מנדטים. גם עכשיו מתמודדים כל השחקנים על המגרש, שקד מחד, (מסתבר שלא תעבור, כי סער וכהנא נוגסים בה), וסמוטריץ ובן גביר מאידך, אין בבנק הקולות הזה יותר מ12 מנדטים.
מאיפה יש לבן גביר 8 מנדטים? זה שטות מוחלטת, הוא לוקח תמיד מנדט מהחרדים (כך זה היה בכל הפעמים שלא עבר את אחוז החסימה, וזה לא עומד להשתנות עכשיו). ויש לו את הכהניסטים שלו הקבועים, אולי אם יקח קצת מהליכוד, בדוחק הוא יכול לגרד את אחוז החסימה, עם סיכויים טובים לראות אותו מלמטה.
תוקן על ידי תם_יושב ב- 15/08/2022 19:08:29 |
|
מסכים איתך. לא יודע מה עומד מתחת לפני השטח (אני שומע כל מיני דיבורים שיש התנהלות מגלומנית של סמוטריץ שבן גביר לא מוכן להכיל אותה), אבל הם חייבים להגיע להסדר. אם אחד מהם לא יעבור זה יהיה ה77 של השמאל... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2022 20:59 |
|
| |
|
יש המון מצביעי ליכוד/שס/ג' שנמאס להם מהפוליטיקאים הזקנים שלא עושים כלום ובן גביר שקרוץ מחומרים אחרים, נותן תקווה של שינוי. בפיגועים בבני ברק ואלעד לא זכינו לראות בפוליטיקאים החרדים שיבואו וישתתפו בצער. שס וג' לא צומחות בשנים האחרונות כי חלק נכבד מהקולות הולכים לבן גביר ולדעתי זה יותר משלושה מנדטים חרדים במצטבר משס וג'. היה לא מזמן ראיון עם קיבוצניק מהדרום שהחליט לעבור ממרץ לבן גביר. עדות לייאוש מהפוליטיקאים הותיקים.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אריאל222 ב- 15/08/2022 21:02:00
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2022 21:06 |
|
| |
לה''ו. 1) רוב הכהניסטים לא מצביעים כלל! 2) הסקרים הם שקרים של ממש 3) מצביעי סמוטריץ' לא יצביעו אם בן גביר שם, והמזרחיים לא יצביעו לסמטוריץ'. עכשיו קחו את הנתונים הנ''ל, ותבינו מה שבא לכם... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2022 21:41 |
|
| |
| אריאל222 כתב: |  |
|
יש המון מצביעי ליכוד/שס/ג' שנמאס להם מהפוליטיקאים הזקנים שלא עושים כלום ובן גביר שקרוץ מחומרים אחרים, נותן תקווה של שינוי. בפיגועים בבני ברק ואלעד לא זכינו לראות בפוליטיקאים החרדים שיבואו וישתתפו בצער. שס וג' לא צומחות בשנים האחרונות כי חלק נכבד מהקולות הולכים לבן גביר ולדעתי זה יותר משלושה מנדטים חרדים במצטבר משס וג'. היה לא מזמן ראיון עם קיבוצניק מהדרום שהחליט לעבור ממרץ לבן גביר. עדות לייאוש מהפוליטיקאים הותיקים.
תוקן על ידי אריאל222 ב- 15/08/2022 21:02:00 |
|
דבר נוסף, בן גביר פחות מזוהה מגזרית. אנשים לא נישתיים יצביעו לבן גביר אם העמדות שלו מוצאות חן בעיניהם. סמוטריץ זה לחרדלים שלא תומכים בבן גביר ושאין להם בעיה אישית עם סמוטריץ, ואני בספק כמה מנדטים הם...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי הדיבוק ב- 15/08/2022 21:42:35
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2022 22:13 |
|
| |
המכנה המשותף בין בן גביר ופייגלין ששניהם עוברים רק בסקרים כשהם רצים לבד. מה האינטרס של הסוקרים תחשבו לבד.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2022 22:20 |
|
| |
הסקרים כן יודעים במידה בינונית, אי אפשר לפסול אותם. יש המונים שבן גביר גורף, אם זה כאלה שלא הצביעו בעבר, אם זה פורשים מכל המפלגות, בן גביר הוא הגון, הוא רהוט, הוא משפטן, יש לו ערכים, והוא נותן תקוה למדינה המטומטמת הזאת שנותנת פינוק למחבלים וערבים, ונותנת להם להשתולל ! בן גביר הוא אדם כריזמתי, הסקרים נותנים לו שוב ושוב לפחות 6 מנדטים ויותר ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2022 22:29 |
|
| |
הם נתנו לו גם בעבר, את התוצאות בקלפי ראינו כולנו
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2022 22:37 |
|
| |
סקרים יודעים לקלוע באופן כללי, זה מתי שאתה בודק מגמה, אמנם הסקר פחות יודע לחזות מפלגות קטנות ומגזרים מסוימים, ובעיקר ערבים ורוסים, וגם אז אם אתה בודק מגמה אז אתה יכול לדעת בוודאות סבירה בכמה מנדטים מדובר. חשוב גם לבדוק מגמה במפלגה, בן גביר הולך וגדל מאוד, הוא הכפיל את הכוח שלו לאחרונה, צפוי שהוא יגדל עוד ועוד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|