| נשלח ב-23/8/2022 23:50 |
|
| |
למה מכבדים את המפכ"ל לשעבר רוני אלשיך בחסידות מודזיץ
מזה כמה פעמים, ראיתי שחסידות 'מודזיץ'
גאה בכך שהמפכ"ל לשעבר רוני אלשיך מגיע להשתתף באופן קבוע באירועים שלה,
ותמונות שלו בארועים שלה מתפרסמים,
הערב ראיתי 'ציוץ של 'חיים גולדברג' מאתר 'ככר השבת'
אחרי שראיתי את הציוץ, שאלתי את עצמי למה מכבדים אותו שם?
אם הוא פועל 'נגד החרדים' למה מכבדים אותו?
סגן ראש מח״ש משה סעדה חושף בראיון ל 'ישי כהן' הקמתי צוות חקירה מיוחד לטפל באלימות שוטרים נגד חרדים, הצוות נשלח לתצפת ולצלם הפגנות כדי לבדוק אם יש אלימות או מדובר בטענות שווא של מפגינים, רוני אלשיך מפכ״ל דאז שמע על הצח"מ ופשוט פעל לסגור אותו. והצליח, הזיה
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 23/08/2022 23:50:56
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2022 02:11 |
|
| |
באמת מוזר למה חסידות מודזיץ כיבדה (לשון עבר) אדם שהיום התפרסם עליו בטוויטר שמישהו אמר שהוא זה שביטל משהו כי זה נגד חרדים. השאלות הכבדות על החסידות (הרבי שעל פיו ישק דבר) הן כדלהן:
1. איך זה שלא ידעתם מראש מה יפורסם היום? 2. איך זה שהרבי ומנהלי החסידות פיספסו את הטוויטר של חיים גולדברג? 3. האם לפחות מהיום והלאה תתוקן הטעות הזו?
אנו מזהירים את חסידות מודזיץ המעטירה חדלי מהרע! אם צעקת היהדות החרדית על כל קהליה לא תישמע מיד על ידי ראשי החסידות נצא למלחה בחרב וחנית עד שיסולק הטומאה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2022 08:48 |
|
| |
תמהני על רעיונוביץ שזקנתו מביישת את ילדותו, היאך אפשר לטעון שמי שהקיר"ה - אחרי שניפה בכברה אחר כברה את כל המועמדים - מינה למפכ"ל המשטרה הוא אנטי חרדי שלא ראוי לכבוד? אתמהה
רעיונוביץ חזור בך! שערי תשובה לא ננעלו!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2022 09:48 |
|
| |
לכל התמהים והמתמיהים, השאלה שלי הייתה רטורית.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2022 10:22 |
|
| |
| A_Smithee כתב: |  | | תמהני על רעיונוביץ שזקנתו מביישת את ילדותו, היאך אפשר לטעון שמי שהקיר"ה - אחרי שניפה בכברה אחר כברה את כל המועמדים - מינה למפכ"ל המשטרה הוא אנטי חרדי שלא ראוי לכבוד? אתמהה
רעיונוביץ חזור בך! שערי תשובה לא ננעלו! |
|
זקנתו לא מביישת את ילדותו. רעיונוביץ הוא ניק ותיק, חשוב, מעניין, והגון, שתורם רבות לפורום. באשר לתמיכתו בנתניהו, זכותו.
עם כניסתנו לחודש הרחמים והסליחות. נזכיר שהרמב"ם אומר שצריך לעשות תשובה והראב"ד לא חולק עליו, אז שכל אחד יעשה תשובה על מה שהוא צריך ונתברך כולנו בשנה טובה.
הנה סיפור: חב"דניק פגש ליטאי בחודש אלול ואמר לו:
אלול ר"ת, אלע ליטוויקעס ווערן לובביצ'ערס..
משיב הליטאי: אלול ר"ת אלע לובביצ'עקס ווערן ליטוויקעס..
אומר החב"דניק: אז מען קען גיין גלייך, פאר וואס זאל מען גיין קרום ? ...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2022 14:00 |
|
| |
כל שנה בהקפות שניות הייתי רואה אותו שם
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2022 16:57 |
|
| |
כמדומני שהוא חזן (אשכנזי) בשעות הפנאי. יכול להיות שכמו הרבה חובבי מוזיקה, הוא נהנה מהחסידות המוזיקלית נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2022 17:07 |
|
| |
אלשיך ממש לא שונא חרדים. אלא מה? הוא מאד מאד מאד אוהב את עצמו (ויש להניח שגם אותו תופס מישהו מסויים בגרון).
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2022 18:21 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | אלשיך ממש לא שונא חרדים. אלא מה? הוא מאד מאד מאד אוהב את עצמו (ויש להניח שגם אותו תופס מישהו מסויים בגרון). |
|
ברור שתופסים אותו בגרון, אתם לא זוכרים מה עשו לו כשהוא נבחר? כל אירוע פלילי או לאומני הכי קטן, תוך שנייה כל התקשורת עליו, למה עוד לא מצאו את המחבל, ולמה ולמה ולמה, כאילו באמת הכל קסמים, או שכשהחברים שלהם הכי היה יותר טוב. אולי מישהו כאן פחות צרך אז תקשורת... אולי מישהו שכח שבכל רגע נתון אפשר לפתוח בחקירה קולנית על המימד החמישי, ותכלס האשם הגדול בסיפור הוא אלשיך ולא גנץ.... בנוסף, אמר את זה יפה גדי טאוב בפודקסט שלו (ותודה למצדר שחשף אותי לזה). המשטרה בתקופת אלשיך הבינה שחקירות נתניהו הן תעודת ביטוח לכל ההטרדות המיניות, טיוח פרשת אל קליעאן ועוד ועוד. מצד שני, בשורה התחתונה הוא עשה הכל כדי להזיק לנתניהו ולחרדים. אלו העובדות. אז להוציא אותו צדיק זה להרוס למגזר שלם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|