| נשלח ב-30/8/2022 14:21 |
|
| |
מישהו קונה את זה שיש סיכוי שדגל ואגודה ירוצו בנפרד?
על מה כל הכתבות הדרמטיות?
מישהו קונה את זה שיש בדל של סיכוי שבאמת דגל ואגודה ירוצו בנפרד? הרי כמעט בוודאות אחת מהמפלגות לא תעבור חסימה. וסיכוי טוב שאף אחת לא תעבור. האם מדובר במחלוקת אידאולוגית כה עמוקה ומהותית שמצדיקה מבחינת הצדדים את הנזק לכוח הפוליטי החרדי?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2022 14:28 |
|
| |
מישהו צריך לשמור על החסידים
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2022 14:52 |
|
| |
"הקנאה והתאוה והכבוד מוציאין את האדם מן העולם"במשפט זה כלול ה-כ-ל.
אנשים מתאבדים בשביל זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2022 15:11 |
|
| |
מדובר אך ורק במחלוקת אידיאולוגית, לא חלילה כיסאולוגיה, ג'ובים, כסף ושליטה. תהום אידיאולוגית פעורה בין דגל התורה לאגודת ישראל אין מנוס מפילוג ורצוי שזה יהיה מלווה בכמה שיותר אש ומחלוקת והרס. זה גם בכלל לא קשור לעסקנים ולח"כים, שהם כמובן נגד המחלוקת ובעד השלום וההרמוניה, זה נטו עיני העדה והרשכבה"ג.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2022 15:19 |
|
| |
לה''ו אם סוג ג' יפסידו הלטאים יצהלו. אם דגל השנור יפסידו החסידים ירקדו. אם שניהם לא יעברו היהודים ינצלו!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2022 15:20 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | מדובר אך ורק במחלוקת אידיאולוגית, לא חלילה כיסאולוגיה, ג'ובים, כסף ושליטה. תהום אידיאולוגית פעורה בין דגל התורה לאגודת ישראל אין מנוס מפילוג ורצוי שזה יהיה מלווה בכמה שיותר אש ומחלוקת והרס. זה גם בכלל לא קשור לעסקנים ולח"כים, שהם כמובן נגד המחלוקת ובעד השלום וההרמוניה, זה נטו עיני העדה והרשכבה"ג. |
|
אוחחחח אתה כל כך צודק כל מילה בסלע
עם כל הכבוד ישנו הציבור שלא מעוניין בכל הסאגה הזו
דייייי שבענו מכל החשבונות הקטנים האלו של עסקנים ותתי עסקנים מכל הצדדים שבוחשים בקדירה
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2022 16:39 |
|
| |
אגודה יודעים שדגל אחראים ולא תינוקים, ולכן לא נבהלים מהאיומים, וזו עיקר הבעיה… נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2022 16:42 |
|
| |
אבל יש לי רעיון מעולה!! דגל הרי בטוחים במאתיים אחוז שהם עם 5 לפחות ועוברים חלק, ואגודה גם חייבת לעבור כי כל מנדט קריטי, אז שיעזרו להם עם נועם ואולי "מרביצי" שיצביעו לאגודה טכנית כדי שיעברו, ושלום על ישראל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2022 19:44 |
|
| |
אני לא בקי בפרטים. שמישהו יביא לכאן את הפרטים. נראה שגפני מחכה וזה יוצר לחץ. לא נראה שיתפלגו, אין אפשרות לעבור את אחוז החסימה כשמתפלגים. גפני אולי מצפה שהחסידים יזנחו את גור רשעים, לא נראה שזה יקרה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2022 19:59 |
|
| |
דגל מנסה להשיג הישג על הכסאות, ופשרה כלשהיא על עיקרון מקודש שהם המציאו, מתוך הבנה שיש כאן מקום להכניע את גור רשעים על כסאות, וגם הצדק אתם. לדגל נוח להציג את זה שהם נלחמים על עקרונות קדושים. דגל משערת שגור רשעים יתפשרו. יהי רצון שהרשעים ינחלו מפלה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2022 20:03 |
|
| |
מקסימום כולם יצביעו לשס. לא קרה שום אסון, זה האיום של גפני, ויתכן שזה מה שיקרה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2022 20:20 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
מישהו קונה את זה שיש בדל של סיכוי שבאמת דגל ואגודה ירוצו בנפרד? הרי כמעט בוודאות אחת מהמפלגות לא תעבור חסימה. וסיכוי טוב שאף אחת לא תעבור.[/quote]
במלחמה קרה ובמשחק "צ'יקן" לפעמים שני הצדדים בוחרים ללכת עד הסוף ולפעמים אפילו מפסידים, משתי סיבות: א. אם יהיה אחד שתמיד מוותר, בפעם הבאה יכניעו אותו. לכן לפעמים יש ש"מתאבדים" על הענין. בבחינת תמות נפשי עם פלשתים. ב. לפעמים כל אחד סבור שהשני יוותר, וכשמגלים שלא, זה מדי מאוחר.
[quote]האם מדובר במחלוקת אידאולוגית כה עמוקה ומהותית שמצדיקה מבחינת הצדדים את הנזק לכוח הפוליטי החרדי? |
| לאור העובדה שהכוח הפוליטי החרדי לא הועיל לחרדים כלום בעשור האחרון, במיוחד בנושאי דיור וביטחון, ובעקבות השחיתות והעוולות הנוראות שמתרחשות בשם הכוח הפוליטי החרדי (גור ועוד), מוטב לכל החרדים בלעדי הכוח הפוליטי המשחית. על זה אנחנו מתפללים בימים נוראים: "וכל הרשעה כולה כעשן תכלה"
תוקן על ידי למה_כן ב- 30/08/2022 20:20:31
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2022 20:26 |
|
| |
קלעפער
מספרים שלפני מלחמת העולם ה1 באו אנשי הקהילה הבריסקאית למרן הגר"ח זצוק"ל להתייעץ באשר לרוחות המלחמה הנושבות מכיון הקייזר הגרמני. הגר"ח שהיה גאון גם בעניני העולם, חישב וחישב וקבע שאין צורך להתרגש כי הקייזר לא יצא למלחמה, והגר"ח הסביר להם יפה מאד שזה נוגד את האינטרס של גרמניה ושהיא תפסיד, לכן אין סיכוי שתפרוץ מלחמה.
והיא פרצה...
פנו ראשי הקהל לרב ותהו, היתכן? הרב הרי חישב חישוב הגיוני וחכם.
אמר להם הגר"ח כן, אבל לא לקחתי בחשבון שהקייזר טיפש...
תוקן על ידי קלעפער ב- 30/08/2022 20:27:15
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2022 21:28 |
|
| |
זה לא תלוי אם מישהו קונה או לא,
זה מציאות שכרגע קיימת ! ! !
'דגל התורה' רצה בנפרד, וחבל.
אני בזמנו הודעתי שאם גולדקנופף רץ בראש יהדות התורה,
אני לא יצביע לה,
כי לא יכול להיות שמישהו שהתנהגותו במשך שנים רבות,
נגד הערכים של רוב הציבור החרדי,
יעמוד בראש הרשימה שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2022 21:54 |
|
| |
| למה_כן כתבה: |  |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
מישהו קונה את זה שיש בדל של סיכוי שבאמת דגל ואגודה ירוצו בנפרד? הרי כמעט בוודאות אחת מהמפלגות לא תעבור חסימה. וסיכוי טוב שאף אחת לא תעבור.[/quote]
במלחמה קרה ובמשחק "צ'יקן" לפעמים שני הצדדים בוחרים ללכת עד הסוף ולפעמים אפילו מפסידים, משתי סיבות: א. אם יהיה אחד שתמיד מוותר, בפעם הבאה יכניעו אותו. לכן לפעמים יש ש"מתאבדים" על הענין. בבחינת תמות נפשי עם פלשתים. ב. לפעמים כל אחד סבור שהשני יוותר, וכשמגלים שלא, זה מדי מאוחר.
[quote]האם מדובר במחלוקת אידאולוגית כה עמוקה ומהותית שמצדיקה מבחינת הצדדים את הנזק לכוח הפוליטי החרדי? |
| לאור העובדה שהכוח הפוליטי החרדי לא הועיל לחרדים כלום בעשור האחרון, במיוחד בנושאי דיור וביטחון, ובעקבות השחיתות והעוולות הנוראות שמתרחשות בשם הכוח הפוליטי החרדי (גור ועוד), מוטב לכל החרדים בלעדי הכוח הפוליטי המשחית. על זה אנחנו מתפללים בימים נוראים: "וכל הרשעה כולה כעשן תכלה"
תוקן על ידי למה_כן ב- 30/08/2022 20:20:31 |
|
למה הבאת את גור כדוגמה? גור עוד מושחתים לעצמם-כולם ולרווחת אנ"ש, בעוד שחיתות הפלגים האחרים היא לטובת אינטרסים פרטיים שמור לי ואשמור לך ושהציבור יחנק. מושחתים נמאסתם! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2022 22:30 |
|
| |
מרגע שסמוטריץ ובן גביר התאחדו, אם אגודה רצה לבד- יהיה קל מאוד לנתניהו להעביר את כל החב"דים וחלק מהחרד"לים לאגודה "כדי להציל את הגוש".
מניח שיהיו גם כמה אלפים של עצניקים וחצי-קנאים שלא היו מצביעים, שיצביעו אגודה כדי לדפוק את דגל, אני לא בטוח שהימין יפסיד מזה.
|
|
|
|
|