בית פורומים בחדרי חרדים

בני גנץ - יש בירושלים מקום לבירה פלשתינית - נתניהו -לא, אין

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/8/2022 01:09 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
הנדסת תודעה מספר 18975987

קודם כל גפני לא אמר את מה שצוטט בשמו כפי שכבר הסביר איש חשוב. זו הצואת דברים מהקשרם וסירוסם באופן שקרי המתאים לנציגי השמאל.

אבל זה כבר הספיק להחזיר ללך תדע את הצבע ללחיים, הנה גפני אינו מאמין בקב"ה ובתורה שאומר שהארץ הובטחה רק עד גבול הקו הירוק.
צריך להיות שוטה מופלג לחשוב שגפני חושב כך או יאמר כך בפומבי. כל מה שהוא אמר זה שהוא מתייחס לזכות היהודית על הארץ בתוך תחומי הקו הירוק לא שאלו גבולות א"י התנכיות.

אני לא יודע מהו האינטרס של גפני לסווג עצמו כנוטה לשמאל בנושא המדיני והחברתי, אבל הוא מצהיר שהוא אינו ימין או שמאל אלא מה שנראה לו בשכל. כך צריך להיות. 
אם כך צריך להיות? אז במה הוא מייצג את התורה?! ובאיזה זכות הוא מבקש משומרי תורה להצביע עבורו, בה בעת שרק השכל ולא התורה נר לרגליו?! אתה בעצם מאשר את שאני אומרת תמיד: גפני וחבריו נושאים את שם התורה לשווא- ומנצלים את המאמינים החרדים לקושש קולות עבורם. אולי האינטרס שלו לסווג את עצמו כשמאלני נועד לתחזק את הקשר עם נשות השמאל?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2022 19:33 לינק ישיר 
קלעפער

לךתדע1 כתב:

קודם כל גפני לא אמר את מה שצוטט בשמו כפי שכבר הסביר איש חשוב. זו הצואת דברים מהקשרם וסירוסם באופן שקרי המתאים לנציגי השמאל.

אבל זה כבר הספיק להחזיר ללך תדע את הצבע ללחיים, הנה גפני אינו מאמין בקב"ה ובתורה שאומר שהארץ הובטחה רק עד גבול הקו הירוק.
צריך להיות שוטה מופלג לחשוב שגפני חושב כך או יאמר כך בפומבי. כל מה שהוא אמר זה שהוא מתייחס לזכות היהודית על הארץ בתוך תחומי הקו הירוק לא שאלו גבולות א"י התנכיות.

אני לא יודע מהו האינטרס של גפני לסווג עצמו כנוטה לשמאל בנושא המדיני והחברתי, אבל הוא מצהיר שהוא אינו ימין או שמאל אלא מה שנראה לו בשכל. כך צריך להיות. אם כך צריך להיות? אז במה הוא מייצג את התורה?! ובאיזה זכות הוא מבקש משומרי תורה להצביע עבורו, בה בעת שרק השכל ולא התורה נר לרגליו?! אתה בעצם מאשר את שאני אומרת תמיד: גפני וחבריו נושאים את שם התורה לשווא- ומנצלים את המאמינים החרדים לקושש קולות עבורם. אולי האינטרס שלו לסווג את עצמו כשמאלני נועד לתחזק את הקשר עם נשות השמאל?!

זרקת את השכל?  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2022 19:55 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

אני לא יודע מהו האינטרס של גפני לסווג עצמו כנוטה לשמאל בנושא המדיני והחברתי, אבל הוא מצהיר שהוא אינו ימין או שמאל אלא מה שנראה לו בשכל. כך צריך להיות. אם כך צריך להיות? אז במה הוא מייצג את התורה?! ובאיזה זכות הוא מבקש משומרי תורה להצביע עבורו, בה בעת שרק השכל ולא התורה נר לרגליו?! אתה בעצם מאשר את שאני אומרת תמיד: גפני וחבריו נושאים את שם התורה לשווא- ומנצלים את המאמינים החרדים לקושש קולות עבורם. אולי האינטרס שלו לסווג את עצמו כשמאלני נועד לתחזק את הקשר עם נשות השמאל?!

זרקת את השכל?  

טוב שהיה לי מה לזרוק. בכל אופן, גפני אינו המועמד האולטימטיבי לייצג שומרי תורה ומצוות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2022 02:03 לינק ישיר 

מי שזורק את השכל איגלאי מילתא למפרע שלא היה לו כלל...

אם גפני ראוי לייצג שומ"ת אם לאו יחליטו שומרי התורה בעצמם, נראה שהם חולקים עליך.
אבל בכל מקרה מכאן אין כל ראיה שהוא לא מאמין חלילה בגבולות א"י כפי שכתובים בתורה. זו השמצה שקרית. ולא מובן מה טעם יש להחזיק בעמדה שקרית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2022 18:41 לינק ישיר 

ח"כ משה גפני בוועידת 'הארץ': "לנו יש 'קושאן' על ארץ ישראל – אני מדבר על ארץ ישראל בתחומי הקו הירוק – זה התנ"ך!". זכותו המלאה של ח"כ גפני, ואף חובתו, להציג ביושר את תפיסת עולמו הפוליטית ולהזדהות עם עמדות השמאל, אך חידושיו בתחום התנ"ך צריכים עיון. האמנם התנ"ך הוא רק 'קושאן' על חלקי ארץ ישראל שבתחומי הקו הירוק? אולי כדאי פשוט לפתוח תנ"ך, ולראות שברובו המוחלט הוא מתייחס לחלקי ארץ ישראל שדווקא מחוץ לקו הירוק: עיר דוד וחברון, שכם ובית אל, שילה ובית לחם, וערים רבות אחרות, הנמצאות בשדרת ההר המרכזית של ארץ ישראל. האם התנ"ך איננו 'קושאן' על נחלות יהודה ובנימין, אפרים ומנשה?

מבלי להיכנס בכלל לשאלות פוליטיות, יש מקום לתהות האם הכשל של ח"כ גפני הוא בלימוד תנ"ך או בגיאוגרפיה, והאם כשהוא ביטל את חובת לימודי הליבה במגזר החרדי הוא לא הלך צעד אחד יותר מדי. 

(אמנון בזק)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בני גנץ - יש בירושלים מקום לבירה פלשתינית - נתניהו -לא, אין
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext