בית פורומים בחדרי חרדים

"מטבע הברכה" ממרן שר התורה תמורת 3000 ש"ח בלבד, יינתן ע"י הממשיך בנו חביבו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/8/2022 15:18 לינק ישיר 
"מטבע הברכה" ממרן שר התורה תמורת 3000 ש"ח בלבד, יינתן ע"י הממשיך בנו חביבו

את המטבע הזה יקבלו התורמים מידיו של מרן רבי יצחק שאול קנייבסקי שליט"א, בנו חביבו של שה"ת מרן הגר"ח קנייבסקי זצוקללה"ה, בעצמם, בערב ראש חודש אלול בצהרי היום, בביתו של מרן זיע"א. ולנשים - מידיה של בתו הרבנית קולדצקי תליט"א עוד תורם ועוד תורם ועוד

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2022 16:19 לינק ישיר 

מה הכאב לב שלמשפחות קשות יום יהיה עוד כמה פרוטות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2022 17:53 לינק ישיר 

אני לא מבינה, הבן של ר' חיים הפך להיות השליח של קופת העיר ?! הרי בחייו של שר התורה היו לקופת העיר- שליחים שהיו מביאים את השמן המטבעות והאתרוג וכו וכו' לתורמים. לכן אני חושבת שהמטרה היא: להביא את הקהל אליו הביתה כדי ליצור מצג שווא- שהמוני עם באים אליו להתברך ואולי כך, יתחילו לבוא אליו אנשים, בהתחלה-הצליחו לצלם אותו עם כמה גרוזינים ועם הרב של הסלבס. ניסיון, שכנראה לא עלה יפה. עכשיו-עלו על טריק חדש: לקבל מידיו את המטבעות  ובדרך ליצור טראפיק-רציני של ההמונים: בקיצור, מסתמן שגם קופת העיר חייבת הנשמה לכאורה, וגם הרב שוקי חייב הנשמה מלאכותית. במילים אחרות:  שיתוף פעולה לשווק את הרב קנייבסקי...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 24/08/2022 18:10:26

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2022 18:32 לינק ישיר 

החלוץ כתב:
 מה הכאב לב שלמשפחות קשות יום יהיה עוד כמה פרוטות?

קיבלת פרסומת בחינם, על מה אתה מתלונן?
זה שעשו צחוק מר' חיים בחייו וניצלו אותו וממשיכים בכך גם לאחר מותו, זה כבר דבר מוכר לצערנו, ואני מבין שנוח לך עם זה, אבל אתה בטוח שמדובר ב"משפחות קשות יום"?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2022 22:18 לינק ישיר 

קופת העיר מתחשבת במשפחות קשות יום, היא נותנת להם פריסת תשלומים נוחה לרכישת המטבע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2022 22:32 לינק ישיר 

אם זה לא היה כ"כ עצוב, זה היה מצחיק 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > "מטבע הברכה" ממרן שר התורה תמורת 3000 ש"ח בלבד, יינתן ע"י הממשיך בנו חביבו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext