איזה עולם מושחת, משתמשים בראש הישיבה ר' שאול אלתר כדי להלך אימים על הסיעה המרכזית.
אני מקווה שהעסקנים של הראש ישיבה אינם משתפים פעולה עם ניסיון הסחיטה של הסיעה המרכזית. אני מעלה את הדברים משום שקראתי בפורם שאין לראש הישיבה כמות קולות משמעותי. נראה, שהחברים בפורם לא קלטו את האיום: לא מדובר על הקולות אלא על ההכרה בחצרו של ר' שאול על כל המשתמע מכך...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 19/08/2022 02:28:37
נשלח ב-19/8/2022 02:36
איך הסבתא שלי הייתה אומרת: כשנותנים לחזיר את האצבע הוא רוצה את היד: המצב העכשווי הוא המשך-למה שקדם לכניעתו של הרב ליצמן בפני יענקי קנייבסק לפני הבחירות...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 19/08/2022 03:01:28
נשלח ב-19/8/2022 06:40
נורא נוראות! עולם מושחת! האמריקאים משתמשים בטייוואן כדי להלך אימים ולסחוט את הסינים בכך שיכירו בטייוואן.
כך גם דגל מהלכת "אימים" על גור שאם לא יוותרו דגל תכיר בכך שהגר"ש תלמיד חכם ולא ממשנאי ה' (או שזה ביטוי אחר?...) וקהילת פני מנחם שווה לכל קהילה חרדית אחרת. ומותרים לבוא בקהל ה' ואף יתכן שאסור להכותם בשבת קודש!
ומילה על צביעות. שמונה מאות פוסטים על הביטוי של הגר"ח על מצביעי יהב "משנאי ה'" אבל מילה אחת לא על כך שהרבי מגור התיר את דמי בני קהילת פני מנחם בגלל שלא משלמים לו מס חבר...
נשלח ב-19/8/2022 07:37
'
קלעפער כתב:
נורא נוראות! עולם מושחת! האמריקאים משתמשים בטייוואן כדי להלך אימים ולסחוט את הסינים בכך שיכירו בטייוואן.
כך גם דגל מהלכת "אימים" על גור שאם לא יוותרו דגל תכיר בכך שהגר"ש תלמיד חכם ולא ממשנאי ה' (או שזה ביטוי אחר?...) וקהילת פני מנחם שווה לכל קהילה חרדית אחרת. ומותרים לבוא בקהל ה' ואף יתכן שאסור להכותם בשבת קודש!
ומילה על צביעות. שמונה מאות פוסטים על הביטוי של הגר"ח על מצביעי יהב "משנאי ה'" אבל מילה אחת לא על כך שהרבי מגור התיר את דמי בני קהילת פני מנחם בגלל שלא משלמים לו מס חבר...
על מה אתה מדבר? בזמנו, כשלא רצו לקבל את הגר"ש אלתר בביתו של ר' חיים, מחיתי כדבעי, לא זכור לי שזה הפריע לך כשכל דרדק קיבל המלצה מר' חיים ורק ר' שאול משום מה לא זכה לזה. אני הייתי זאת שכתבה בפורום שמדובר בספר תורה ששרוי בצער ויש לעזור לו. ואף פתחתי אשכול בפורם על התמיהה-שר' חיים לא קיבל אותו ובוודאי שלא הבטיח לתורמים שום ברכה. מדוע אני כותבת את הדברים משום שלא ירדת לסוף דעתי. אתה בעצם גם מודה שמדובר במושחתים. אין בינינו שום הבדל, אחרת, מדוע צריך בכלל לשחק עם הקלף שקוראים לו ר' שאול?! אנשים הגונים ולא מושחתים לא היו מתנים את ההכרה בו בטובת הנאה כלשהי ,בייחוד, שמדובר בגאון בתורה ובמידות רק מה ,מדובר בפורקי עול שהתורה לא מעניינת אותם והשקר נר לרגליהם.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 19/08/2022 07:59:27
נשלח ב-19/8/2022 07:56
לך תדע לא הבנתי על מה יצא הקצף מה הבעיה שיאיימו על הסיעה המרכזית ? אם הסיעה המרכזית מאיימת על כל העולם כצפון קוריאה
נשלח ב-19/8/2022 08:02
Yolikk כתב:
לך תדע לא הבנתי על מה יצא הקצף מה הבעיה שיאיימו על הסיעה המרכזית ? אם הסיעה המרכזית מאיימת על כל העולם כצפון קוריאה
סליחה: זמני לא בידי, אני מקווה שתמצא את התשובה לשאלה, בתגובה לקלעפער.
נשלח ב-19/8/2022 08:48
לךתדע1 כתבה:
'
על מה אתה מדבר? בזמנו, כשלא רצו לקבל את הגר"ש אלתר בביתו של ר' חיים, מחיתי כדבעי
אומרים לך: שום דבר לא מפריע לך בהתעללות שעוברת קהילת ר' שאול, אבל אצל ר' חיים אתה מסתכל בזכוכית מגדלת. תשובתך: זה לא נכון! מחיתי כשלא הכניסו את ר' שאול לר' חיים!
היה פה מישהו/מישהי שכתב אתמול נגד מחלוקת ושנאת חינם?
נשלח ב-19/8/2022 17:06
קלעפער כתב:
האיום לא הגיע בדרישה לוויתור כלשהו. דגל לא צריכים שאגודה יוותרו על משהו.
האיום הגיע בתגובה לאיום של אגודה שיתאחדו עם עץ. וכמובן, לאגודה מותר להתאחד עם עץ. כי זה אהבת חינם ומידות טובות. ולדגל אסור להתאחד עם קהילת הגרש"א, כי זה שחיתות נוראה.
נשלח ב-19/8/2022 17:12
אחדש לך משהו הם משתמשים בו כבר זמן רב אף אחד מהם לא הולך ללמוד במוסדותיו, אף אחד מהם לא לוקח חתן לבנותיו ממוסדותיו של ר' שאול, וכן על זה הדרך. כעת בנושא הבחירות הם עשויים אולי לעשות בו שימוש כפי שהשמאל עשה שימוש (להבדיל) בנוכל נפתלי בנט.
נשלח ב-20/8/2022 21:51
נוירולוג כתב:
אחדש לך משהו הם משתמשים בו כבר זמן רב אף אחד מהם לא הולך ללמוד במוסדותיו, אף אחד מהם לא לוקח חתן לבנותיו ממוסדותיו של ר' שאול, וכן על זה הדרך. כעת בנושא הבחירות הם עשויים אולי לעשות בו שימוש כפי שהשמאל עשה שימוש (להבדיל) בנוכל נפתלי בנט.
הם משתמשים בו גם כשהם צריכים ראש ישיבה חשוב שיכבד אירוע.
הם משתמשים בו כשהם צריכים אדם גדול בעל רגש שינחם משפחה כאובה.
הם משתמשים בו כשהם צריכים מישהו שעסוק בללמד עשרות שנים שירצה על לימוד וחינוך.
הם משתמשים בו כשהם צריכים מישהו שיברך ברכה בחופה.
הם משתמשים בו כשהם צריכים שיעור מעניין שימשוך מאות אברכים ובחורים.
הם משתמשים בו ובקהילתו כשהם רוצים למסור שיעור לציבור שמבין משהו.
וכן על זה הדרך.
אחרי שהצגתי את הצד הזה, אחכה למי שיציג את השימוש של גור בחב"ד ובקהילת ר"ש אוירבך, את מספר השידוכים שנעשו בין קהילת גור לבין הקהילות הנ"ל ואת מספר הבחורים מגור שנשלחו ללמוד 'שעה הלכה' ו'מזומנים' בישיבות הנ"ל.
נשלח ב-21/8/2022 23:27
הקוזק הנגזל הגורים מחפשים צדק! מי אתם שתעיזו לדבר על צדק?
נשלח ב-22/8/2022 08:05
כל אמצעי לאיים על גור שמונהגים על ידי מושחתים חס וחלילה לא האדמור זה לגיטימי וראוי לשבח
נשלח ב-22/8/2022 09:36
Yolikk כתב:
הבעיה היא: להשתמש בתלמיד חכם כבתרנגול לכפרות. גם את הבעלזער הם הונו והשתמשו בו והיום, רודפים אותו כאחרון הפושעים, מדובר בפורקי עול שקידשו את הכסף , והאידישקייט נקוט בפיהם רק כדי לשדוד קולות של התמימים בבחירות. בטח לא נעלם מעיניך : ההכרה שלהם ברפורמים? ע"ע הצבעותיהם במועצת העיר ירושלים. הסלוגן של הבנדיטים האלה היה "קדושת ירושלים" ובעצם הם מייצגים במועצת העיר את ליברמן שות' לכאורה. מדובר על מי שנושא את שם השם והדת לשווא לכאורה.
נשלח ב-22/8/2022 10:04
הדיבוק כתב:
לךתדע1 כתבה:
'
על מה אתה מדבר? בזמנו, כשלא רצו לקבל את הגר"ש אלתר בביתו של ר' חיים, מחיתי כדבעי
אומרים לך: שום דבר לא מפריע לך בהתעללות שעוברת קהילת ר' שאול, אבל אצל ר' חיים אתה מסתכל בזכוכית מגדלת. תשובתך: זה לא נכון! מחיתי כשלא הכניסו את ר' שאול לר' חיים!
ראשית כל, לאורך כל התקופה כולל על ההתנהגות החייתית בשבת בחוקותי מחיתי על ההתעללות-אלימות! שנית, כשלא הכניסו אותו לר' חיים גם זה נחשב להתעללות בו ובקהילתו. לכן התשובה שלי תואמת לשאלה של קלעפער.
נשלח ב-23/8/2022 08:15
אני לא חושב שמישהו 'משתמש' פה במישהו, כך דרכה של פוליטיקה. אבל אכן זהו עוול להתנות את הכרתם בר' שאול באיום פוליטי, שרוב הסיכויים שלא יתממש. כי זה אומר שבסוף כנראה לא יכירו בו - כחלק מהסכם עם גור, וזה עוול בדיוק כמו העוול שכל העולם עושה לטייוואן.