בית פורומים בחדרי חרדים

בנימין נתניהו מוציא ספר חדש - סיפור חיי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/8/2022 14:03 לינק ישיר 

momeir כתב:
היום פורסם ״מדד שנגחאי״ החדש של האוניברסיטאות הטובות ביותר בעולם (מתפרסם פעם בשנה). במקום הראשון מתחלקות 3 אוניברסיטאות - כרגיל, הרווארד, MIT, וסטאנפורד.
ואם כבר מדברים, אחד המועמדים לראשות ממשלת ישראל בבחירות הקרובות, מחזיק בשלושה תארים מאוניברסיטאות הרווארד ו-MIT. (רמז: הוא לא חרדי ולא שמאלני....)
מולו מתמודד בור שלא סיים תיכון אין לו תעודת בגרות ואינו עומד בדרישות הקבלה של לימודי קוסמטיקה במיכללת טבריה.
דילמה לא פשוטה עומדת בפני הבוחר.

תוקן על ידי momeir ב- 17/08/2022 12:11:48

היה זה לוי אשכול-שהביא את הניצחון הגדול במלחמת ששת הימים. לעומתו, נתניהו שלא הפסיק להיכנע לחמאס והפקיר את הנכסים האסטרטגיים של ישראל . אשכול,  בוגר חדר יהודי קלאסי וחקלאי פשוט , אך היה לו את מה שאין לנתניהו: תעוזה, אומץ , וכו' וכו' אהה שכחתי: הוא גם היה ימני בדעותיו ... בכל אופן, ראינו לאחרונה שלאו דווקא-זה שמקבל את כמות המנדטים הגדולה ביותר הוא זה שירכיב את הממשלה.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 17/08/2022 14:07:40

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2022 17:28 לינק ישיר 
מצדרביעי

הירוק כתב:
מעניין מי קהל היעד של הספר? מצביעי ביבי, לא ממש קוראים ספרים, רק עונדים קמעות. אלו שקוראים ספרים, לא מאמינים למילה של האיש.

הרמה להנחתה קלאסית, עכשיו נשאל היות וכנראה הספר הולך להיות רב מכר ברמה עולמית, איזו מהנחותיך המתנשאות זה יפריך לדעתך? אולי את שניהם?:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2022 16:51 לינק ישיר 

עושה לי רושם,
שיש פה כמה כאלו (כגון. רעינוביץ. רציף. ומצד רביעי.)
שלפחות כמה פעמים ביום,
אומרים; יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח בנימין בן בן ציון לעולם ועד...

ושמא כל הנ"ל, יפסיקו לסמוך על משיח שקר
(מעניין מיהו החמור שלו.)
ויצפו למשיח בן דוד האמיתי!?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2022 17:01 לינק ישיר 

לניוטרל:
אין לי שום סנטימנט לביבי, אבל כמו שכבר הסבירו פה, את הגר"ש אלתר כנראה רוב הציבור לא היה מכיר אם פושעי גור לא היו מתחילים עם הפרעות נגדו, אבל ברגע שהפורעים התחילו עם הפוגרומים - מטבע הדברים רוב הציבור שגם ככה מתעב את הגורים (מהפוגרומים שכוונו נגדו) מזדהה עם הגר"ש...

כך גם להבדיל, כשהתקשורת הצבועה ואליטת ה"חכמים והנאורים" החליטה לרדוף באוססיביות את ביבי כנראה יש לה סיבה טובה מבחינתה מה שאומר שלמי שמשתייך לצד השני יש סיבה טובה דווקא להגן עליו....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2022 18:47 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

לניוטרל:
אין לי שום סנטימנט לביבי, אבל כמו שכבר הסבירו פה, את הגר"ש אלתר כנראה רוב הציבור לא היה מכיר אם פושעי גור לא היו מתחילים עם הפרעות נגדו, אבל ברגע שהפורעים התחילו עם הפוגרומים - מטבע הדברים רוב הציבור שגם ככה מתעב את הגורים (מהפוגרומים שכוונו נגדו) מזדהה עם הגר"ש...

כך גם להבדיל, כשהתקשורת הצבועה ואליטת ה"חכמים והנאורים" החליטה לרדוף באוססיביות את ביבי כנראה יש לה סיבה טובה מבחינתה מה שאומר שלמי שמשתייך לצד השני יש סיבה טובה דווקא להגן עליו....

אז הינך טועה בבחירתך!
בכך, שהינך הופך את הבדיעבד שבדיעבד.
ללכתחילה למהדרין...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2022 18:56 לינק ישיר 
asher177

מצדרביעי כתב:
לניוטרל:

כל מילה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2022 22:08 לינק ישיר 

תוקן על ידי momeir ב- 18/08/2022 22:09:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2022 22:10 לינק ישיר 
אַל תַּעַן כְּסִיל כְּאִוַּלְתּוֹ פֶּן תִּשְׁוֶה לּוֹ גַם אָתָּה

אִישׁ בַּעַר לֹא יֵדָע.  וּכְסִיל לֹא יָבִין אֶת זֹאת.
הבור לא יודע. אבל יש לו תקנה.  הכסיל לא מבין שהוא לא יודע.  
עכשיו  'לך תדע' איך להתמודד איתו? 
ועל זה נאמר:  אַל תַּעַן כְּסִיל כְּאִוַּלְתּוֹ פֶּן תִּשְׁוֶה לּוֹ גַם אָתָּה

תוקן על ידי momeir ב- 18/08/2022 22:12:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2022 01:09 לינק ישיר 

זה יוצר בעיה לפרנסי קריית ספר בעתיד, איך יקראו לרחוב על שמו, 'מקום תחת השמש' או 'סיפור חיי'?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2022 08:56 לינק ישיר 

A_Smithee כתב:

זה יוצר בעיה לפרנסי קריית ספר בעתיד, איך יקראו לרחוב על שמו, 'מקום תחת השמש' או 'סיפור חיי'?

הם כבר עשו פאדיחה כזו כשהם קראו לרחות "נתיבות המשפט", כשבדיעבד היה הרבה יותר מתאים לקרוא לו "תורת גיטין".
ובכלל, אתה מאמין שבקריית ספר יהיה "מקום תחת השמש"?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2022 09:34 לינק ישיר 

תחשיב קל.. הוא רוצה עדיין להיות ראה"מ. יש מצב שבמשמרת שלו יקרו שינויים גדולים בלית ברירה (אירן, חיזבאללה, המשפט שלו שסופו עדיין לוט בערפל), והוא "מסכם" את סיפור חייו שעדיין קורה?

יש מצב שהוא יודע שהוא עומד להפסיד ולפרוש סופית? לא ברור..

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 19/08/2022 09:35:08

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2022 10:55 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

לניוטרל:

החשיבה הזאת מגיעה רק אחרי שאתה כבר סוגד לו ומושפע מהתעמולה, בלי זה לא היית רואה אותו כמו מנהיג שנרדף כשהוא זוכה לכל כך הרבה כבוד וסיקור אוהד בתקשורת.
בלי זה לא היית חושב שהוא החכם ומי שמתנגדים לו הם "חכמים".

"הצד השני" זה האזרחים הפשוטים, אלה שחושבים שהוא עשה בעיקר נזקים, כמו לדוגמה משפחות צעירות עם ילדים שגדלים במרתפים בגלל שהוא הכפיל את מחירי הדיור. אתה משתייך לצד שנגדם וסוגד לאדם הכי אליטיסט בארץ.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2022 11:45 לינק ישיר 

ליונה:
לא הבנת, אני אכן מושפע מהתעמולה אבל השאלה איזו תעמולה...
כשאני רואה שיש אובססיה מטורפת נגדו דווקא אצל אלו שאובססיבים נגדי זה גורם להבין מה האג'נדה הנסתרת כאן...

לשון אחר- אם לדוגמה בנט לא היה זוכה לחיבוק תקשורתי ממחנה היפים והנכונים (ששונא כאמור את כל מי שלא מקבל את תפיסת עולמות כאמור- חרדי, דתי, מסורתי, וכו') על המעשה שהוא עשה, הייתי נותן לו קרדיט שאולי באמת איכשהו הוא פעל "לשם שמיים" (אפילו שתמוה אם ככה למה היה צריך לקחת לעצמו את ראשות הממשלה).

אבל כשאתה רואה איך אותם אובססיביים כאמור נגד ביבי פתאום מחבקים את בנט ומתייחסים אלי בסלחנות שהפוכה ב-180 מעלות מהיחס לביבי אתה מבין שיש פה משהו ושום קשר לזוגות צעירים מסכנים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2022 13:26 לינק ישיר 

ניוטרל המתוק.

מבחינתי לפחות, הנושא הוא לא ביבי.
הימין מרגיש ובצדק, שהשמאל באמצעות התקשורת ובתי המשפט, דואג למלא את החלל באנשים מהאג'נדה הנכונה ולנקות כל אדם שעלול להפריע. כולם זוכרים/שמעו על המוות הפסיכולוגי שעשו לבגין - עד ששברו אותו, ליעקב נאמן עד שהוא התפטר, לשרון עד שהוא עשה פרסה, לקצב עד שהוא נזרק לכלא, לינון מגל עד שהוא התפטר וכו' וכו'. הרעיון הוא ליצור המון כותרות ולא להוריד מסדר היום את הבנאדם - שהוא מהצד גם אדם ובעל משפחה - לשפוך את דמו עד שלא תהיה לו ברירה. רק בתחילת הממשלה הנוכחית ראינו כתבות מלאות בלבבות על האהבה בין אלקין לאשתו, כשכל בר דעת הבין שהן נועדו לחסום כתבות (שכנראה שני הצדדים עבדו עליהן, למקרה שהוא יפנה לצד השני), על עובד ציבור דתי שבגד באשתו וקיים מערכת יחסים פסולה עם אשה שתחת מרותו ובסוף גם פירק את המשפחה.
אגב, לדעתי זה מה שעמד מאחורי רוב התמיכה בהתנתקות, שפתאום הרבה אנשים "פרווה" נהיו תומכים גדולים שלה, וכמה שנים אחר כך - כשכבר לא היה אינטרס, התברר ש"כולם ידעו" מה עושה ניסו שחם במשטרה, ומה עשה קצב בתפקידיו השונים, ומה עומרי שרון, ועוד ועוד. אגב, בחלק גדול מהמקרים מדובר בבעיות חסרות משמעות (פרס לכאורה עשה דברים הרבה יותר חמורים ממגל), אבל התקשורת תנפח ותנפח עד הבנאדם יברח.
והנה קם ביבי, שהוא אחד היחידים (אולי חוץ מקצב) שמוכן ללכת עד הסוף ולא לוותר, ומבחינתי הוא עשוי להיות הראשון שיגרום לאיום הזה למות. לא סתם הוא התחיל את המהפכה בתקשורת, כי בסופו של דבר המשפט מושפע מהתקשורת ולא הפוך. אם הוא יצליח ליצור כאן שוויון מוחלט ביחס לאנשים מגושים שונים, אז הוא מייצג את מה שמחנה הימין צריך עכשיו. כי בשביל שיקום ימני שלא ייכנע לחמאס, צריך לדאוג שלא יעשו לו את המוות סטייל הדגלים השחורים וההפגנות בשל"ג.
אז כן, יש ביקורת ואנשים לא מטומטמים (תבדוק בבקשה איפה יש עדריות אחרי אוסף מגמגמים ואנלפבתים ואיפה יש דמוקרטיה וחשיבה יצירתית באמת וגם המון המון OQ), אבל עדיין צריך להילחם עליו בכל הכח, כי הנצחון שלו הוא התקווה של כולנו!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2022 13:52 לינק ישיר 

בעקבות משיחא חוצפא יסגא ויוקר יאמיר הגפן תתן פריה והיין ביוקר ומלכות תהפך למינות ואין תוכחת בית וועד יהיה לזנות והגליל יחרב והגבלן ישום ואנשי הגבול יסובבו מעיר לעיר ולא יחוננו וחכמות סופרים תסרח ויראי חטא ימאסו והאמת תהא נעדרת נערים פני זקנים ילבינו זקנים יעמדו מפני קטנים בן מנוול אב בת קמה באמה כלה בחמותה אויבי איש אנשי ביתו פני הדור כפני הכלב הבן אינו מתבייש מאביו ועל מה יש לנו להשען? על אבינו שבשמים:
(ויקי טקסט.)
לא כתוב שם, להישען על בנימין נתניהו! ולא על נפתלי בנט!
ולא על יאיר לפיד!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בנימין נתניהו מוציא ספר חדש - סיפור חיי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.