בית פורומים בחדרי חרדים

מישהו קונה את זה שיש סיכוי שדגל ואגודה ירוצו בנפרד?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/9/2022 13:21 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:

קיבלתי מסמך שכתב הרב מרדכי בלוי , עם ניתוח קולות אגודת ישראל ודגל התורה בכל יישוב בארץ,

המסמך נכתב בPDF

לצערי אינני רואה איך להעלות אותו לכאן, וחבל.

הסיכום שלו, באם שני המפלגות רצות בנפרד

אגודת ישראל שווה 109K קולות,

דגל התורה שווה 179K קולות

יש מלא אתרים להעלאת קבצים.
תעלה ותן פה קישור.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2022 13:22 לינק ישיר 

הודעה שהועברה בטלגרם:

התוכנית לחיסול אגו"י זוכה לגיבוי אדמו"רים ורבנים - דרמה אדירה

מתחת לפני השטח רעידת אדמה. הכל עובד לפי תוכנית מוגדרת לחיסול אגודת ישראל וחסידות גור.

באגודת ישראל מתקשים להאמין שבעוד חודשיים הם יראו את הכנסת מבחוץ. בדיוק מה שקרה לתנועת פא"י בכנסת העשירית.

היו מי שנשבעו לאחר ליל הבדולח בפרשת בחוקותי לחסל את גור דרך הכנסת. בפרשה הזאת מעורבים קודקודים בכירים ביותר מהצד החסידי והליטאי כאחד. לדעתם גור חצתה קו שחור ואי אפשר ללכת איתה יותר.

כל מה שאתם רואים כעת זה הסחת דעת לפני הפיצוץ הגדול. דגל התורה קבלה מליונים ממספר נדיבים כדי ללכת על המהלך.
אין סיכוי שבעולם שדגל תלך עם אגודת ישראל..

אחד האדמו"רים הכי חשובים בדורנו לטענת המקור הבכיר גם נתן את ברכתו למהלך להביא לחיסול חסידות גור בפוליטיקה הישראלית.
במהלך יתמכו אדמורים ודיינים בכירים. ואגודת ישראל תתקשה מאד להגיע לאחוז החסימה.

דגל בוודאות תציב מועמד חסידי ועל פי כל ההערכות הוא יהיה נציג הגר"ש אלתר.

לפי הבדיקות של דגל הם יקבלו 6 מנדטים. כך שהנזק לגוש לא יהיה גדול כי החסידויות הלא מיוצגות ילכו אולי עם ש"ס או בקוסטלציה מסוימת נועם ואלי ישי.

המקור הבכיר טוען שיש רק דרך אחת לסיים את הסיפור אם גור תשלים עם חצר הגרש אלתר מה שכמובן לא יקרה.

אגודת ישראל לא מבינה מאין זה עומד לנחות עליה, אבל כדאי שיתפכחו מהר כי לשם זה הולך בוודאות גמורה.

סיטואציה מדהימה שבגלל נכדו של האמרי אמת מגור מייסד אגו"י  אגודת ישראל תנפח את נשמתה בבחירות הקרובות.

מדובר ברעידת אדמה אדירה. גור לא מבינים מהיכן זה נפל עליה במצב הכי רגיש בחסידות, אבל זה עומד לקרות בוודאות. אחד הבוחשים זה יהודה סילמן והרב שפרן לטענת המקור.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2022 13:26 לינק ישיר 

כמעט מיותר לומר שברור לי שההודעה שהעתקתי לכאן היא מופרכת מיסודה והבאתי אותה רק לשם השעשוע.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2022 13:45 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
כמעט מיותר לומר שברור לי שההודעה שהעתקתי לכאן היא מופרכת מיסודה והבאתי אותה רק לשם השעשוע.

גם אם נניח את עניין גור בצד, יש התמרמרות רבה אצל החסידויות הבינוניות והקטנות שאינן מיוצגות באגו"י
אבל מביאות לה רוב הקולות. כבר חישבו ומצאו שמשקלם האלקטורלי של גור, בעלזא, ויזניץ, ופרוש, הוא 
לכל היותר מנדט וחצי.

אחרי כל כל הרבה שנים של סיאוב ועיוותים וח"כים שלא רוצים לעזוב את כיסאם, הן באגו"י והן ודגל, הגיעה
הזמן להקים מסגרת פוליטית חדשה ורעננה שאנשיה ייבחרו בפריימריז ע"י כלל הציבור. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2022 17:03 לינק ישיר 
קלעפער

חריף_ומקשה כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

כל הפרטים מופרכים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2022 17:32 לינק ישיר 

www.bhol.co.il/news/1435004

סקר מעניין מאד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2022 18:17 לינק ישיר 

חסידיות הבינינים למשל צאנז קרלין ביאואן ביאלה ויזניץ מרכז דארג וכו' כולם מייצגים היטיב ע"י פרוש או ליצמן ואין להם שום טענות ! הטענות הוא רק מאחוז מסוים שיש בכל חסידות של בעלי טענות על כל דבר , וגם מכמה חסידיות קטנות שאכן לא מייצגים ‎שחלק‏ מאלה מנסים לשחק גם קנאי וגם אגודאי ‏‎

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2022 18:18 לינק ישיר 

טעות

תוקן על ידי 2oo9 ב- 01/09/2022 18:23:08

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2022 18:37 לינק ישיר 

עידכון www.bhol.co.il/forums/forum.asp?cat_id=4&forum_id=771

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2022 19:48 לינק ישיר 

לפני כמה ימים נרשמה התקדמות www.bhol.co.il/news/1431485

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2022 22:04 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2022 23:53 לינק ישיר 

(משה גלסנר - קול ברמה)

פרסום ראשון | בסקר שיתפרסם מחר באחד העיתונים, נסקרים לראשונה דגל התורה ואגו״י בנפרד. התוצאה: דגל התורה 5, אגו״י 2.5% (מתחת לאחוז החסימה), גוש הימין 57.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2022 23:59 לינק ישיר 

על שבר בת עמי www.kikar.co.il/

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2022 01:48 לינק ישיר 

אם אתם רצים לחוד נצטרך להצביע למי שבטוח משפיע לא נזרוק את קולנו וקול הגוש לפח האשפה, גורו לכם מיום הבוחר עסקני דגל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2022 01:59 לינק ישיר 

בבית הרב אדלשטיין אמרו ל"הארץ" כי "הרב כואב מאוד את ההחלטה לאפשר למשרד החינוך להתערב במערכת החינוך החרדית. ההחלטה כרגע היא על נתק מוחלט. אנחנו לא יכולים לרוץ עם מפלגה שתומכת בהתערבות של משרד החינוך ובכך לתת לזה לגיטימציה".

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מישהו קונה את זה שיש סיכוי שדגל ואגודה ירוצו בנפרד?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 ... 10 11 12 לדף הבא סך הכל 12 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.