בית פורומים בחדרי חרדים

יעקב אייכלר מכאן רשת ב נאמן לדף המסרים של הליכוד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/8/2022 10:16 לינק ישיר 
יעקב אייכלר מכאן רשת ב נאמן לדף המסרים של הליכוד

שמחתי לראות שיעקב אייכלר נאמן לדף המסרים, ולא עסק בכלל בהרוגי מירון.
בחוכמתו הוא עסק בפתיחת התכנית בהתפלפלות צינית על זה שעל הרוגי תאונות דרכים לא מקימים ועדת חקירה - אז למה על 45 הרוגים חרדים עושים כזה רעש.
בהמשך רק אחרי אייטם על חסידי ברלנד שנכנסו לקבר יוסף, הוא הביא אייטם מתכנית של יגאל גואטה שם סנגור של המפכ"ל, כבר הסביר שאין רשלנות בכלל. ואחריה בנונשלנטיות  את פרופ' אביעד הכהן בשביל להבין את הנושא הפרוצדוראלי של ועדת החקירה וסמכויותיה.
יפה שהוא לא התדרדר למחוזות פסולים כמו משפחות ההרוגים, והמוות המיותר. וכמובן שטוב שהוא לא נכנס לזה שמנסים לטפול את האחריות על נתניהו.

בכל מקרה היה רצוי להבהיר. שאם מישהו חושב שגם אם יתברר בסופו של דבר, שנתניהו עשה מה שעשה משיקולי הישרדות למרות שהיה מודע לסכנת החיים, אין בכך לערער אפילו מעט שבמעט את הנאמנות שלנו בהנהגתו.

כמו שנאמר באחד הפוסטים הויראליים ברשתות: גם אם לא הייתי מתכוון להצביע לנתניהו, אלא לאחד ממפלגות הימין, הייתי עובר להצביע לו  דןןקא עכשיו ודווקא כי מתברר שיש לו אחריות על המוות של המתפללים. הם לא יקבעו לי את המנהיג.

לכן יעקב אייכלר- אל תרא ואל תחת. הכנסת להם באבי אביהם עם חיתוך דיבור סרקסטי ואדיש. הם לא יתנו למוות של 45 מאחינו להנדס לנו את התודעה. 

ובהתאם לתורתו של ד"ר בן חיים: אל תתנו ל45 הרוגי מירון להיות חלק מהנסיון של השמאל להתחמק מהדיון בדיכוןי של ישראל השניה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2022 11:45 לינק ישיר 

"עם חיתוך דיבור סרקסטי ואדיש"
חחח
זה לא תמיד סגנון הדיבור המוזר שלו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > יעקב אייכלר מכאן רשת ב נאמן לדף המסרים של הליכוד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext