בית פורומים בחדרי חרדים

בנימין נתניהו מוציא ספר חדש - סיפור חיי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/8/2022 21:55 לינק ישיר 
בנימין נתניהו מוציא ספר חדש - סיפור חיי

ראש האופוזיציה מוציא ספר חדש - סיפור חיי

הספר יצא בעברית אחרי הבחירות

תמונה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2022 22:01 לינק ישיר 

כתב - מוטי קסטל - עיתונאי ערוץ 14

"ביבי- סיפור חיי". זה שמו של הספר החדש של רה"מ לשעבר בנימין נתניהו, שצפוי לצאת בקרוב ע"י שיבולת. הספר עב כרס. למעלה מ180,000 מילים, קרוב ל600 עמודים. נתניהו כתב אותו במשך תשעה חודשים מאז שהחל את תפקידו כראש האפוזיציה. בלילות, בסופ"ש, בנסיעות הארוכות בכבישים.

נתניהו גם מודה בספר
בקריצה על פסק הזמן מראשות הממשלה שאפשר לו להתפנות לכתיבת סיפור חייו. המכירה המוקדמת של הספר תתחיל בתחילת החודש הבא והספר צפוי להגיע למדפים ולרוכשים ב22 לנובמבר, במקביל לפרסום המהדורה האנגלית שתראה אור בהוצאה האמריקאית Simon & Schuster.

בשונה מהספרים הקודמים שכתב, מקום תחת השמש,
'כיצד יוכל המערב לנצח את הטרור', ו'מכתבי יוני' שערך, כאן מדובר על ספר אינטימי. נתניהו מספר על הילדות שלו בירושלים, על התקופה שהיה בארה"ב, היחסים עם יוני, השירות בסיירת מטכ"ל ועוד. וכמובן גם סודות, סיפורים מאחורי הקלעים של הרגעים הגדולים בהם הוא שימש כראש ממשלה.
ורגעים מול מנהיגים ברחבי העולם. זה צפוי להיות הספר הנמכר ביותר בעשור האחרון - לפחות בישראל. בארה"ב הוא ייצא במאות אלפי עותקים. על כריכת הספר כתב נתניהו בין היתר: "בסיפור חיי שזורים יגון ושמחה, אכזבות והצלחות, לקחים שלמדתי ואנשים שאהבתי. הסיפור האישי שלי כרוך בסיפור תקומתו של עמנו. הוכחנו שעם אמונה ונחישות ניתן לגבור על כל מכשול ולהבטיח עתיד מזהיר למדינתנו". "אני נרגש לחלוק עמכם את סיפורי בתקווה שהפסגות, התלאות והתובנות שאספתי לאורך הדרך יספקו השראה לכל המבקשים לחיות חיים בעלי משמעות".
Image

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2022 22:24 לינק ישיר 

המשך....

נתניהו מספר בספרו החדש על הפסדו בבחירות לברק ב1999, וחושף כי בגיל 50 חשב שסיים את הקריירה הפוליטית שלו. מי שניחם אותו היה ביל קלינטון: "זמן קצר אחרי פרסום תוצאות המדגמים הודעתי על התפטרותי מראשות הליכוד ומהכנסת. אריאל שרון נבחר לראשות הליכוד והנהיג את האופוזיציה. לא חלף זמן רב עד שהטלפון צלצל ועל הקו היה ביל קלינטון. בדרכו העליזה הוא ביקש לנחם אותי על ההפסד. "אתה תחזור" הוא אמר. שרה הסכימה. אני עצמי פקפקתי בכך. הייתי בן 50. מבחינתי, עתידי הפוליטי כבר היה מאחוריי".

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 16/08/2022 22:24:40

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2022 22:26 לינק ישיר 

משמע שהוא נכנע?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2022 22:28 לינק ישיר 

קטע מרתק מהספר החדש של רה"מ לשעבר נתניהו בו הוא כותב בנוגע ליכולת הרטורית הנדירה שלו: "כמה ספרים ומאמרים נכתבו במהלך השנים בניסיון לחשוף את "הסודות" המקצועיים שלי בהופעה אפקטיבית מול קהל.
אף אחד ממחבריהם לא טרח לראיין אותי לפני כן.

היו שטענו שעברתי חודשים של אימונים אינטנסיביים
בארה"ב, והם הכינו אותי כראוי להופעות בטלוויזיה.

למעשה, ה'הדרכה' היחידה שקיבלתי, אם אפשר לקרוא לזה כך, היו שני מפגשים בני 45 דקות עם ליליאן ויילדר, מאמנת תקשורת מנוסה, וגם הם ביוזמתה.
היא יצרה איתי קשר לקראת תום הקדנציה שלי באו"ם וביקשה לראות אותי. זה היה שנים אחרי שהמוניטין שלי
כבר התבסס כמתקשר אפקטיבי".

Image

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 16/08/2022 22:28:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2022 22:44 לינק ישיר 

יש קטעים בטוויטר של ליברמן, על המנדט ה12 זה מהספר או פרודיה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2022 22:46 לינק ישיר 

נפתלי בנט, לא ניצח מגפה וביבי עוד לא הצליח לנצח טרור למרות שבספרו "מקום תחת השמש" 1995 הוא נותן עצות לכל העולם ואשתו, איך מנצחים טרור , משניהם, לא הייתי רוכשת מכונית משומשת ובוודאי שלא את הספר שכתבו. במקרה הזה, באמת שחבל על העצים שנכרתו למען הדפסת ספרו...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 16/08/2022 22:55:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2022 00:32 לינק ישיר 

מעניין מי קהל היעד של הספר? מצביעי ביבי, לא ממש קוראים ספרים, רק עונדים קמעות. אלו שקוראים ספרים, לא מאמינים למילה של האיש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2022 00:41 לינק ישיר 

הירוק כתב:
מעניין מי קהל היעד של הספר? מצביעי ביבי, לא ממש קוראים ספרים, רק עונדים קמעות. אלו שקוראים ספרים, לא מאמינים למילה של האיש.
יש לך את זה ביותר מתנשא? לטענתך לפחות כ 50% מקהל הבוחרים היהודי החילוני במדינה לא קורא ספרים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2022 01:18 לינק ישיר 

חברי כת רלב שבפורום התעוררו לחיים... חזרו למאורה שלכם.
קונים ספר כי הוא מעניין לקריאה.נקודה.
אין ספק שאקנה אותו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2022 08:50 לינק ישיר 
חלאה גזענית כתב:

הירוק כתב:

עוד אמירה של חלאה גזענית,  שטופת מח , כפוי טובה למי שהיטיב עימו , איכס של זבל אנושי  שעושה הכללות...

תוקן על ידי momeir ב- 17/08/2022 09:09:28

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2022 09:14 לינק ישיר 

הוא כתב חלק א' ? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2022 09:24 לינק ישיר 

[quote]מעניין מי קהל היעד של הספר? מצביעי ביבי, לא ממש קוראים ספרים, רק עונדים קמעות. אלו שקוראים ספרים, לא מאמינים למילה של האיש. יש לך את זה ביותר מתנשא? לטענתך לפחות כ 50% מקהל הבוחרים היהודי החילוני במדינה לא קורא ספרים[/quote איך הגעת ל50 אחוז? לא דיברתי על ההיבטים החרדים, דיברתי על הליכודניקים, זו המציאות. כמו שיש פערים בשירות ביחידות מובחרות ואחוזי בגרות בין תומכי ביבי למתנגדיו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2022 09:42 לינק ישיר 

הירוק כתב:

[quote]מעניין מי קהל היעד של הספר? מצביעי ביבי, לא ממש קוראים ספרים, רק עונדים קמעות.אלו שקוראים ספרים, לא מאמינים למילה של האיש.יש לך את זה ביותר מתנשא? לטענתך לפחות כ 50% מקהל הבוחרים היהודי החילוני במדינה לא קורא ספרים[/quoteאיך הגעת ל50 אחוז? לא דיברתי על ההיבטים החרדים, דיברתי על הליכודניקים, זו המציאות.כמו שיש פערים בשירות ביחידות מובחרות ואחוזי בגרות בין תומכי ביבי למתנגדיו.

ברור, הרי כל החרדים הם מלומדים ובקיאים בשפות וב70 חכמות, ורק מי שמצביע ליכוד הוא אנלפאבת. וזו גם לא התנשאות - או כמו שאמר מי שאמר: "זה שאני הכי חכם, הכי יפה, הכי מוצלח והכי טוב לב, ממש לא אומר שאני מתנשא".
והראיה מקבלה ליחידות מובחרות גם היא הוכחה מצוינת, הרי כולנו יודעים מאיזו אוכלוסייה מתקדמים בצבא ולמה.

אבל בשביל שלא תצא בלי הוכחות, אשמח שתברר כמה חרדים ושמאלנים יש ב"חוג הפרופסורים למען ארץ ישראל"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2022 10:07 לינק ישיר 

ממש ענוותן כהילל...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2022 12:10 לינק ישיר 
momeir

היום פורסם ״מדד שנגחאי״ החדש של האוניברסיטאות הטובות ביותר בעולם (מתפרסם פעם בשנה). במקום הראשון מתחלקות 3 אוניברסיטאות - כרגיל, הרווארד, MIT, וסטאנפורד.
ואם כבר מדברים, אחד המועמדים לראשות ממשלת ישראל בבחירות הקרובות, מחזיק בשלושה תארים מאוניברסיטאות הרווארד ו-MIT. (רמז: הוא לא חרדי ולא שמאלני....)
מולו מתמודד בור שלא סיים תיכון אין לו תעודת בגרות ואינו עומד בדרישות הקבלה של לימודי קוסמטיקה במיכללת טבריה.
דילמה לא פשוטה עומדת בפני הבוחר.

תוקן על ידי momeir ב- 17/08/2022 12:11:48

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בנימין נתניהו מוציא ספר חדש - סיפור חיי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext