|
|
| נשלח ב-30/8/2022 22:40 |
|
| |
עולה לי בראש רעיון קצת הזוי, שרוח מגלומניה כלשהי לובשת את גפני והוא מנסה להיות זה שייזכר לדורות כמי שהכניע את דיקטטורת גור. רק שמשום מה נראה שהוא לא רק הולך להיכשל, אלא גרוע מזה... אם רק היה קצת שכל לחזק את בעלזא (החסידות הגדולה היחידה שיש בה יציבות כמעט מובטחת לדנים הקרובות), הוא היה מצליח במשימה באופן חכם והוגן יותר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2022 22:44 |
|
| |
ועכשיו עוד רעיון מעניין - גפני פשוט חושש לכיסאו, והוא מבין שבזמן משבר כמו ריצה משותפת, לא יילקחו סיכונים כמו למתג אנשים חדשים ולא מוכרים (לפחות לי אין שום שם חם שיכול להחליף את גפני בלי הרבה עבודת יחץ) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2022 23:54 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | ועכשיו עוד רעיון מעניין - גפני פשוט חושש לכיסאו, והוא מבין שבזמן משבר כמו ריצה משותפת, לא יילקחו סיכונים כמו למתג אנשים חדשים ולא מוכרים (לפחות לי אין שום שם חם שיכול להחליף את גפני בלי הרבה עבודת יחץ) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ל'דגל התורה' יש מאגר גדול של עסקנים עבור הדור הבא, מוצלחים וחכמים ומנוסים,
רק הם שומרים על פרופיל נמוך עד שיוחלט ע"י הגדולים לשלוח אותם לחזית.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2022 00:55 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
| הדיבוק כתב: |  | ועכשיו עוד רעיון מעניין - גפני פשוט חושש לכיסאו, והוא מבין שבזמן משבר כמו ריצה משותפת, לא יילקחו סיכונים כמו למתג אנשים חדשים ולא מוכרים (לפחות לי אין שום שם חם שיכול להחליף את גפני בלי הרבה עבודת יחץ) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רק הם שומרים על פרופיל נמוך עד שיוחלט ע"י הגדולים לשלוח אותם לחזית. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2022 01:56 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
|
רק הם שומרים על פרופיל נמוך עד שיוחלט ע"י הגדולים לשלוח אותם לחזית. |
|
אנא דייק בדבריי. ברור שיש הרבה אנשים טובים וחכמים, אבל יחד עם זאת הם לא מספיק מפורסמים בכל רחבי הציבור (ועל רובם יש הרבה ביקורת, כי הכישרוניים שבחרדים כבר מזמן הבינו שכדאי לשרת את המגזר הכללי), אז במצב משבר לא ימנו אותם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2022 02:01 |
|
| |
הכח החרדי בכנסת הואיל מאוד בעשור האחרון תשאל כל עסקן של מוסד כמה פעמים שהיה נראה שזה סוף עולם ובעזרת החכים החרדים יכולים להמשיך הלאה, גם בענין דיור בעשור האחרון נוספו הרבה שכונות חדשות בבית שמש בטבריה בהר יונה בעמוניאל ובעוד הרבה מקומות
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2022 02:04 |
|
| |
וחוץ מזה שכל (או רוב) ח"כ חרדי עזרו למאות יחידים עם כל מיני בעיות
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2022 12:01 |
|
| |
התפרסם לפני כמה שנים מחקר עם נתונים מספריים שהראה שדווקא כשהחרדים היו מחוץ לקואליציה, הם בסופו של דבר קיבלו מימון גדול יותר מכל מיני סעיפים. כי כשהחרדים בקואליציה, אז חוץ מהכספים הקואליציונים שהבטיחו להם, נערי האוצר מחפשים בכל הסעיפים האחרים איפה הם יכולים לקצץ, כך שבסופו של דבר מקבלים פחות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2022 15:03 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
התפרסם לפני כמה שנים מחקר עם נתונים מספריים שהראה שדווקא כשהחרדים היו מחוץ לקואליציה, הם בסופו של דבר קיבלו מימון גדול יותר מכל מיני סעיפים. כי כשהחרדים בקואליציה, אז חוץ מהכספים הקואליציונים שהבטיחו להם, נערי האוצר מחפשים בכל הסעיפים האחרים איפה הם יכולים לקצץ, כך שבסופו של דבר מקבלים פחות.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2022 17:07 |
|
| |
אם יתנהגו כסיקריקים, לא יהיו מפלגות חרדיות בכנסת, כי שניהם לא יעברו וזה יהיה אסון
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2022 17:50 |
|
| |
בינתיים, איך שאני מבין, גפני יצא המגעיל בכל הסיפור, יש לו כבר חזקה של ; אדיוט קופץ בראש והורס כל מה שזז נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2022 17:56 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | זה מציאות שכרגע קיימת ! ! !
'דגל התורה' רצה בנפרד, וחבל.
|
|
לעת עתה, אף אחד עוד לא רץ. רק ב-15 בספטמבר עם הגשת הרשימות, התמונה תתבהר וכולנו נוכל לדעת, מי ינוח ומי ינוע. מי לבד ומי ביחד. מי ישפל ומי ירום.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2022 18:10 |
|
| |
אין מישהו שקונה את זה, כי רק אוויל ושוטה מאמין שיש סיכוי לאחד מהם לעבור את אחוז החסימה.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2022 19:23 |
|
| |
קיבלתי מסמך שכתב הרב מרדכי בלוי , עם ניתוח קולות אגודת ישראל ודגל התורה בכל יישוב בארץ,
המסמך נכתב בPDF
לצערי אינני רואה איך להעלות אותו לכאן, וחבל.
הסיכום שלו, באם שני המפלגות רצות בנפרד
אגודת ישראל שווה 109K קולות,
דגל התורה שווה 179K קולות
|
|
|
|
|