בית פורומים בחדרי חרדים

המהלך של בן גביר שיכול לתת נוק אאוט למפלגות הימין

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/8/2022 01:36 לינק ישיר 
המהלך של בן גביר שיכול לתת נוק אאוט למפלגות הימין

ישנם שמועות שיונתן פולארד צפוי להצטרף לרשימת עוצמה יהודית .
אם מהלך כזה אכן יקרה הרי שבן גביר יביא תוצאה דו ספרתית , על חשבונן של המפלגות החרדיות ושאר מפלגות הימין .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2022 01:40 לינק ישיר 

בעיני זו דווקא טעות. היותו של פולארד ציוני ועם כיפה גדולה, לא הופכת אותו ללוחם ימין, והמינוי ייתפס לכל היותר כקוריוז למשוך קולות, כמעשי המיואשים.. חבל..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2022 02:20 לינק ישיר 

למה שחרדי יצביע לבעל תשובה רק בשביל שארה"ב רדף אותו ? ובכלל בכנסת צריך חולה נכה ? צריך שם בריאים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2022 03:41 לינק ישיר 

פולארד לא תורם משהו משמעותי חוץ מהיותו סמל הוא גם לא בכוחות לבוא ולהילחם בכנסת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2022 06:10 לינק ישיר 

חלמא טבא חזית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2022 08:20 לינק ישיר 

יכול להיות שכן או שלא. לדעתי זה לא יוסיף קולות אבל כן ימצב את בן גביר במקום טוב. סמוטריץ תקף לאחרונה את בן גביר בצורה ישירה (לטעמי, לא בחכמה), אם פולרד יהיה ברדימה שלו אנשים פחות ייעזו לתקוף אותה.
בכלל בן גביר משדר מפלגה א-מגזרים, ואדם כמו פולרד שהוא לא בשר מבשרה של הציונות הדתית, יעזור לו תדמיתית.

מה פולארד תכלס יעשה בכנסת? אין לדעת. ככלל הוא אמור להיות אדם מבריק וגם מצוין בידיעת שפות וכדו'. מצד שני יכול גם להיות שהוא מבוגר ולא בקי בהליכים פוליטיים והתוצאה תהיה כמו הרבה ח"כים נשכחים שיש בכל מפלגה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2022 09:48 לינק ישיר 

שאלת את פולארד אם הוא מעוניין בכלל להיכנס לבוץ הפוליטי לפני שאתה מפריח רעיונות? חותם על זה שאין לו אפילו צל של מחשבה בכיוון ולא משנה באיזה רשימה. נשמע כמו ניצול ציני פוליטי על חשבון האיש היקר הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2022 13:58 לינק ישיר 

חיבור עם פולארד יביא 80 מנדט בקל...
קחו בחשבון שלעבור את אחוז הוא לא עובר לבד.. חותם על זה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2022 16:45 לינק ישיר 

דפנה ליאל: יהונתן פולארד מגיב לדיווחים כי בן גביר שוקל להציע לו מקום ברשימה ואומר בחיוך: "חשוב לי לתרום לעם ישראל - אך מקומי איננו בכנסת. אני חושב שכבר סבלתי מספיק".

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2022 16:54 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:

דפנה ליאל: יהונתן פולארד מגיב לדיווחים כי בן גביר שוקל להציע לו מקום ברשימה ואומר בחיוך: "חשוב לי לתרום לעם ישראל - אך מקומי איננו בכנסת. אני חושב שכבר סבלתי מספיק".

עם החוש הומור הזה, הוא חייב להיכנס לכנסת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > המהלך של בן גביר שיכול לתת נוק אאוט למפלגות הימין
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext