| נשלח ב-26/8/2022 10:27 |
|
| |
עוד מכה לשקד-הנדל: נציג השולמנים אביר קארה עוזב
שקד טיפשה. עושה את כל הטעויות האפשריות. לאביר קארה יש בייס. אמנם קטן. אבל יש לו בייס של מצביעים נאמנים שמעריכים את עבודתו. לוותר עליו כשצריך כל קול, זה טיפשות מופלגת. בסקרים הבאים היא תרד לאזור האחוז. טיפשה.
גם העובדה שלא הצליחה לשמור את כהנא, מראה על יכולות עלובות. גם לכהנא יש בייס קטן, ומהרגע שהוא עזב, "הרוח הציונית" ירדה מתחת לאחוז החסימה בכל הסקרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2022 10:29 |
|
| |
סגן השר אביר קארה:
לפני שעה קלה הודעתי ליושבת ראש רשימת 'הרוח הציונית' על פרישתי ממפלגת ימינה.
לא נולדתי פוליטיקאי. הגעתי לפוליטיקה מהשטח, איתי מאות אלפי ישראלים עובדים ויצרניים - עצמאים ושכירים כאחד, אנשים שרוצים כאן מדינה שאפשר יהיה לחיות בה בכבוד ולקיים בה משק פתוח וחופשי המאפשר שגשוג וצמיחה ליזמים, ולבעלי העסקים, ולכל אזרחי ישראל.
בפגישה שקיימתי השבוע עם השרה שקד התברר לי כי במבנה החדש של המפלגה, לא יהיה מקום לערכים ולמדיניות הכלכלית שאני מאמין בהם.
בשנתיים האחרונות בחרתי בכל יום מחדש להישאר בתנועה בראש ובראשונה מתוך נאמנות לדרך לתפיסת עולמי ולציבור ששלח אותי. דרך שעל בסיסה הובלתי בשנה אחת שבע רפורמות משמעותיות לפתיחת שווקים, להפחתת הרגולציה וצמצום הבירוקרטיה על הציבור הישראלי, ולא פחות חשוב מכך בלמתי מהלכים מזיקים רבים.
החלטה זו לא היתה שלי בלבד. בימים האחרונים, רבים מהאנשים שעשו איתי את הדרך, פנו אלי בדרישה ברורה תוך אמירה שאין להם כוונה להמשיך ולתמוך במפלגה שמעדיפה שחקני רכש שאינם אנשי שוק חופשי, תחרותי ויעיל, על פני מי שזחלו בשוחות וייצגו את האזרח הלא מקומבן ולא מוגן.
אני פורש מהמפלגה אך לא מהרצון לתרום ולשנות. בימים הקרובים אודיע על המשך דרכי הפוליטית.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 26/08/2022 10:29:14
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2022 10:35 |
|
| |
כשהיא נכשלה בלשמור את כהנא, היא ירדה מתחת לאחוז החסימה בכל הסקרים. ועכשיו כשהיא נכשלה בלשמור את אביר קארה, זה יוריד אותה לאזור האחוז. לכל אחד מהם יש בייס קטן של מצביעים שמעריכים את פועלם. כיום, את שקד אף אחד לא מעריך. היא סתם פלקט בראשות הרשימה. להערכתי לא מביאה שום קולות.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2022 10:48 |
|
| |
לדעתי היא בכל מקרה בחוץ, לא בגלל שהם עוזבים אלא להיפך, הם עוזבים כי היא בחוץ. עדיף לבוא נקיים יותר לבחירות הבאות שיהיו בטח תוך 2-3 שנים, מאשר להישאר וכולם יזכרו שאתה כושל וסוס מת ולא פעלת למען הבייס שלך וכו'. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2022 10:53 |
|
| |
אל תצטער רוני רון זה סופו של כל בלון. חושב על כל האנשים שיטריחו את עצמם לקלפי להצביע לפאקצ'ה הזו ויגלו בסוף היום שקולם הושלך לפח האשפה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2022 11:12 |
|
| |
להערכתי, אם היא הייתה שומרת את כולם, זה היה משאיר אותה בחלק מהסקרים מעל אחוז החסימה. ואז לקראת הסוף היו מצטרפים המון מתלבטים. כי יש חשש אמיתי שסער אלקין וליברמן יסכימו להקים ממשלה שנשענת על המשותפת. ולכן מצביעים ימניים שלא אוהבים את ביבי, אבל מפחדים מממשלה עם המשותפת, היו מצביעים לה בלית ברירה. אבל כרגע, כבר שבועיים שהיא לא עוברת חסימה באף סקר. ולכן האופציה שלה ירדה מהפרק, אלא אם יקרה משהו חריג. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2022 11:35 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  | חושב על כל האנשים שיטריחו את עצמם לקלפי להצביע לפאקצ'ה הזו |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2022 13:06 |
|
| |
אין לקארה שום בייס
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2022 13:26 |
|
| |
היא חוזרת על הטעויות של הימין החדש רק מעמדת פתיחה הרבה יותר חלשה, מה היא מציעה בעצם? איזו עמדה יחודית יש למפלגה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2022 13:29 |
|
| |
| A_Smithee כתב: |  | היא חוזרת על הטעויות של הימין החדש רק מעמדת פתיחה הרבה יותר חלשה, מה היא מציעה בעצם? איזו עמדה יחודית יש למפלגה? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2022 14:10 |
|
| |
היה דווקא פוטנציאל, שקד קארה והנדל היו יכולים להתמודד על מצע ליברלי מתון בנושאי דת וכלכלה ואז היה גם היגיון בדרישה לאחדות, עכשיו כל מה שנשאר זה עמדה לא ברורה אם ילכו עם נתניהו לבד או לא
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2022 19:56 |
|
| |
קארה פועל מול אנשיו של ליברמן לשיריון במפלגת ישראל ביתנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2022 22:21 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2022 22:46 |
|
| |
דווקא אביר קארה, איווט ליברמן, ועודד פורר עבדו בשיתוף פעולה יפה מאוד בשנה האחרונה. והצליחו בתוך קואליציה עם רוב קומוניסטי להעביר רפורמות לטובת העצמאים והשוק החופשי.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2022 22:48 |
|
| |
וואללה לא מצליח להבין את שקד מלכתכילה מה היא חשבה כשהלכה לממשלה בשביל מקום בהר הרצל לבנט מה היא חשבה להרויח מזה נשגב מבינתי ואז יכלה לצאת יחד עם סילמן ולהיות משוריינת בליכוד על אפה וחמתה של שרה היא כמו הפלסתנים לא מחמיצה הזדמנות להחמיץ נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2022 23:12 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | דווקא אביר קארה, איווט ליברמן, ועודד פורר עבדו בשיתוף פעולה יפה מאוד בשנה האחרונה. והצליחו בתוך קואליציה עם רוב קומוניסטי להעביר רפורמות לטובת העצמאים והשוק החופשי. |
|
|
|
|
|
|