בית פורומים בחדרי חרדים

ואולי הגיע הזמן להפסיק עם הבין הזמנים ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/8/2022 03:38 לינק ישיר 

כל שנה מחדש עוד ועוד אסונות ולא לומדים לקח פיגועים טביעות ותאונות איפה הרבים שיעצרו את ההפקרות ? חייבים לעשות חופשות בפיקוח עם הישיבות וכך נחסוך חיי אדם בגשמיות ועוד יותר ברוחניות

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2022 06:17 לינק ישיר 

ארבעת בחורי ישיבת גור שטבעו ל"ע לפני יותר מ 30 שנה לא היה במסגרת ישיבתית? לצערינו חלק מהאסונות קרו גם במסגרת ישיבתית כך שלזרוק את האחריות מההורים לישיבה לא בטוח שזה הפתרון. ולבטל את הבין הזמנים לגמרי גם לא חושב שזה פתרון רוחנית וגשמית.

תוקן על ידי muki28 ב- 21/08/2022 06:18:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2022 08:40 לינק ישיר 

אולי פשוט ללמד את "ונשמרתם מאוד לנפשותיכם" והמסתעף. כשלמדתי בחיידר, לא היה לנו שיעור אחד על זהירות בדרכים, היום אני מורה בחינוך הכללי ויש כל שבוע שיעור על זהירות בדרכים, ושיעור על הגנה מהשמש ועוד כהנה וכהנה, אז אולי אפשר ללמוד קצת מהעגלה הריקה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2022 18:42 לינק ישיר 

הירוק כתב:

אולי פשוט ללמד את "ונשמרתם מאוד לנפשותיכם" והמסתעף.כשלמדתי בחיידר, לא היה לנו שיעור אחד על זהירות בדרכים, היום אני מורה בחינוך הכללי ויש כל שבוע שיעור על זהירות בדרכים, ושיעור על הגנה מהשמש ועוד כהנה וכהנה, אז אולי אפשר ללמוד קצת מהעגלה הריקה.

ולהשיטו בים.
אולי כדאי ללמוד מהעגלה הריקה את מה שהם לקחו מהמלאה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2022 05:46 לינק ישיר 

האסונות קורים בכל המגזרים אך כציבור שנשמר כל השנה מצופה ביתר שאת גם בימי בין הזמנים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2022 09:28 לינק ישיר 

מעמיק2 כתב:

כל שנה מחדש עוד ועוד אסונות ולא לומדים לקחפיגועים טביעות ותאונותאיפה הרבים שיעצרו את ההפקרות ?חייבים לעשות חופשות בפיקוח עם הישיבות וכך נחסוך חיי אדם בגשמיות ועוד יותר ברוחניות

לה''ו. הרבה רוששיבעס חשבו כמוך, אך אז בא מנהל הכספים ואמר להם כמה זה יעלה, והם ירדו מהרעיון המבריק שלך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2022 14:01 לינק ישיר 

בישיבת מיר הקדימו את פתיחת הזמן להיום כל הכבוד להם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2022 14:04 לינק ישיר 

שינוי מתחיל בחינוך.
חינוך המחונך מתחיל מהמחנך.
חינוך המחנך מתחיל מבית אביו.
מה שבאת מהבית פנימה, אותו אתה מנחיל החוצה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2022 17:46 לינק ישיר 

איך אתה רוצה לבטל את הבין הזמנים? הרי יש מי שמוכר פוליסות לבין הזמנים לשמירה עילאה ותוספת שמירה וכו' זה עלול לקלקל הרבה פרנסות בעולם החרדי . מקסימום, אם מהיציאה לבין הזמנים יתרחש אסון ר"ל אז יעשו מגבית לנפגעים. וגם לא ניתן להפריע לאדמורים ורבנים חשובים להגיע בבין הזמנים ל-"לעולם האצילות"-גבוה גבוה בשוויץ ובו כידוע שוכן-אור אין סוף. וכשיורדים מהעולם האצילות, פוצחים בשירים עילאיים עד שמגיעים ליחודא תתאה. ואז ממריאים שוב לעולם האצילות וטסים הביתה בפירסט קלאס. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2022 00:03 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

איך אתה רוצה לבטל את הבין הזמנים? הרי יש מי שמוכר פוליסות לבין הזמנים לשמירה עילאה ותוספת שמירה וכו' זה עלול לקלקל הרבה פרנסות בעולם החרדי . מקסימום, אם מהיציאה לבין הזמנים יתרחש אסון ר"ל אז יעשו מגבית לנפגעים. וגם לא ניתן להפריע לאדמורים ורבנים חשובים להגיע בבין הזמנים ל-"לעולם האצילות"-גבוה גבוה בשוויץ ובו כידוע שוכן-אור אין סוף. וכשיורדים מהעולם האצילות, פוצחים בשירים עילאיים עד שמגיעים ליחודא תתאה. ואז ממריאים שוב לעולם האצילות וטסים הביתה בפירסט קלאס. 

התבלבלת בניק, שים לב להבא

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2022 00:46 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
לךתדע1 כתבה:

התבלבלת בניק, שים לב להבא

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא התבלבלתי. המושגים האלה בימינו שווים לאשה ולגבר כאחד. בנוסף לזה החלטתי שגם אם בעלי אומר לי משהו לכתוב אז אני כותבת בפורם בלי להזכיר אותו ראיתי שבצורה כזאת אני פחות מושכת אש מכל מיני ניקים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2022 05:33 לינק ישיר 

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 26/08/2022 05:38:40

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2024 01:11 לינק ישיר 

בזמן מלחמה ראוי לעשות בין הזמנים ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2024 02:14 לינק ישיר 
על_הדרך

מעמיק2 כתב:
בזמן מלחמה ראוי לעשות בין הזמנים ?
לכן הרבנים קראו לקבוע  -השנה במיוחד- זמן מסודר ללמוד גם בבין הזמנים. 

תוקן על ידי על_הדרך ב- 12/08/2024 02:44:50

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ואולי הגיע הזמן להפסיק עם הבין הזמנים ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext