|
|
| נשלח ב-22/8/2022 16:23 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
| הדיבוק כתב: |  |
הדעת נותנת שהכל מכוון לסדר את הרב דוד יוסף. כשנפטר הרב עובדיה היו חייבים לעשות הצגה ולמנות מישהו מכובד כביכול שייכנס לנעליו, אז מינו את הרב הכי זקן שאפשר וגם בזמן שהיא כביכול הנהיג הם התמודדו עם המון פאדיחות ובשלב מסוים כמעט רק ראינו תמונות שלו.... בינתיים הרב יצחק יוסף תקוע בתפקיד שלו והרב עמר תקוע בתפקיד שלו, שניהם לא יעזבו טת התפקיד, ובשביל מחליף לרב שלום כהן - הרב דוד יוסף כבר כן ראוי....
לגבי הרב בעדני, לענ"ד דרעי לא יכניס אותו בחיים. הוא אדם עם עמדות והוא לא מספיק חתיך ווולגרי מהסוג ששס אוהבת
|
|
לה''ו. מה עם אמנון יצחק? הוא חתיך, ועוד קצת חוו'ייאג' וחילבה, אני מאמין שיכול להיות מספיק וולגרי
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2022 16:24 |
|
| |
| החלוץ כתב: |  | גועל נפש של תגובות הנהגה זה דבר שאי אפשר לקחת במקומך יושיבוך ובשמך יקראוך ואין מלכות נוגעת בחברתה מי שלא מאמין בזה שיכתוב בפורום בחילוני חילונים חכם שלום כהן הקים את שס לפני שהגר"ע יוסף נכנס לתמונה ובבחירות הארציות כשהרב עובדיה נכנס הוא זז הצידה וכשהוא נפטר ההנהגה חזרה אליו גם בציבור הליטאי מי שיועד משמים לתפקיד ההנהגה היא הגיעה אליו אפילו בניגוד לתוכניות. כמו רבי חיים בשנים האחרונות, אפילו שהוא עצמו דחה את ההנהגה מעליו כל השנים, כשהגיע זמנו הוא בפועל הנהיג את הציבור. גם עכשיו אי אפשר להחליט על מישהו שלא יועד לתפקיד מהקב"ה
|
|
תןכל לספר לנו על פועלו של הרב שלום כהן בשס לפני הרב עובדיה? מה הוא עשה, איפה הוא עשה, מול מי הוא פעל וכו' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2022 17:27 |
|
| |
| החלוץ כתב: |  | גועל נפש של תגובות הנהגה זה דבר שאי אפשר לקחת במקומך יושיבוך ובשמך יקראוך ואין מלכות נוגעת בחברתה מי שלא מאמין בזה שיכתוב בפורום בחילוני חילונים חכם שלום כהן הקים את שס לפני שהגר״ע יוסף נכנס לתמונה ובבחירות הארציות כשהרב עובדיה נכנס הוא זז הצידה וכשהוא נפטר ההנהגה חזרה אליו גם בציבור הליטאי מי שיועד משמים לתפקיד ההנהגה היא הגיעה אליו אפילו בניגוד לתוכניות. כמו רבי חיים בשנים האחרונות, אפילו שהוא עצמו דחה את ההנהגה מעליו כל השנים, כשהגיע זמנו הוא בפועל הנהיג את הציבור. גם עכשיו אי אפשר להחליט על מישהו שלא יועד לתפקיד מהקב״ה
|
|
אתה כופר בחוקת הפורום???? כאן כותב בעיקר רק מי שמאמין שגדולי ישראל ושולחיהם הם חלאת המין האנושי, כממשיכיהם של כופרי ומשכילי כל הדורות. יש שמסווים את דעותיהם האמתיות מאחורי כל מיני מצגי שווא, כאילו הם רק דואגים כביכול לכבודם של גדולי ישראל וכו', אבל אם תעקוב, תגלה די מהר מה דעתם האמתית.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2022 20:18 |
|
| |
לפי ההתארגנות לשמיעת דבריו (שלא נשמעו) של הרב בעדני בהלוויה נראה שדרעילה וחבריו לא חושבים לספור אותו מה גם שכפי שכבר הוזכר כאן הרב בעדני הוא דעתן ונמצא בשדה הפוליטי עוד לפני שהעסקנים האלו נולדו והם לא רגילים לרבנים שאי אפשר לסובב אותם
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2022 20:20 |
|
| |
הדעת נותנת שהכל מכוון לסדר את הרב דוד יוסף. כשנפטר הרב עובדיה היו חייבים לעשות הצגה ולמנות מישהו מכובד כביכול שייכנס לנעליו, אז מינו את הרב הכי זקן שאפשר וגם בזמן שהיא כביכול הנהיג הם התמודדו עם המון פאדיחות ובשלב מסוים כמעט רק ראינו תמונות שלו.... בינתיים הרב יצחק יוסף תקוע בתפקיד שלו והרב עמר תקוע בתפקיד שלו, שניהם לא יעזבו טת התפקיד, ובשביל מחליף לרב שלום כהן - הרב דוד יוסף כבר כן ראוי....
לגבי הרב בעדני, לענ"ד דרעי לא יכניס אותו בחיים. הוא אדם עם עמדות והוא לא מספיק חתיך ווולגרי מהסוג ששס אוהבת
|
|
לה''ו. מה עם אמנון יצחק? הוא חתיך, ועוד קצת חוו'ייאג' וחילבה, אני מאמין שיכול להיות מספיק וולגרי
|
|
בגדול את צריכים את ההרב אמנון יצחק שיילחם בכל ההרב-אמנון-יצחקים האחרים
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2022 20:21 |
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2022 01:10 |
|
| |
מדוע שהמנהיג של שס לא יהיה אשכנזי?
האם ייתכן שהמפלגה שחרתה על דגלה את האפליה והקיפוח, מפלה ומקפחת את האשכנזים? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2022 01:15 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
|
|
|
|
|
|
תספר לנו על כך. תודה
|
|
אתה לא צריך אותי בשביל זה. תעשה רשימה של המאפיינים המשותפים לרב עובדיה ולרב כהן, בעיקר בהקשר של שס. אחר כך תעשה רשימה של מאפיינים של הרב אמנון. תראה שזו בדיוק אותה רשימה. אחר כך תשאל עצמך, אם זה אותו מתכון למה לא מביאים את הרב אמנון עצמו. תחשוב על תשובה או פשוט תקשיב למה שאמר הרב אברהם יוסף למה הרב עובדיה לא מעוניין לפגוש את הרב אמנון (אי שם, רגע לפני הפיצוץ והקמת תנועת פז המעטירה). תבין שזה בדיוק מה שכתבתי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2022 04:02 |
|
| |
העיתונאי יוסי אליטוב סובר
שמרן הרב יצחק יוסף יהיה המנהיג הרוחני הבא של ש"ס.
יתכן שזה יהיה רק בעוד שנה.
https://youtu.be/SDQpLlWTz08
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2022 04:08 |
|
| |
| מכמונת כתבה: |  | לפי ההתארגנות לשמיעת דבריו (שלא נשמעו) של הרב בעדני בהלוויה נראה שדרעילה וחבריו לא חושבים לספור אותו מה גם שכפי שכבר הוזכר כאן הרב בעדני הוא דעתן ונמצא בשדה הפוליטי עוד לפני שהעסקנים האלו נולדו והם לא רגילים לרבנים שאי אפשר לסובב אותם |
|
הרב בעדני מאוד חולה. אי אפשר למנות אותו. אני כתבתי שהרב עמר יהיה כי נחשתי שהרב עמר יותר מרשים. מסתבר שאין כל כך סיכוי שזה יהיה הרב עמר, משהו שמה לא זורם טוב. הרב יצחק יוסף מחובר לקהל עצום בשדה, המלך בשדה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2022 04:11 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
|
|
|
|
|
|
תספר לנו על כך. תודה
|
|
אתה לא צריך אותי בשביל זה. תעשה רשימה של המאפיינים המשותפים לרב עובדיה ולרב כהן, בעיקר בהקשר של שס. אחר כך תעשה רשימה של מאפיינים של הרב אמנון. תראה שזו בדיוק אותה רשימה. אחר כך תשאל עצמך, אם זה אותו מתכון למה לא מביאים את הרב אמנון עצמו. תחשוב על תשובה או פשוט תקשיב למה שאמר הרב אברהם יוסף למה הרב עובדיה לא מעוניין לפגוש את הרב אמנון (אי שם, רגע לפני הפיצוץ והקמת תנועת פז המעטירה). תבין שזה בדיוק מה שכתבתי.
|
|
הרב אמנון יצחק לא מאוזן, שיהיה לו רפואת הנפש, אמן. מה גם שאמנון ביזה ברבים את מרן הרב עובדיה יוסף נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2022 04:12 |
|
| |
| אריאל222 כתב: |  | מדוע שהמנהיג של שס לא יהיה אשכנזי?
האם ייתכן שהמפלגה שחרתה על דגלה את האפליה והקיפוח, מפלה ומקפחת את האשכנזים?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2022 05:55 |
|
| |
אני מבין שבמסגרת הקו החדש של דרעי ללכת גם על הקהל האשכנזי.נשקל רציני צירוף שולעם בער סורוצקין למועצת של שס
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2022 05:58 |
|
| |
כידוע סורוצקין הוא ממקורביו הקרובים ביותר דל דרעי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2022 07:51 |
|
| |
פלדלפי
| הדיבוק כתב: |  | | רציף כתב: |  |
|
|
|
|
|
|
תספר לנו על כך. תודה
|
|
אתה לא צריך אותי בשביל זה. תעשה רשימה של המאפיינים המשותפים לרב עובדיה ולרב כהן, בעיקר בהקשר של שס. אחר כך תעשה רשימה של מאפיינים של הרב אמנון. תראה שזו בדיוק אותה רשימה. אחר כך תשאל עצמך, אם זה אותו מתכון למה לא מביאים את הרב אמנון עצמו. תחשוב על תשובה או פשוט תקשיב למה שאמר הרב אברהם יוסף למה הרב עובדיה לא מעוניין לפגוש את הרב אמנון (אי שם, רגע לפני הפיצוץ והקמת תנועת פז המעטירה). תבין שזה בדיוק מה שכתבתי. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אפי' לשטויות של הפורום צריך להיות גבול.... להשואת את הרב עובדיה וחכם שלום לאמנון יצחק ?
 |
|
|
|
|
|